Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Po owulacji temepratura rośnie zawsze
spójrzczy na moj wykres i zobaczysz na poprzednie tez mozesz spojrzec tylko dodam cie do znajomych
Ok okw wolnej chwili popatrze a w czasie owu jaka jest ? Ja dopiero ucze sie z tego korzystac. Tylko ze kaza mi cos wykupic bo na czarno jest
a gdy weszlam na impretacje wykresu to napisane ze owu wykryta w 19 dniu ale male szanse, bo nie bylo wspolzycia, a bylo w ten dzien. A stosunek jest codziennie lub co drugi a jest napisane ze co 3
I nie lape tego
-
Kasia1987 wrote:Ojej, czemu Pączuś?
Jak ktoś chce się ze mną skontaktować itp to mailSzybciej odpiszę niż na forum
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Bo to jest przykład jak.mogło by to wyglądac z premium.
Takze dopóki nie bedziesz miała tego to nie ma co.patrzec.
KaŻdy organizm cykl ma inna temperature w czasie owu po i przed
Ok wiec narazie nic tylko seks, seks i seksza 10 dni bedzie wiadomo
a teraz lece, obowiazki wzywaja
do uslyszenia :* a i pozdrawiam Kim ktorej nie widze
Tusiaaa lubi tę wiadomość
-
Tusiaaa wrote:Ale @ mmi wypada z koleji na 4 rocznice ślubu...a tak apropo ja nie wiem czy wogole kiedyś bedzie mi dane mieć dziecko wiec przyjmę obojęctnie jaką płeć byle by było
To moje największe marzenie !
Ja identico chciałam napisać Tusiaa... Takie nierealne mi się dzidzi wydaje..33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Ja identico chciałam napisać Tusiaa... Takie nierealne mi się dzidzi wydaje..
mi do tej pory się wydaje nierealne, serio. ani się obejrzycie jak wyjdą dwie kreski i zacznie się biadolenie: czy ta beta nie za niska? czy szyjka w dobrym miejscu? czy wyniki prawidłowe?? to dopiero będzie zamartwiania
ja czasami tęsknie za takimi beztroskimi staraniamiNats lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyszuflada wrote:tylko wydaje
mi do tej pory się wydaje nierealne, serio. ani się obejrzycie jak wyjdą dwie kreski i zacznie się biadolenie: czy ta beta nie za niska? czy szyjka w dobrym miejscu? czy wyniki prawidłowe?? to dopiero będzie zamartwiania
ja czasami tęsknie za takimi beztroskimi staraniami
A po jakim czasie ci się udało ? -
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Ale @ mmi wypada z koleji na 4 rocznice ślubu...a tak apropo ja nie wiem czy wogole kiedyś bedzie mi dane mieć dziecko wiec przyjmę obojęctnie jaką płeć byle by było
To moje największe marzenie !
Uda się!
Konsultowalas to z gin?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)