Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-

4.06 - rozowyflaming
6.06 - KlaudyŚ, @ -> 8.06 - pozytywny
12.06 - Evelin, @ -> 10.06
13.06 - LILITH.P
14.06 - Cherry_Blossom, @ -> 14.06
16.06 - nikola2877
22.06 - marciaa
23.06 - Judi22
24.06 - Gaduaaa
25.06 - Czikosz
26.06 - Kasia1987, Tuliska
29.06 - Tusiaaa
30.06 - misia1989
Czikosz lubi tę wiadomość

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Ale ja Zołzulek w przeciwienstwie to Tinki Łinki (czy jak go sie tam pisze) mogę pelnoprawnie chodzić z czerwoną torebką

Tinki Łinki, Dipsi, Lala, Po... Teletulis, Teletulis TULIMYYYYYY

Jeżusiu.. Mój mąż nienawidził tej bajki..
Jak to fajnie bezkarnie być Tinki Łinki nie??
Kuźwa.. Łeb tłusty.. A Tosiu podchodzi całuje moje włosy.. Mamusiu Twoje włoski tak pięknie pachną..
Buahahahahahaha
Zołza:), Evelin, Tuliska, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Tulisia weź od jutra sobie. Niektórzy coś tam podają, od którego dnia cyklu, ale tak na serio, to się bierze jak już jesteś pewna że jest po owulacji, czyli jak już te wysokie tempki są. U Ciebie dziś 1 dzień jest wyżej, to weź dla spokoju od jutra, jeśli nadal będą wysokie (a tak na pewno będzie).
Mi gin kazał brać od 19 do 25 dc
zawsze po owu się bierze, bo inaczej może ją zablokować
-
WaldhauzerM wrote:Jeżusiu.. Mój mąż nienawidził tej bajki..
Jak to fajnie bezkarnie być Tinki Łinki nie??
Kuźwa.. Łeb tłusty.. A Tosiu podchodzi całuje moje włosy.. Mamusiu Twoje włoski tak pięknie pachną..
Buahahahahahaha
hahaha dzieci są kochane
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
misia1989 wrote:Mi gin kazał brać od 19 do 25 dc
zawsze po owu się bierze, bo inaczej może ją zablokować 
Dokładnie tak
Moim zdaniem nie warto słuchać w którym dniu, ale żeby koniecznie po owu a będzie dobrze. W końcu każda ma owu w innym dniu cyklu.
Tuliska lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dokładnie tak

Moim zdaniem nie warto słuchać w którym dniu, ale żeby koniecznie po owu a będzie dobrze. W końcu każda ma owu w innym dniu cyklu.
Właśnie, trzeba wiedzieć kiedy owu żeby nie zblokować, ja akurat mam regularne cykle więc 19 dzień cyklu powinien być już bezpieczny, ale tak naprawdę to dopiero sprawdzam w tym cyklu jak z moją owulacją.
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie do dziewczyna, które robią/robiły testy owulacyjne, czy miewałyście tak, że ta druga kreseczka wskazująca owu była mega megaaa blada tylko pod śwuiatło coś tam widać? Taka kreska chyba jest wynikiem negatywnym, ale czemu ona się tam pojawia w ogóle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 13:58
-
Misia mi kilka dni przed owulacją już się blada kreseczka zaczyna pokazywać. To oznacza, że lh powolutku sobie rośnie. Aż do piku, który zwiastuje nam owulkę. Taki blady teścik jest negatywny. Zostawiaj je sobie do porównania, zobaczysz potem, jak ciemny jest ten właściwy.
misia1989 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Z