Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Pamiętacie, jak Wam pisałam o znajomej, która na mnie wjeżdżala z tym, co będzie, jak nie będę mogła mieć dzieci? I że jej muszę od.razu po tym, jak Mąż się dowie, powiedzieć? Wczoraj napisała mi smsa, jak starania? Mówię jej zgodnie z prawdą, że mam @... A mnie okres spóźnia się 4 dni. Ale będę dopiero testować w niedzielę. Nie chcę jeszcze widzieć. Oby to był stres... I dalej, nie mogę się doczekać aż Tobie zacznie się długo spóźniać...
Żal... Kurcze ciekawa jestem że takie "przyjaciółki" robią to świadomie, czy specjalnie wbijają szpile -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio mnie jakiś stres ogarnia
Taki wewnętrzny
A jak sobie pomyślę o mojej "koleżance" z pracy, która tak dobrze mi poradziła z szyderczym śmiechem, żebyśmy zaczęli wreszcie porządnie działać, a nie mierzyć się i badać... to aż mi się słabo robi, czuję że ten niepokój to przez nią. Nie chce mi się tutaj siedzieć 
Olej głupią babe ;*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Żal... Kurcze ciekawa jestem że takie "przyjaciółki" robią to świadomie, czy specjalnie wbijają szpile
Ja mam chyba takie świadome wbijaj szpil. Ona ma sporo kompleksów. Z wszystkimi rywalizuje. I chyba czas powoli urwać tę znajomość... -
Cześć kobietki!
Widzę, że takich wrednych nieżyczliwych jest więcej...Chyba każdą z nas przynajmniej raz spotkało coś takiego
"Można już gratulować??"
"No żeby wasze dziecko nie było za dużo młodsze od naszego"
"Najwyższy czas na was"
To pamietam z głowy, było kilka innych jeszcze... Szpileczek...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Tak jakby potem oni mieli pomagać albo wspierać tą rodzinę.
Urodzisz jedno pytają o drugie. Urodzisz trzecie, czy czwarte pytają chamsko, czy na pewno tyle chcieliśmy. Urodzisz koło 20 tki to myślą, co tak młodo, po 30 komentują, że za późno zaczęli.. W kółko znajdują jakieś powody, żeby kogoś pojechać....
marciaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Mimo mocnego charakteru, mam słabą psychikę, nie wiem czy to jest możliwe
Ale z jednej strony jestem twarda i umiem postawić na swoim i odpowiedzieć komuś do słuchu, ale jak ktoś uderzy w czuły punkt, to robię się jak kłębek nerwów i wszystko mnie przez to boli 
Staram się o tym nie myśleć, wczoraj mnie men leczył winem i nawet mu się udało
ale jak tutaj przyszłam i pomyślałam że ona niedługo przyjdzie... najgorsze że ona jest postrzegana jak istne cudo na ziemi, świętoszka, tak gra przed wszystkimi, a jak jesteśmy same to daje w twarz.. Kiedyś się ze mnie wyśmiewała jak jej zwierzyłam się, że czuję że mnie łapie depresja z powodu długiej rozłąki z mężem. Ona na to, że może dlatego on nie chce przyjechać, bo wie że mam nie po kolei w głowie
Rozpłakałam się, to dopiero wtedy próbowała jakoś to odkręcić.
Też muszę ją wziąć na dystans, ale już tak na stałe -
Gaduaaa wrote:Ja to najczęściej spotykam się z takimi komentarzami: " po co ci trzecie?" za mało masz roboty z dwójka? " wy się nie musicie spieszyć ", "to nie jest dobry czas" itd
Dramat.... jakie to wszystko okropne
Patrzylby każdy swojego nosa i byłby spokój...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Cherry_Blossom wrote:Lilitek :*:*:*:*:*
Ania a co to znaczy porządnie starać? Przecież się przytulacie... to jak można porzadniej
Tak wogóle... wczoraj urzadzilismy krwawą łaźnie
Porządnie tak jak oni to zrobili, bo oni są najlepsi i wszystko robią najlepiej, mają już dziecko i to z pierwszego cyklu -
Aniu co za wstrętna wstrętna baba!!!!!!
Zupełnie się odseparuj, nie zwierzaj jej się, bo to jest wampir energetyczny który żywi się cudzymi przykrościami.
Musisz próbować ją olewać i nie brać do serca jej słów :*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Słuchajcie, moja przyjaciółka wpadła i była przerażona, teraz jest ok, poukładało się. Ale... nie może słuchać jak jej mówię o mierzniu temp i dniach płodnych... Uważa, że nie zachodzę, bo brakuje nam spontaniczności, że najlepiej jakbym przestała sprawdzać i liczyć dni... To jest najgorsze. Jak komus poszło mega łatwo albo wręcz nie chcieli i teraz uważają, że zachoddzenie jest właśnie takie banalne. I ranią tym innych.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
O matko co za suka.. Wyłącz się na nią.. Udawaj że jej Ne maAniaŁ123 wrote:Mimo mocnego charakteru, mam słabą psychikę, nie wiem czy to jest możliwe
Ale z jednej strony jestem twarda i umiem postawić na swoim i odpowiedzieć komuś do słuchu, ale jak ktoś uderzy w czuły punkt, to robię się jak kłębek nerwów i wszystko mnie przez to boli 
Staram się o tym nie myśleć, wczoraj mnie men leczył winem i nawet mu się udało
ale jak tutaj przyszłam i pomyślałam że ona niedługo przyjdzie... najgorsze że ona jest postrzegana jak istne cudo na ziemi, świętoszka, tak gra przed wszystkimi, a jak jesteśmy same to daje w twarz.. Kiedyś się ze mnie wyśmiewała jak jej zwierzyłam się, że czuję że mnie łapie depresja z powodu długiej rozłąki z mężem. Ona na to, że może dlatego on nie chce przyjechać, bo wie że mam nie po kolei w głowie
Rozpłakałam się, to dopiero wtedy próbowała jakoś to odkręcić.
Też muszę ją wziąć na dystans, ale już tak na stałeFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Bo ktoś kogo w życiu coś takiego nie spotkało to tego nie rozumie.. Tak jest ze wszystkimKasia1987 wrote:Słuchajcie, moja przyjaciółka wpadła i była przerażona, teraz jest ok, poukładało się. Ale... nie może słuchać jak jej mówię o mierzniu temp i dniach płodnych... Uważa, że nie zachodzę, bo brakuje nam spontaniczności, że najlepiej jakbym przestała sprawdzać i liczyć dni... To jest najgorsze. Jak komus poszło mega łatwo albo wręcz nie chcieli i teraz uważają, że zachoddzenie jest właśnie takie banalne. I ranią tym innych.Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH