X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Niechcący polubiłam;-) no to kurcze blade trzeba uważać ;-)
    No z tą cholerą tak bo ma różne odmiany nie tak jak toxo.

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Mój mąż się zapytał jednej, ale ta akurat ma z nią słaby kontakt bo na co dzień mieszka w Anglii, tylko przyjechała na wakacje. Głupio to wyszło :P wolę tego nie robić ;)
    Hihi ja tam bym poweszyla

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Evelin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Mój mąż się zapytał jednej, ale ta akurat ma z nią słaby kontakt bo na co dzień mieszka w Anglii, tylko przyjechała na wakacje. Głupio to wyszło :P wolę tego nie robić ;)

A co ja mam powiedziec jak moja najlepsza przyjaciolka z dziecinstwa podejrzewala ze jest w ciazy, ale nie byla na to gotowa. Miala 19 lat, osobiscie kupilam jej test, po czym napisala mi sms ze nie jest. A teraz ma corke i nawet czesc mi nie powie.. od tak

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim a różyczka raz i spokoj czy tez sa jakies odmiany?

<3
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    A co ja mam powiedziec jak moja najlepsza przyjaciolka z dziecinstwa podejrzewala ze jest w ciazy, ale nie byla na to gotowa. Miala 19 lat, osobiscie kupilam jej test, po czym napisala mi sms ze nie jest. A teraz ma corke i nawet czesc mi nie powie.. od tak
    Dziewczyny sa takie bezmyślne istoty. Ja poznałam moje dwie koleżanki ze sobą i zaciążyły w tym samym czasie i od tej pory nie bylam zapraszana na ich wspólne spotkania. A ostatnio jedna z nich przy mnie zaprosiła druga na urodzinki swojej córki a potem spojrzała na mnie i powiedziała ze mnie nie pyta nawet bo nie mam dzieci.. No i co? Głupia jest i tyle. Nie przejmować sie i robic swoje:-* takie przesłanie cioci bierki;-)

<3
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    No z tą cholerą tak bo ma różne odmiany nie tak jak toxo.
    Ale jak to zakazenie wtorne to noe jest niebezpieczne. 1% prawdopodobieństwa ze przejdzie na dziecko :) bo przekazujemy dzidzi swoje przeciwciala od początku :)

Bierka, Kim87 lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Kim a różyczka raz i spokoj czy tez sa jakies odmiany?
    Raz i spoko

Bierka lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Dziewczyny sa takie bezmyślne istoty. Ja poznałam moje dwie koleżanki ze sobą i zaciążyły w tym samym czasie i od tej pory nie bylam zapraszana na ich wspólne spotkania. A ostatnio jedna z nich przy mnie zaprosiła druga na urodzinki swojej córki a potem spojrzała na mnie i powiedziała ze mnie nie pyta nawet bo nie mam dzieci.. No i co? Głupia jest i tyle. Nie przejmować sie i robic swoje:-* takie przesłanie cioci bierki;-)

Nawet nie zasluguje na miano kolezanki. Ja tamta nazywalam przyjaciolka.. ehh szkoda gadac

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ale jak to zakazenie wtorne to noe jest niebezpieczne. 1% prawdopodobieństwa ze przejdzie na dziecko :) bo przekazujemy dzidzi swoje przeciwciala od początku :)
    Wiesz ja jakbym była w ciąży miałabym ta cholerę znów to nawet ten 1% było by dla mnie za dużo.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Nawet nie zasluguje na miano kolezanki. Ja tamta nazywalam przyjaciolka.. ehh szkoda gadac
    Wiem.co.czujesz już pisałam że moja bff 4ever kilka dni po moim poronieniu musiała oznajmić mi że jest w ciąży.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Wiem.co.czujesz już pisałam że moja bff 4ever kilka dni po moim poronieniu musiała oznajmić mi że jest w ciąży.
    Głupie bezmyślne babsztyle ;-)

Kim87 lubi tę wiadomość

<3
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech tak to dzisiaj jest....wszędzie krzyczą żeby mieć dystans a o empatii już nikt nie pamięta...

Kim87 lubi tę wiadomość

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:

Czasem mi tylko szkoda, ze nie uczestniczylam w jej zyciu, ze nie widzialam jak przechodzi ciaze, jakie jest jej teraz dziecko..
    A kiedys bylysmy nie rozlaczne

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Czasem mi tylko szkoda, ze nie uczestniczylam w jej zyciu, ze nie widzialam jak przechodzi ciaze, jakie jest jej teraz dziecko..
    A kiedys bylysmy nie rozlaczne
    A ona to w jakiś sposób wyjaśniła? Czy po prostu pprzestała sie odzywac?

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Wiesz ja jakbym była w ciąży miałabym ta cholerę znów to nawet ten 1% było by dla mnie za dużo.
    A dla mnie to będzie największe wybawienie pod sloncem. Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia. Na wszystkie choroby świata dziecuszko może zachorować po 1%. Po co się stresować i denerwować. Nadzieja pozostaje a Bozia czuwa

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    A ona to w jakiś sposób wyjaśniła? Czy po prostu pprzestała sie odzywac?

Przestala sie odzywac, jeszcze to ja pomoglam jej z chlopakiem z ktorym teraz jest :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Przestala sie odzywac, jeszcze to ja pomoglam jej z chlopakiem z ktorym teraz jest :)
    Szok...dziwna dziewczyna

• Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj niki :)

Bierko trzymam bardzo mocno!

Bierka lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Szok...dziwna dziewczyna

Kiedys dzwonila ze niby mam jej lokowke :) przed samymi chrzcinami :) ale na tym sie skonczylo

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    A dla mnie to będzie największe wybawienie pod sloncem. Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia. Na wszystkie choroby świata dziecuszko może zachorować po 1%. Po co się stresować i denerwować. Nadzieja pozostaje a Bozia czuwa
    Kochanie ja.nie mówię.tu o tobie. Jasne dla.ciebie to będzie najlepsza wiadomość pod słońcem. Ja mówię z perspektywy osoby która.tego nie ma. Coś dzisiaj moje posty chyba źle brzmią... Jak kogoś zdenerwowalalam to przepraszam.

3jgxflw1867zd36k.png
‹‹ 2484 2485 2486 2487 2488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ