Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:mąka kukurydziana???
masz ściągę:
http://www.wiedzmabloguje.com/2014/04/maki-bezglutenowe-przeglad.html
na oleju kokosowym
Ja mam panierke owsiana kupilam wpiotrze i pawle za 4zl a jako tluszcz olej kokosowy albo zwykly olejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 15:12
-
nick nieaktualny
-
Czekam w kolejce do lekarza dziewczyny.
zadzwoniłam i zgodził sie mnie przyjąć.
Boję się strasznie -
LILITH.P wrote:a co się dzieje??
A, chodzi o sprawy finansowe... co chwilę coś, co chwilę pod górkę.
Między nami wszystko jak najbardziej okz tym człowiekiem chcę spędzić życie, to pewne!
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gaduaaa wrote:Aniał jesteś?
czym mogę polać fasolkę szparagową? do tej pory wiadomo.. masełko i bułka tarta a teraz?
Teraz dopiero jestemPewnie już po obiedzie
Ja właśnie jadłam taką bez niczego, ale to już nie jest ten smak. Ciekawe jak by smakowało podsmażona na oleju kokosowym i np z prażonymi pestkami słonecznika
Tak teraz sobie nad tym myślę. Sama mam fasolkę i chyba tak spróbuję
-
AniaŁ123 wrote:Teraz dopiero jestem
Pewnie już po obiedzie
Ja właśnie jadłam taką bez niczego, ale to już nie jest ten smak. Ciekawe jak by smakowało podsmażona na oleju kokosowym i np z prażonymi pestkami słonecznika
Tak teraz sobie nad tym myślę. Sama mam fasolkę i chyba tak spróbuję
A ja lubię taką solo ale jak bez bułki to koniecznie na parze, ma zupełnie inny smak!AniaŁ123 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:A, chodzi o sprawy finansowe... co chwilę coś, co chwilę pod górkę.
Między nami wszystko jak najbardziej okz tym człowiekiem chcę spędzić życie, to pewne!
już niedługo, za 3 tyg.
wszystko się ułoży, zobaczysz