Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misia1989 wrote:Mam pytanie do dziewczyna, które robią/robiły testy owulacyjne, czy miewałyście tak, że ta druga kreseczka wskazująca owu była mega megaaa blada tylko pod śwuiatło coś tam widać? Taka kreska chyba jest wynikiem negatywnym, ale czemu ona się tam pojawia w ogóle?
To znaczy, że już za jakiś czas przyjdzie. Każdego dnia będzie wyrazniejsza
mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Misia mi kilka dni przed owulacją już się blada kreseczka zaczyna pokazywać. To oznacza, że lh powolutku sobie rośnie. Aż do piku, który zwiastuje nam owulkę. Taki blady teścik jest negatywny. Zostawiaj je sobie do porównania, zobaczysz potem, jak ciemny jest ten właściwy.
Właśnie dzisiaj jest już bardziej widoczna ale to wciąż nie taka sama krecha jak ta testowa.
Test jest pozytywny jak obie kreski są takeigo samego koloru dobrze kminie?
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Właśnie dzisiaj jest już bardziej widoczna ale to wciąż nie taka sama krecha jak ta testowa.
Test jest pozytywny jak obie kreski są takeigo samego koloru dobrze kminie?
Zależy jakie masz testy, z tego co dziewczyny pisały i u mnie też się sprawdziło -jak się używa tych najtańszych testów z allegro, to nigdy nie ma równie ciemnego kolorku co krecha kontrolna.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Zależy jakie masz testy, z tego co dziewczyny pisały i u mnie też się sprawdziło -jak się używa tych najtańszych testów z allegro, to nigdy nie ma równie ciemnego kolorku co krecha kontrolna.
alegro to nie, ale z jakiejś internetowej apteki gdzie zapłaciłam ok 35 zł za chyba 25 testów owu i 3 ciżowe tam były- wieć mysle, ze to pewnie te tanie
-
nick nieaktualny
-
noo ja płaciłam 20 euro tu za nią ... ale warta tej cenyKasia1987 wrote:Tak Gadułka, oglądałam ją. Dzięki za podesłanie namiaru, opinie ma super. Martwi mnie tylko cena... 80 zł mi pokazuje..

heh
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Misiu u mnie to tak wyglądało
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6659fb75322.jpg
Oooo... no to piekny przegląd a ja głupia wywalałam jak nic nie było i wcozraj dpiero się jakieś coś zaczeło pokazywać, zrobiłam rano było takie samo jak wczoraj a teraz dosłownie pół h temu zrobiłam znowu i jest już widoczna ale blada.
Może jutro będzie większa?
Jeszcze wieczorem zrobię.. -

4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom, @ -> 14.06
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz
26.06 - Kasia1987, Tuliska
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989

7.07 - Bierka
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P
12.07 - Cherry_BlossomWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 15:22

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH