Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:No dziwne troche..
Poczekam do konca tyg.
Zastanawia mnie tylko to lekkie plamienie w sobote, nawet pomyslalam, ze moze to bylo okolowolucyjne dopiero i temu testy negatywne, ale cycki daja znac wiec przylezie pewnie a mnie czeka wizyta u gina
Oby się okazało, że to plamienie implantacyjne :*
mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyMartka656 wrote:lekarz nie zlecił dodatkowych badań, powiedział że można to wyregulować farmakologicznie, ale to już nie na NFZ...no i odesłł mnie z kwitkiem.
To lekarz do którego chodziłam od poczatku, ale to były sporadyczne wizyty więc...
Co za lekarz. Myślę, że warto go zmienić, poszukać kogoś dobrego może z polecenia.
Fajny lekarz powinien ci wytłumaczyć co i jak, a nie tak odesłać..
Niestety ci z nfz różni są, ale bywają i fajni.
Nie denerwuj się!
będziemy się wspierać, dziewczyny są tu bardzo życzliwe i pomocne, ja też jestem tu świeża a czuje tutaj duże wsparcie
-
nick nieaktualnyMartka656 wrote:Cykl starń pierwszy
teraz jestem w 9 dniu cyklu. Od tygodnia biorę kwas foliowy, witaminę d3, od wczoraj też acard bo ponoć pomaga w ukrwieniu endo 
jesteśmy w podobnym dniu cyklu, ja pare dni dalej więc bedziemy pewnie testowały podobnie
-
ehh szkoda gadać nt tego lekarza
oczywiście już do niego wrócę. Tak jak pisałam za tydzień w terminie spodziewanej owulacji pójdę do nowego i zobaczymy co wyjdzie na usg.
Testować zamierzam od przyszłego wtorku
tak wg kalendarza zaczyna się owulacja.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Staramy się
1 cs

-
Marta zmieniaj szybko tego lekarza!
Poszukaj na necie po opiniach innych pacjentek kogoś, kto podejdzie po ludzku i z chęcią, a nie odsyła Cię z kwitkiem i rzuca pochopnie opinie które mogą każdą kobietę podłamać, a której nawet nie potwierdził badaniami...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
wypisali ją do domu.. że ciąży pozamacicznej nie ma... i że to była torbiel lutalna.. ale tam miała robione usg i jeszcze jakiś inny lekarz dostrzegł że to może być wczesna ciąża... ale z kolei beta jej spadła z 1900 do 900 więc odstawili wszytskie leki i kazali czekać na krwawienie...Kasia1987 wrote:Co się dzieje?
Link mi nie wchodzi, jakiś błąd mi pokazał
współczuje jej takich przygód na prawdę..Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Aniał wszytsko uważanie nadrobiłam co mi napisałś
powiem Ci szczerze że generalnie i tak nie jem dużo nabiału... czasem ser... mleko to tylko do kawy... jogurtów od kiedy jesetm na diecie bg nie jem w ogóle.. ale używam dużo jogurtu naturalnego... do sałat.. pomidorów.. no nie umiem się bez tego obyć... lubie też twarożek... nie wiem czym to zastąpić...
ale pomyślę.. na razie boje się jak za miesiac pojadę do Polski.. i jak przetrwam tam 2,5tyg na gluten freeFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:wypisali ją do domu.. że ciąży pozamacicznej nie ma... i że to była torbiel lutalna.. ale tam miała robione usg i jeszcze jakiś inny lekarz dostrzegł że to może być wczesna ciąża... ale z kolei beta jej spadła z 1900 do 900 więc odstawili wszytskie leki i kazali czekać na krwawienie...
współczuje jej takich przygód na prawdę..
Czyli do końca dalej nic nie wiadomo...
mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
marciaa wrote:witaj martka

można sytać ile masz lat?
gratuluję ślubu.
Co do lekarza to bym go szybko zmieniła... co to za konował już za pierwszym razem mówi że z ciążą będzie problem
i bez zlecenia badań już proponuje leki
Mam 25, a niedługo 26 lat
dziękuję za gratulacje 
no tak do tego lekarza już nie wrócę... ehh...Staramy się
1 cs

-
Cherry_Blossom wrote:Ja biorę 30 lipca

No własnie widziałam na suwaczku
gratulacje
ślub to super sprawa
ja bardzo fajnie swój wspominam i cały czas oglądam zdjęcia-jedno z nich w miniaturce 
marciaa, nas nagle teraz trafiło, i zaczęliśmy myśleć. 2 miesiące temu nawet nie było tematu
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Staramy się
1 cs

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH