Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś91 wrote:Czekam w kolejce do lekarza dziewczyny.
zadzwoniłam i zgodził sie mnie przyjąć.
Boję się strasznie
Justyś powodzenia! Będzie dobrze -
Cherry_Blossom wrote:A, chodzi o sprawy finansowe... co chwilę coś, co chwilę pod górkę.
Między nami wszystko jak najbardziej okz tym człowiekiem chcę spędzić życie, to pewne!
Wisienka przed weselem to normalneJa pamiętam jak liczyliśmy grosz do grosza, zastanawialiśmy się tylko na czym tu oszczędzić, bo wydatków cała masa, ale nie ma się co martwić, bo zazwyczaj goście dają dużą rekompensatę
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:A, chodzi o sprawy finansowe... co chwilę coś, co chwilę pod górkę.
Między nami wszystko jak najbardziej okz tym człowiekiem chcę spędzić życie, to pewne!
Polajkowałam stwierdzenie o przyszłym mężu, nie o problemach finansowychCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:A ja lubię taką solo ale jak bez bułki to koniecznie na parze, ma zupełnie inny smak!
No na pewno, woda wypłukuje smak i witaminki.Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa polecam Ci fasolkę z olejem i prażonymi pestkami słonecznika. Mega pycha!!!
Własnie zjadłam
-
Jestem juz po wizycie. Zbadal mnie lekarz powiedzial że wygląda mu to na bardzo wczesną ciążę na krwawienie dostałam duphaston i za dwa tyg do kontroli. Mam nadzieje że sie tylko podejrzenie pozamacicznej nie pitwierdzi
-
nick nieaktualnyJa tez po wizycie ogolnie musze obnizyc szybko tsh Bo wszystkie objawy moga byc przez Ta tarczyce... Dostalam wieksza dawke I za 6 tyg kontrolnie zbadac. Ogolnie powiedziala kejarka zrby sie nie stresowac bo poki tego nie obnize to nie ma co szukac innych rzeczy. Zrobila mi usg 3d nacicy I powiedziala ze jest idealna, na usg prawego jajnika wyszedl drobny punkt ktoy man skontrolowac za miesiac czy to pozostalosc z zeszlwgo cyklu czy moze ognisko endometriozy... Box oby nie bo to ppnoc utrudnia zajscie. Nie widziala podejrzenia pcos wiec tutaj ok. Mam nadzieje ze za miesisc bedzie ok...
-
Justyś91 wrote:Jestem juz po wizycie. Zbadal mnie lekarz powiedzial że wygląda mu to na bardzo wczesną ciążę na krwawienie dostałam duphaston i za dwa tyg do kontroli. Mam nadzieje że sie tylko podejrzenie pozamacicznej nie pitwierdzi
Kochana trzymam mocno kciuki!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Justyś91 wrote:Jestem juz po wizycie. Zbadal mnie lekarz powiedzial że wygląda mu to na bardzo wczesną ciążę na krwawienie dostałam duphaston i za dwa tyg do kontroli. Mam nadzieje że sie tylko podejrzenie pozamacicznej nie pitwierdzi
Justyś trzymam bardzo mocno kciuki!!!! -
misia1989 wrote:Ja tez po wizycie ogolnie musze obnizyc szybko tsh Bo wszystkie objawy moga byc przez Ta tarczyce... Dostalam wieksza dawke I za 6 tyg kontrolnie zbadac. Ogolnie powiedziala kejarka zrby sie nie stresowac bo poki tego nie obnize to nie ma co szukac innych rzeczy. Zrobila mi usg 3d nacicy I powiedziala ze jest idealna, na usg prawego jajnika wyszedl drobny punkt ktoy man skontrolowac za miesiac czy to pozostalosc z zeszlwgo cyklu czy moze ognisko endometriozy... Box oby nie bo to ppnoc utrudnia zajscie. Nie widziala podejrzenia pcos wiec tutaj ok. Mam nadzieje ze za miesisc bedzie ok...
Misia super że nie widać pcosTSH szybko zbijesz, na szczęście przy tym nie ma ubocznych skutków tak jak przy bromku, a nawet powinnaś się poczuć lepiej
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Misia super że nie widać pcos
TSH szybko zbijesz, na szczęście przy tym nie ma ubocznych skutków tak jak przy bromku, a nawet powinnaś się poczuć lepiej
-
Witajcie!
Jestem tu nowa, właśnie zaczynam 8 cykl starań. W poprzednim miałam robione sono hsg, w tym rozpoczynam przygodę z clo. Martwią mnie plamienia na koniec każdego cyklu - średnio 2 dni przed przyjściem @ . O czym muszę porozmawiać z moim lekarzem!
Dołączam się do Was, bo samemu to ześwirować można. Też tak macie?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"