Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mogę spać...tak się rozpadało, wali za oknem.
wyszłam na balkon, aż miło, chociaż trochę zmokłam
zrobułam sobie herbatkę, na HBO gra o tron
małżonek śpi od dawna po udanym przytulanku 
a u mnie kolejna bezsenna nocka chyba.
śpicie?Staramy się
1 cs

-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio mnie jakiś stres ogarnia
Taki wewnętrzny
A jak sobie pomyślę o mojej "koleżance" z pracy, która tak dobrze mi poradziła z szyderczym śmiechem, żebyśmy zaczęli wreszcie porządnie działać, a nie mierzyć się i badać... to aż mi się słabo robi, czuję że ten niepokój to przez nią. Nie chce mi się tutaj siedzieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio mnie jakiś stres ogarnia
Taki wewnętrzny
A jak sobie pomyślę o mojej "koleżance" z pracy, która tak dobrze mi poradziła z szyderczym śmiechem, żebyśmy zaczęli wreszcie porządnie działać, a nie mierzyć się i badać... to aż mi się słabo robi, czuję że ten niepokój to przez nią. Nie chce mi się tutaj siedzieć 
Pamiętacie, jak Wam pisałam o znajomej, która na mnie wjeżdżala z tym, co będzie, jak nie będę mogła mieć dzieci? I że jej muszę od.razu po tym, jak Mąż się dowie, powiedzieć? Wczoraj napisała mi smsa, jak starania? Mówię jej zgodnie z prawdą, że mam @... A mnie okres spóźnia się 4 dni. Ale będę dopiero testować w niedzielę. Nie chcę jeszcze widzieć. Oby to był stres... I dalej, nie mogę się doczekać aż Tobie zacznie się długo spóźniać... -
nick nieaktualny
-
Witam czwartkowo.. Dziś 7dpo temp się utrzymuje 37.05 nudnawo

Anial najgorsza jest dupowata atmosfera e pracy.. Wtedy się nie chce pracować.. Znam ten ból.. Ale co zrobisz? Olej laske, nie przejmuj się nią
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH