Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Kochana ciężko stwierdzić. Wykres wygląda ładnie, ale lepiej się nie nakręcaj bo różnie to bywa. Najlepszym sposobem na to wszystko jest cierpliwie czekać
Z tą cierpliwością niestety u mnie słabo. Może gdybym była czymś super zajętaNajgorsze jest to, że pracuję w domu, a teraz mam mniej zleceń i głowa jest wiecie gdzie
-
Justyś91 wrote:A jak mierzysz temp ? Dopochwowo czy pod paszką?
Ja w buziJakoś nie mogę się przełamać do mierzenie dopochwowego
Kiedyś zasnęłam z termometrem w buzi i przyśniło mi się że jem paluszka! Więc jest teraz trochę pokrzywionyBella_Bella lubi tę wiadomość
-
JaAneta89 wrote:Z tą cierpliwością niestety u mnie słabo. Może gdybym była czymś super zajęta
Najgorsze jest to, że pracuję w domu, a teraz mam mniej zleceń i głowa jest wiecie gdzie
to tak jak ja
własna działalność, praca w domu
gotuj -
AniaŁ123 wrote:Ja w buzi
Jakoś nie mogę się przełamać do mierzenie dopochwowego
Kiedyś zasnęłam z termometrem w buzi i przyśniło mi się że jem paluszka! Więc jest teraz trochę pokrzywiony -
JaAneta89 wrote:Z tą cierpliwością niestety u mnie słabo. Może gdybym była czymś super zajęta
Najgorsze jest to, że pracuję w domu, a teraz mam mniej zleceń i głowa jest wiecie gdzie
Łatwo mi mówić bądź cierpliwaWiem że to trudne, oj ja to dopiero jestem niecierpliwa. Pewnie w tym cyklu będę świrować, bo nie idę na monitoring i nie będę wiedzieć czy była owulka czy też nie. W poprzednich wiedziałam, że nie było, więc nie było stresu przed @
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Ja w buzi
Jakoś nie mogę się przełamać do mierzenie dopochwowego
Kiedyś zasnęłam z termometrem w buzi i przyśniło mi się że jem paluszka! Więc jest teraz trochę pokrzywiony
A ja z kolei nie mogę się przełamać do mierzenia w pochwie, bo mam schizy, że będę miała od tego infekcje. -
Justyś91 wrote:I jak długo mierzysz temp chodzi mi o czas
Aż pikniei zawsze mierzę dwa razy, bo gdzieś wyczytałam, że tak się powinno, żeby zdążył złapać temperaturę
-
nick nieaktualny
-
JaAneta89 wrote:A ja z kolei nie mogę się przełamać do mierzenia w pochwie, bo mam schizy, że będę miała od tego infekcje.
-
nick nieaktualny
-
JaAneta89 wrote:Ja myję końcówkę w wodzie z dużą ilością mydła, ale i tak mnie to jakoś nie przekonuje.
-
Justyś91 wrote:Mimo pozytywnego testu przyszła @ jeszcze przed terminem eh wszystko poszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 12:45
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Justyś91 wrote:Ogólnie dla mnie to nie sprawia problemu ale czystość i higiena to na pierwszym miejscuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana przykro mi. Tulę. Skoro Ci wyszedł poz to powinnaś iść do lekarza na kontrolę. Sprawdzić czy nie masz torbiela czy cuś bo jasne testy moga się pomylić. Może dojść też do biochemicznej ale mogą dać znaka że coś się dzieje zlego
-
Kim87 wrote:Ja mierzylam w buzi między jezorem a dolną ósemka. Co do waginalnego mierzenia boję się że cos tam przemyce i będzie leczenie
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Aniał jesteś?
czym mogę polać fasolkę szparagową? do tej pory wiadomo.. masełko i bułka tarta a teraz?
mąka kukurydziana???
masz ściągę:
http://www.wiedzmabloguje.com/2014/04/maki-bezglutenowe-przeglad.html
na oleju kokosowymGaduaaa, AniaŁ123 lubią tę wiadomość