Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już sama nie wiem co z tą płcią. Wg jednego wychodzi mi chłopiec a wg innego dziewczynka
Nie mogę się połapać.
Z ciekawości sprawdziłam koleżanki, które już urodziły i różnie wychodzi, sprawdziłam też moją mamę i ze mną faktycznie się zgadza, ale mój brat musiałby być dziewczynką -
Evelin wrote:No I to jak
a ja zawsze marzylam pierw o synku, I po 3 lat coreczke
zeby ja chronil
widze po moim, tzn widzialam gdy mieszkal z mlodsza siostra i byk zazdrosny gdy przyjezdzal do niej jakis chlopak
I te wywiady z nimi haha ale to jest urocze
I marzy mi sie to
to mój małż się śmieje, że jak uda nam się mieć kiedyś córę to będzie miała przerąbane bo będzie jej strzegł i po każdym powrocie z imprezy będzie miała cipkę do kontroli he he
Mówi że niech tylko usłyszy, że jakiś chłopak gwiżdże pod balkonem za nią to nie ręczy za siebie ... jednym słowem chłopaki będą mieli przechlapane no i ona sam teżbo przypuszczam że to będzie taka córunia tatunia
bo tak najczęściej jest
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Mi lekarz doradzil zeby co dwa dni najlepiej caly cykl od ustapienia krwawienia ze wzgledu na moje nocne zmiany w pracy bo TO moze bardzo przesunac owu.. I bede miec problemy z trafieniem. Wiec Tak robimy, czasami codziennie.. sila wyzsza
ale mamy pewnosc ze plemniczki sa caly czas
jesli to nic nie da to wtedy badania. Nawet ostatnio byli w samochodzie haha kurka, jak za dawnych czasow.
bardziej podchodzimy na luzie
kwas foliowy tylko bierzemy a takto wszystko na spontana
chociaz regularnie he
W końcu się uda!!!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
AniaŁ123 wrote:Ja już sama nie wiem co z tą płcią. Wg jednego wychodzi mi chłopiec a wg innego dziewczynka
Nie mogę się połapać.
Z ciekawości sprawdziłam koleżanki, które już urodziły i różnie wychodzi, sprawdziłam też moją mamę i ze mną faktycznie się zgadza, ale mój brat musiałby być dziewczynką
Haha to zalezy od nas tylko i co w organizmie, moze ze ktos trafil akurat w plec to fartnie wiem
A moze Ty tam poszperaj bratu czy on ma wszystko na miejscuAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Cherry dzisiaj jeszcze nie sikałam na testa, mam zamiar to zrobić ok 13ej bo wczoraj i przedwczoraj właśnie o tej godzinie robiłam. Tamte dwa z foty to są z 29go (8dc) i 30go (9dc).09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:to mój małż się śmieje, że jak uda nam się mieć kiedyś córę to będzie miała przerąbane bo będzie jej strzegł i po każdym powrocie z imprezy będzie miała cipkę do kontroli he he
Mówi że niech tylko usłyszy, że jakiś chłopak gwiżdże pod balkonem za nią to nie ręczy za siebie ... jednym słowem chłopaki będą mieli przechlapane no i ona sam teżbo przypuszczam że to będzie taka córunia tatunia
bo tak najczęściej jest
jeszcze powiedzial ze zakaz chlopakow do 30roku zycia
a jesli chlopiec to niech przyprowadza dziewczynki ale tatus testuje pierwszy haha
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:Cherry dzisiaj jeszcze nie sikałam na testa, mam zamiar to zrobić ok 13ej bo wczoraj i przedwczoraj właśnie o tej godzinie robiłam. Tamte dwa z foty to są z 29go (8dc) i 30go (9dc).
A, to źle zrozumiałam. Zobacz dzisiaj, wklej i będziemy kminić
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
AniaŁ123 wrote:sprawdziłam też moją mamę i ze mną faktycznie się zgadza, ale mój brat musiałby być dziewczynką
a może był tylko że ty o niczym nie wiesz
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:no ja mam problem z interpretacją testów owu. Przedwczoraj (29-go) niby wyszedł pozytyw ale po dobie wyblakł że wygląda jak negatyw ... hmmm i nawet nie wiem co z tym fantem zrobić czy wstawić plusa w dniu 29
Z resztą wkleję Wam linka
tak wyglądał 29 maja po ok 10 min od zrobienia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfa717b660c0.jpg
a tak wyglądał na drugi dzień (to ten na samej górze) no różnica spora, wyblakł ... (ten dolny to wczorajszy)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1cd01a8ab3a.jpg
i teraz nie wiem czy ten z 29 go brać za pozytyw? bo 29go wyglądał jak pozytyw a na drugi dzień po wyblaknięciu jak negatyw ... hmmbo nie robilam, ale w razie czego to moze monitoring lepszy by byl ? Chociaz zycze zeby juz mnie byl potrzebny
-
Cherry_Blossom wrote:A, to źle zrozumiałam. Zobacz dzisiaj, wklej i będziemy kminić
wkleję
ok ja muszę mykać bo mam sprawę do załatwienia w moim ulubionym urzędzie ... skarbowym
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Haha to zalezy od nas tylko i co w organizmie, moze ze ktos trafil akurat w plec to fart
nie wiem
A moze Ty tam poszperaj bratu czy on ma wszystko na miejscu
Jest między nami mała różnica wieku i jako dzieci kąpaliśmy się w jednej wanniewięc potwierdzam, że chińczyki się w tym wypadku pomyliły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 11:04
Evelin lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Jest między nami mała różnica wieku i jako dzieci kąpaliśmy się w jednej wannie
więc potwierdzam, że chińczyki się w tym wypadku pomyliły
Hahaha, chinskie bubleakurat Twoj brat byl tym jednym na milion co nie pyklo
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Czekam.na testowanie dzis 6dzien po owu a wedlug of 5 dpo co.jest zle.stwierdzone bo.wtedy wyszedl test owulacyjny negatywny
ale ja tam dzialam dalej, jedynie czuje mokrosc i lekko brzuch boli.. Zobaczymy pod koniec tygodnia czy cos sie zmieni. A znasz sie na temperaturach ? Powinna po owu byc wyzsza tak?
-
Evelin wrote:U mnie tez tak moze byc
ale ja tam dzialam dalej, jedynie czuje mokrosc i lekko brzuch boli.. Zobaczymy pod koniec tygodnia czy cos sie zmieni. A znasz sie na temperaturach ? Powinna po owu byc wyzsza tak?
Po owulacji temepratura rośnie zawszespójrz na moj wykres i zobaczysz na poprzednie tez mozesz spojrzec tylko dodam cie do znajomych