Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Mój mąż się zapytał jednej, ale ta akurat ma z nią słaby kontakt bo na co dzień mieszka w Anglii, tylko przyjechała na wakacje. Głupio to wyszło
wolę tego nie robić
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
AniaŁ123 wrote:Mój mąż się zapytał jednej, ale ta akurat ma z nią słaby kontakt bo na co dzień mieszka w Anglii, tylko przyjechała na wakacje. Głupio to wyszło
wolę tego nie robić
A co ja mam powiedziec jak moja najlepsza przyjaciolka z dziecinstwa podejrzewala ze jest w ciazy, ale nie byla na to gotowa. Miala 19 lat, osobiscie kupilam jej test, po czym napisala mi sms ze nie jest. A teraz ma corke i nawet czesc mi nie powie.. od tak -
Evelin wrote:A co ja mam powiedziec jak moja najlepsza przyjaciolka z dziecinstwa podejrzewala ze jest w ciazy, ale nie byla na to gotowa. Miala 19 lat, osobiscie kupilam jej test, po czym napisala mi sms ze nie jest. A teraz ma corke i nawet czesc mi nie powie.. od tak
-
Kim87 wrote:No z tą cholerą tak bo ma różne odmiany nie tak jak toxo.
bo przekazujemy dzidzi swoje przeciwciala od początku
Bierka, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Bierka wrote:Dziewczyny sa takie bezmyślne istoty. Ja poznałam moje dwie koleżanki ze sobą i zaciążyły w tym samym czasie i od tej pory nie bylam zapraszana na ich wspólne spotkania. A ostatnio jedna z nich przy mnie zaprosiła druga na urodzinki swojej córki a potem spojrzała na mnie i powiedziała ze mnie nie pyta nawet bo nie mam dzieci.. No i co? Głupia jest i tyle. Nie przejmować sie i robic swoje:-* takie przesłanie cioci bierki;-)
Nawet nie zasluguje na miano kolezanki. Ja tamta nazywalam przyjaciolka.. ehh szkoda gadac -
Tuliska wrote:Ale jak to zakazenie wtorne to noe jest niebezpieczne. 1% prawdopodobieństwa ze przejdzie na dziecko
bo przekazujemy dzidzi swoje przeciwciala od początku
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Nawet nie zasluguje na miano kolezanki. Ja tamta nazywalam przyjaciolka.. ehh szkoda gadacMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Wiem.co.czujesz już pisałam że moja bff 4ever kilka dni po moim poronieniu musiała oznajmić mi że jest w ciąży.
Czasem mi tylko szkoda, ze nie uczestniczylam w jej zyciu, ze nie widzialam jak przechodzi ciaze, jakie jest jej teraz dziecko..
A kiedys bylysmy nie rozlaczne -
Evelin wrote:Czasem mi tylko szkoda, ze nie uczestniczylam w jej zyciu, ze nie widzialam jak przechodzi ciaze, jakie jest jej teraz dziecko..
A kiedys bylysmy nie rozlacznePierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Kim87 wrote:Wiesz ja jakbym była w ciąży miałabym ta cholerę znów to nawet ten 1% było by dla mnie za dużo.
-
Tuliska wrote:A dla mnie to będzie największe wybawienie pod sloncem. Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia. Na wszystkie choroby świata dziecuszko może zachorować po 1%. Po co się stresować i denerwować. Nadzieja pozostaje a Bozia czuwaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat