X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Niechcący polubiłam;-) no to kurcze blade trzeba uważać ;-)
    No z tą cholerą tak bo ma różne odmiany nie tak jak toxo.

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Mój mąż się zapytał jednej, ale ta akurat ma z nią słaby kontakt bo na co dzień mieszka w Anglii, tylko przyjechała na wakacje. Głupio to wyszło :P wolę tego nie robić ;)
    Hihi ja tam bym poweszyla

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Evelin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Mój mąż się zapytał jednej, ale ta akurat ma z nią słaby kontakt bo na co dzień mieszka w Anglii, tylko przyjechała na wakacje. Głupio to wyszło :P wolę tego nie robić ;)

A co ja mam powiedziec jak moja najlepsza przyjaciolka z dziecinstwa podejrzewala ze jest w ciazy, ale nie byla na to gotowa. Miala 19 lat, osobiscie kupilam jej test, po czym napisala mi sms ze nie jest. A teraz ma corke i nawet czesc mi nie powie.. od tak

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim a różyczka raz i spokoj czy tez sa jakies odmiany?

<3
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    A co ja mam powiedziec jak moja najlepsza przyjaciolka z dziecinstwa podejrzewala ze jest w ciazy, ale nie byla na to gotowa. Miala 19 lat, osobiscie kupilam jej test, po czym napisala mi sms ze nie jest. A teraz ma corke i nawet czesc mi nie powie.. od tak
    Dziewczyny sa takie bezmyślne istoty. Ja poznałam moje dwie koleżanki ze sobą i zaciążyły w tym samym czasie i od tej pory nie bylam zapraszana na ich wspólne spotkania. A ostatnio jedna z nich przy mnie zaprosiła druga na urodzinki swojej córki a potem spojrzała na mnie i powiedziała ze mnie nie pyta nawet bo nie mam dzieci.. No i co? Głupia jest i tyle. Nie przejmować sie i robic swoje:-* takie przesłanie cioci bierki;-)

<3
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    No z tą cholerą tak bo ma różne odmiany nie tak jak toxo.
    Ale jak to zakazenie wtorne to noe jest niebezpieczne. 1% prawdopodobieństwa ze przejdzie na dziecko :) bo przekazujemy dzidzi swoje przeciwciala od początku :)

Bierka, Kim87 lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Kim a różyczka raz i spokoj czy tez sa jakies odmiany?
    Raz i spoko

Bierka lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Dziewczyny sa takie bezmyślne istoty. Ja poznałam moje dwie koleżanki ze sobą i zaciążyły w tym samym czasie i od tej pory nie bylam zapraszana na ich wspólne spotkania. A ostatnio jedna z nich przy mnie zaprosiła druga na urodzinki swojej córki a potem spojrzała na mnie i powiedziała ze mnie nie pyta nawet bo nie mam dzieci.. No i co? Głupia jest i tyle. Nie przejmować sie i robic swoje:-* takie przesłanie cioci bierki;-)

Nawet nie zasluguje na miano kolezanki. Ja tamta nazywalam przyjaciolka.. ehh szkoda gadac

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ale jak to zakazenie wtorne to noe jest niebezpieczne. 1% prawdopodobieństwa ze przejdzie na dziecko :) bo przekazujemy dzidzi swoje przeciwciala od początku :)
    Wiesz ja jakbym była w ciąży miałabym ta cholerę znów to nawet ten 1% było by dla mnie za dużo.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Nawet nie zasluguje na miano kolezanki. Ja tamta nazywalam przyjaciolka.. ehh szkoda gadac
    Wiem.co.czujesz już pisałam że moja bff 4ever kilka dni po moim poronieniu musiała oznajmić mi że jest w ciąży.

3jgxflw1867zd36k.png
  • Bierka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Wiem.co.czujesz już pisałam że moja bff 4ever kilka dni po moim poronieniu musiała oznajmić mi że jest w ciąży.
    Głupie bezmyślne babsztyle ;-)

Kim87 lubi tę wiadomość

<3
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech tak to dzisiaj jest....wszędzie krzyczą żeby mieć dystans a o empatii już nikt nie pamięta...

Kim87 lubi tę wiadomość

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:

Czasem mi tylko szkoda, ze nie uczestniczylam w jej zyciu, ze nie widzialam jak przechodzi ciaze, jakie jest jej teraz dziecko..
    A kiedys bylysmy nie rozlaczne

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Czasem mi tylko szkoda, ze nie uczestniczylam w jej zyciu, ze nie widzialam jak przechodzi ciaze, jakie jest jej teraz dziecko..
    A kiedys bylysmy nie rozlaczne
    A ona to w jakiś sposób wyjaśniła? Czy po prostu pprzestała sie odzywac?

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Wiesz ja jakbym była w ciąży miałabym ta cholerę znów to nawet ten 1% było by dla mnie za dużo.
    A dla mnie to będzie największe wybawienie pod sloncem. Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia. Na wszystkie choroby świata dziecuszko może zachorować po 1%. Po co się stresować i denerwować. Nadzieja pozostaje a Bozia czuwa

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    A ona to w jakiś sposób wyjaśniła? Czy po prostu pprzestała sie odzywac?

Przestala sie odzywac, jeszcze to ja pomoglam jej z chlopakiem z ktorym teraz jest :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • szuflada Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelin wrote:
    Przestala sie odzywac, jeszcze to ja pomoglam jej z chlopakiem z ktorym teraz jest :)
    Szok...dziwna dziewczyna

• Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj niki :)

Bierko trzymam bardzo mocno!

Bierka lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    Szok...dziwna dziewczyna

Kiedys dzwonila ze niby mam jej lokowke :) przed samymi chrzcinami :) ale na tym sie skonczylo

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    A dla mnie to będzie największe wybawienie pod sloncem. Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia. Na wszystkie choroby świata dziecuszko może zachorować po 1%. Po co się stresować i denerwować. Nadzieja pozostaje a Bozia czuwa
    Kochanie ja.nie mówię.tu o tobie. Jasne dla.ciebie to będzie najlepsza wiadomość pod słońcem. Ja mówię z perspektywy osoby która.tego nie ma. Coś dzisiaj moje posty chyba źle brzmią... Jak kogoś zdenerwowalalam to przepraszam.

3jgxflw1867zd36k.png
‹‹ 2484 2485 2486 2487 2488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ