Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Aniu, masz taktowną znajomą... dla kontrastu moja sytuacja. "Ulubiona" znajoma, która wie, że się staram, przysłała smsa. "I jak dostałaś @ Mnie się 4 dni spóźnia. Nie chcę jeszcze 2 dziecka.."
Jak mnie to nie dziwi, niestety...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Aniał wiesz co.. nie bierz tego do siebie ... a pomyślałaś że to może wcale o Ciebie nie chodzić? a może coś z ciążą jest nie tak? i Ona nie chcę o tym rozmawiać? ...
i faktycznie druga opcja że nie chcę przykrości Ci sprawić...
ja bym po prostu stała z boku i nie robiła sobie nic z tegoFabianCyprian
Tymuś
-
Hej dziewczyny
Nie wiem czy to odpowiedni temat na witanie się, ale nazwa by na to wskazywała
Jestem w pierwszym cyklu po 3 latach antykoncepcji i staram się o maluszka. Test owulacyjny wskazuje, że mimo lat zażywania hormonów, za kilka dni wystąpi u mnie owulacja i wierzę, że się uda, choć nadziei na to nie mamSzczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości -
LILITH.P wrote:Aniu, masz taktowną znajomą... dla kontrastu moja sytuacja. "Ulubiona" znajoma, która wie, że się staram, przysłała smsa. "I jak dostałaś @ Mnie się 4 dni spóźnia. Nie chcę jeszcze 2 dziecka.."Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
Niki94 wrote:Hej dziewczyny
Jestem w pierwszym cyklu po 3 latach antykoncepcji i staram się o maluszka. Test owulacyjny wskazuje, że mimo lat zażywania hormonów, za kilka dni wystąpi u mnie owulacja i wierzę, że się uda, choć nadziei na to nie mambardzo fajny podpis.. jakby czytała o sobie
hehe
FabianCyprian
Tymuś
-
LILITH.P wrote:Aniu, masz taktowną znajomą... dla kontrastu moja sytuacja. "Ulubiona" znajoma, która wie, że się staram, przysłała smsa. "I jak dostałaś @ Mnie się 4 dni spóźnia. Nie chcę jeszcze 2 dziecka.."
Przykre...
Chyba w tej sytuacji nie ma dobrego wyjścia... Bo z jednej strony przykro, gdy ktoś bez zastanowienia "ćwierknie" dobrą nowiną, a z drugiej tak jak u mnie...
Najlepiej by było, gdyby po prostu ten problem nie istniał -
Gaduaaa wrote:Aniał wiesz co.. nie bierz tego do siebie ... a pomyślałaś że to może wcale o Ciebie nie chodzić? a może coś z ciążą jest nie tak? i Ona nie chcę o tym rozmawiać? ...
i faktycznie druga opcja że nie chcę przykrości Ci sprawić...
ja bym po prostu stała z boku i nie robiła sobie nic z tego
Staram się... Tak naprawdę, to nie sprawia mi przykrości że one mają dzieci bez problemu, tylko to że ja nie mam i po nich widzę upływ czasu
Bardzo się cieszę ich szczęściem, chociaż wiem, że ta jedna początkowo nie bardzo się cieszyła z powodu tak szybkiej drugiej ciąży... o ironio!!! A ta moja koleżanka też mi kiedyś mówiła, że na razie chce jedno, ale wiem że tak jak my nie używają anty, więc mogło się zdarzyć, lub mogli po prostu zmienić zdanie.
Chciałabym tylko żeby się dowiedziała, że może mi o tym powiedzieć, ona naprawdę może, bo zawsze była mi jak siostra, mimo ostatniej rozłąki. -
Hey Wam
Przeczytam Was
Cherry, zapisalam sobie to foto testu w telefonie, wiec jak bedzie okazja to kupie taki. Kiedys
Reszte witam, w ten cieplutki wieczoru mnie po burzy i super powietrze..
Wiecie co? Na liscie jestem 20tego, bo boje sie testowac wczesniej, chyba wolalabym jak dopiero @ sie spozni, takto termin mam na 17.
Dzis moj 26dc i nagle cyce przestaly bolec, a za to pobolewa brzuch jak na @ ..
Te czekanie to masakra
Jak Wam mija dzien? :*
-
AniaŁ123 wrote:Staram się... Tak naprawdę, to nie sprawia mi przykrości że one mają dzieci bez problemu, tylko to że ja nie mam i po nich widzę upływ czasu
Bardzo się cieszę ich szczęściem, chociaż wiem, że ta jedna początkowo nie bardzo się cieszyła z powodu tak szybkiej drugiej ciąży... o ironio!!! A ta moja koleżanka też mi kiedyś mówiła, że na razie chce jedno, ale wiem że tak jak my nie używają anty, więc mogło się zdarzyć, lub mogli po prostu zmienić zdanie.
Chciałabym tylko żeby się dowiedziała, że może mi o tym powiedzieć, ona naprawdę może, bo zawsze była mi jak siostra, mimo ostatniej rozłąki.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Staram się... Tak naprawdę, to nie sprawia mi przykrości że one mają dzieci bez problemu, tylko to że ja nie mam i po nich widzę upływ czasu
Chciałabym tylko żeby się dowiedziała, że może mi o tym powiedzieć, ona naprawdę może, bo zawsze była mi jak siostra, mimo ostatniej rozłąki.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Aniu, ja w wielkanoc mowilam siostrze, ze chcemy dzidzie z moim, ona ze po poronieniu sie boi ...I narazie zajmuja sie praca, mieszkali w Holandii. Ma 27lat, jest dwa lata ode mnie starsza.. wrocili do Polski , zadzwonila ze ma dla mnie niespodzianki i przyjada w odwiedziny.. oznajmila ze zostaja na stale i ze jest w ciazy? Szczerze? Ucieszylam sie
chociaz ja od miesiaca do miesiaca czekam na te dwie kreseczki, gdy zobaczylam zdjecie jej testu lzy mi poplynely, ale ze szczescia.. duzo rozmawialysmy po tem, opowiadala jakie objawy miala , jak czuje sie teraz.. I powiem Ci, ze to cos fajnego cieszyc sie szczesciem bliskiej osoby :* Ja jestem nauczona ze traktuje ludzi tak, jak bym chiala by traktowali mnie :* Zapytaj kolezanki wprost, jesli nie daje Ci to spokoju, a jesli potwierdzi sie to co pisza dziewczyny, ze nie chciala Ci poprostu robic przykrosci tzn, ze jest warta przyjazni :*
Bierka, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Kochane!!! Wszystkie macie świętą rację! Nie spinam się już! Powie mi kiedy będzie na to gotowa, lub po prostu przy najbliższej okazji spróbuję jakoś zagadać
Ale Wy wszystkie jesteście mądre głowy!!! Dziękuję
Bierka, Evelin, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:no mogła Ci powiedzieć... hmm a nie możesz podpytać koleżanek wspólnych? czy Ona jest w ciazy? i jesli to sie potwierdzi po prostu z nią pogadac?
Mój mąż się zapytał jednej, ale ta akurat ma z nią słaby kontakt bo na co dzień mieszka w Anglii, tylko przyjechała na wakacje. Głupio to wyszłowolę tego nie robić
-
Niki94 wrote:Hej dziewczyny
Jestem w pierwszym cyklu po 3 latach antykoncepcji i staram się o maluszka. Test owulacyjny wskazuje, że mimo lat zażywania hormonów, za kilka dni wystąpi u mnie owulacja i wierzę, że się uda, choć nadziei na to nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 20:24
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO