Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Mi pozwoliła przy tsh 4,5 aż się zdziwiłam
Powiedziała żę przy ciąży najważniejse jest FT3 albo FT4 któreś z tych. A je mam wszystkie dobre. Anty TPO i TG w normie na usg tarczycy nic złego, norma. Jak zajde mam przyjsc i bedzie zwiekszona dawka i jak zajde od razu mam badania robic i jeszcze jakies przecirciaal przeciw czemuś tam (nie mam kartki obok)
Ja wlasnie slyszalam ze daje się wiekszą dawke przy moim wyniku ale to wyczytałam z internetu.
Ona powiedziała, że niekoniecznie tarcyca zawsze ma wpływ na zajście a wszędzie cyztaólam że ma więc dziwne. Zobacze co bedzie dalej
Ja mam właśnie skąpe miesiączki badzo ale to dopiero od 3 cykli dokaldnie od kiedy postanowiliśmy próbować
Misia mój endo mówi tak samo. Tylko ja mam TSH poniżej normy, ale mówi że ważne są FT3 i FT4, one muszą być w normie
Jak się cieszę, że któraś z Was ma lekarza o podobnym zdaniu co mój, bo już się zastanawiałam, czy ma rację -
Część Kochane
Mam pytanie, cztery dni temu test owu był dodatni,do tej pory temperatura nie skoczyla. Tzn, że owu nie było? Nigdy wcześniej tak nie miałam. Przeważnie następnego dnia po teście, maks dwa dni i temperatura wzrasta. Czy może być tak, że ten cykl jest bezowulacyjny? Czy może mimo testu i odczuć owu jeszcze nie było?
-
Bella_Bella wrote:Część Kochane
Mam pytanie, cztery dni temu test owu był dodatni,do tej pory temperatura nie skoczyla. Tzn, że owu nie było? Nigdy wcześniej tak nie miałam. Przeważnie następnego dnia po teście, maks dwa dni i temperatura wzrasta. Czy może być tak, że ten cykl jest bezowulacyjny? Czy może mimo testu i odczuć owu jeszcze nie było?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Misia mój endo mówi tak samo. Tylko ja mam TSH poniżej normy, ale mówi że ważne są FT3 i FT4, one muszą być w normie
Jak się cieszę, że któraś z Was ma lekarza o podobnym zdaniu co mój, bo już się zastanawiałam, czy ma racjęja mam kobitke a ty chyba faceta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 13:20
-
Cześć dziewczyny kochane kilka dni mnie tutaj nie było bo nie czułam się zbyt dobrze i nie miałam na nic czasu.
Któraś chętna streścić chociaż po krótce co tu się działo gdy mnie nie było?
Witam nowe dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie już jest chyba po cyklu bo zaczynam lekko plamić
-
marciaa wrote:dziewczyny, czy stres w danym cyklu może bardzo wpłynąć na przesunięcie owu albo jej brak?
gdzie nie czytałam o stresie przy staraniach to pisali o stresie dotyczącym starań, a mi chodzi o stres z innego powodu jak myśl o dziecku?
jak najbardziej, stres to stres, do tego jakieś małe infekcje, zmiana klimatu, wszystko ma wpływ na cykl -
LILITH.P wrote:
może to tylko plamienie, a nie zwiastun @
Troszke mnie to martwi bo staram się być dobrej myśli