Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Witajcie!
Jestem tu nowa, właśnie zaczynam 8 cykl starań. W poprzednim miałam robione sono hsg, w tym rozpoczynam przygodę z clo. Martwią mnie plamienia na koniec każdego cyklu - średnio 2 dni przed przyjściem @ . O czym muszę porozmawiać z moim lekarzem!
Dołączam się do Was, bo samemu to ześwirować można. Też tak macie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyś91 wrote:Jestem juz po wizycie. Zbadal mnie lekarz powiedzial że wygląda mu to na bardzo wczesną ciążę na krwawienie dostałam duphaston i za dwa tyg do kontroli. Mam nadzieje że sie tylko podejrzenie pozamacicznej nie pitwierdziMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
misia1989 wrote:Miewamy ja tak reaguje na stres
poprawia mi humor mąż on jest takim optymista zawsze usmiehnięty
Opowiedz cos o sobie
Już 11 cykl starań i nada nic. Do tego miewam takie humory, że dziwie sie że ktokolwiek ze mną daję rade.
Do tego dziś wykazałam sie jakim jestem słabeuszem a bardzo nie lubie pokazywać swoich słabość..
W dodatku ciągle siedzę i płacze...
Dawno nie byłam w takie rozsypce -
Parsleyek wrote:Witajcie!
Jestem tu nowa, właśnie zaczynam 8 cykl starań. W poprzednim miałam robione sono hsg, w tym rozpoczynam przygodę z clo. Martwią mnie plamienia na koniec każdego cyklu - średnio 2 dni przed przyjściem @ . O czym muszę porozmawiać z moim lekarzem!
Dołączam się do Was, bo samemu to ześwirować można. Też tak macie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziś mam 1dc. Od 5dc mam zacząć brać clo, potem prawdopodobnie 12dc - monitoring. Nie tak dawno zmieniłam lekarza bo moja poprzednia Pani miała tylko jedną radę "Nie myśleć i działać". Choć może rada dobra, to jednak czułam, że potrzebuje czegoś więcej
Obecny gin moje leczenie zaczął od sprawdzenia drożności jajowodów, a teraz będziemy stymulować owulkę. Nie badałam hormonów, a wydaje mi się że tu może być przyczyna tych plamień? Moje cykle teraz są dość krótkie bo średnio 26/27 dni, więc zawsze @ przychodzi wcześniej - tak że nie zdążę nawet o teście pomyśleć...
Dzięki dziewczyny za odzew, bo samo "wypisanie się" już poprawia nastrój!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 18:49
Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Oczekiwanie wrote:Już 11 cykl starań i nada nic. Do tego miewam takie humory, że dziwie sie że ktokolwiek ze mną daję rade.
Do tego dziś wykazałam sie jakim jestem słabeuszem a bardzo nie lubie pokazywać swoich słabość..
Dawno nie byłam w takie rozsypceMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Dziś mam 1dc. Od 5dc mam zacząć brać clo, potem prawdopodobnie 12dc - monitoring. Nie tak dawno zmieniłam lekarza bo moja poprzednia Pani miała tylko jedną radę "Nie myśleć i działać". Choć może rada dobra, to jednak czułam, że potrzebuje czegoś więcej
Obecny gin moje leczenie zaczął od sprawdzenia drożności jajowodów, a teraz będziemy stymulować owulkę. Nie badałam hormonów, a wydaje mi się że tu może być przyczyna tych plamień? Moje cykle teraz są dość krótkie bo średnio 26/27 dni, więc zawsze @ przychodzi wcześniej - tak że nie zdążę nawet o teście pomyśleć...
Dzięki dziewczyny za odzew, bo samo "wypisanie się" już poprawia nastrój!!!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Oczekiwanie wrote:W sumie to weszłam na forum, żeby zapomnieć o porażce dnia dzisiejszego i popisać o czymś ciekawym lub dowiedzieć się czegoś nowego;)
fajnie ze coraz.nas więcej na wątku. Widzisz każda z nas ma tu historie i każda każdą wspiera. Gadamy nie tylko o zachodzeniu w ciążę ale i o innych bolączkach.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyOczekiwanie wrote:Już 11 cykl starań i nada nic. Do tego miewam takie humory, że dziwie sie że ktokolwiek ze mną daję rade.
Dawno nie byłam w takie rozsypce
Wiiem co czujesz, każdy reaguje i radzi sobie ze wszystkim inaczej, ja tez szybko sie podlamuje i dmotywuje, jestem pesymistką- taka natura.
Ciężko mi coś poradzić bo sama mam z tym problem, więc nie jesteś sama :*
A daignozowałać swoje cykle, sprawdzalaś coś ? -
Cherry_Blossom wrote:Oczekiwanie sama szukam jakiegoś poprawiacza - a narzeczonego w pobliżu brak więc forma bolca odpada
Witaj Parsleyek!podaj datę kiedy będziesz testować to wpiszę Cię na naszą listę
w kupie siła! :*
a wiesz kakaowiec to roślina więc tak na prawdę jesz sałatkę
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Biorę magnez i kwas foliowy. Narzeczony jeszcze się nie badał, ale niestety wiem po temp. i testach owulacyjnych, że nie miewam owulacji ten cykl jest pierwszym prawidłowym ze wzrostem tem.
Najgorsze jest to, że przed każdym okresem jestem niemal pewna, że zaszłam w ciąże (urojenia z głupią nadzieją, bo skąd ciąża bez owu?) -
nick nieaktualnyParsleyek wrote:Dziś mam 1dc. Od 5dc mam zacząć brać clo, potem prawdopodobnie 12dc - monitoring. Nie tak dawno zmieniłam lekarza bo moja poprzednia Pani miała tylko jedną radę "Nie myśleć i działać". Choć może rada dobra, to jednak czułam, że potrzebuje czegoś więcej
Dzięki dziewczyny za odzew, bo samo "wypisanie się" już poprawia nastrój!!!
Jak czujes zpotrzebe to sprawdz hormonyJa gdybym nie zrobila tsh nie wiedziłabym ze mam problem i działalabym i nic z ego by pewnie nie wychodziło. Ważne ze masz nowego gin i pewnie on cie poprowadzi do celu
-
Oczekiwanie wrote:Biorę magnez i kwas foliowy. Narzeczony jeszcze się nie badał, ale niestety wiem po temp. i testach owulacyjnych, że nie miewam owulacji ten cykl jest pierwszym prawidłowym ze wzrostem tem.
Najgorsze jest to, że przed każdym okresem jestem niemal pewna, że zaszłam w ciąże (urojenia z głupią nadzieją, bo skąd ciąża bez owu?)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat