Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:I prawidłowo
ja chyba dzis na obiad zrobie tarte kurkowa z serem kozim;-)
Mniaaaaaaaaaammmmmmmmmm -
Gaduaaa wrote:ogromne dzięki.. może tam ktoś na coś wpadnie co jeszcze mogę zbadać....
mam mało limfocytów w ostatnim badania morfologii też tym sie martwię.. norma od 1,0 a ja mam ledwi 1,04
Ale to z tych ostatnich badań? Masz już wyniki? Co tam Ci jeszcze wyszło? -
Dziewczyny i cykl poszedł sie rypac
Nie mam juz żadnych złudzeń -
Bierka wrote:http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/kurki/quiche_z_kurkami/przepis.html
Polecam!!!
Muszę tylko przerobić na wersję bezglutenową
Ale nadzienie zapowiada się pyszneBierka lubi tę wiadomość
-
Mimo pozytywnego testu przyszła @ jeszcze przed terminem eh wszystko poszlo
-
Justyś91 wrote:Dziewczyny i cykl poszedł sie rypac
Nie mam juz żadnych złudzeń
Co się dzieje Justyś? -
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Mimo pozytywnego testu przyszła @ jeszcze przed terminem eh wszystko poszlo
Przykro mi Kochana :* Nie łam się. Przyjdzie wreszcie na Ciebie ten czas -
AniaŁ123 wrote:Co się dzieje Justyś?
-
Mam juz termometr będę mierzyć temperaturke
Zrobię komplet badan tak dla pewności jeszcze -
JaAneta89 wrote:To oczekiwanie jest straszne! Wczoraj już byłam pogodzona z tym, że przyjdzie @, a dziś już sama nie wiem... Dziewczyny, czy jest jakaś szansa wg Was? Wolę się nie nakręcać niepotrzebnie
szansa jest zawsze, dopóki nie ma @ -
JaAneta89 wrote:To oczekiwanie jest straszne! Wczoraj już byłam pogodzona z tym, że przyjdzie @, a dziś już sama nie wiem... Dziewczyny, czy jest jakaś szansa wg Was? Wolę się nie nakręcać niepotrzebnie
Kochana ciężko stwierdzić. Wykres wygląda ładnie, ale lepiej się nie nakręcaj bo różnie to bywa. Najlepszym sposobem na to wszystko jest cierpliwie czekać -
trzymam kciuki!!!
-
LILITH.P wrote:a test od razu był pozytywny??
-
Justyś91 wrote:Mam juz termometr będę mierzyć temperaturke
Zrobię komplet badan tak dla pewności jeszcze
Kochana głowa do góry. Jesteś jeszcze młoda, energiczna. Uda się Wam. Poza tym pobawisz się (z) termometremWszystko będzie dobrze
-
AniaŁ123 wrote:Kochana głowa do góry. Jesteś jeszcze młoda, energiczna. Uda się Wam. Poza tym pobawisz się (z) termometrem
Wszystko będzie dobrze