Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:Ja w ogóle Wam powiem, że po operacji usunęcia trobieli mam jakiś dziwny śluz.. właśnie w okolicach dni płodnych mam śluz jak wodę... i to się ze mnie leje, czasem mi wkładka nie wystarczy... pytałam gina o co chodzi... to stwierdził tylko, że taka moja uroda.. i że organizm się ciąży domaga.. kupie sobie dziś to ziele wiesiołka... gdzieś pisałyście, że poprawia stan śluzuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Mówicie o środkach antykoncepcyjnych? Mnie one ogólnie poratowały. Jak każde chemiczne gówno powinno być pod kontrolą naprawdę dobrego lekarza.
Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Js miałam torbiele usuwane w 2009 i też miałam taki śluz. Zaczęłam brać olej z wiesiołka w tabl 1500mg na dzień i mam.teraz piękny płodny chociaż wodnisty też się zdarza. Zależy od dniw cyklu.
mam dziś 2 dzień @. ;/ Nie lubię
-
LILITH.P wrote:Castagnus chyba działa i inofem... powinnam mieć jutro owulację, jak zawsze, 12 dc, a tu test owu negatywny, bladzioch nieziemski. Coś czuję, że cykl się wydłuży z 25 dni do 27-28
-
daga_00 wrote:Acha... może mi się też poprawi... dziś pójdę kupić...
mam dziś 2 dzień @. ;/ Nie lubię
poprawi sięja też biorę
piękny śluz jest
można też pić kisielek z siemienia lnianego
kisielek na kisielekdobuska, daga_00, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:ja jak miałam kiedyś torbiel ( a miałam ich w zyciu wiele) to pamiętam jak kiedyś obudziłam się i wstając wręcz wylała się ze mnie woda. Pojechałam do lekarza tego samego dnia i mówił mi, że zaraz pęcherzyk będzie pękać.
Dziwne to było, na szczęście się nie powtórzyło.
Dzisiaj mam śluz ciągnąąąąący. Na kilka centymetrów rozciągnęłam, ale jest troszkę mleczny. Od czego to może zalezeć? Gdzieś czytałam, że ważniejsza konsystencja niż kolor.
W szpitalu mnie olali.. Tata mi załatwił antybiotyk i to postawiło mnie na nogi, skojarzyłam sytyację z okresem i okazało się, że przeszłam zapalenie jajnika z tą torbielą.. torbiel rosła i postanowiłam usunąć... podejrzewali endometriozę a okazało się w his-pacie, że krwotoczna...
co do śluzu... to ja mam taki ciągnący i przezroczysty jak jestem podnieconaa tak to nie bardzo...
-
dobuska wrote:ciekawe co dzisiaj mój allegrowy szajsik pokaże. Czuję całym ciałem, że jest blisko, a test wczoraj bladzioch.
-
dobuska wrote:Jestem w pracy, w biurze, tutaj sprawdzałam sobie śluz. Podniecona nie jestem raczej:P
hehe
Ja kiedyś wylądowałam w szpitalu z torbielą, bo mi się skręciła czy coś. Ale na szczęście uniknęłam operacji. Niestety leżąc tydzień w szpitalu z niemiłymi pielęgniarkami, ale dałam radę.dlatego ja ten wiesiołek musze kupić, żeby śluz był lepszy
Kim87 lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Jeżeli cykl będzie felerny to na pewno też sobie kupię.
A te szajsiki z allegro u Ciebie szajsikami się nie okazały:D.
Może mi tez pokaże, a ja już gderam:P
No właśnie.. spokojnie...śluz masz idealny to i owulacja będzie
Wrzuciłabym zdjęcie tego mojego testu sprzed 2 tygodni ale nie wiem jak dodać fotę do postu... -
daga_00 wrote:No właśnie.. spokojnie...
śluz masz idealny to i owulacja będzie
Wrzuciłabym zdjęcie tego mojego testu sprzed 2 tygodni ale nie wiem jak dodać fotę do postu...
wrzucasz zdjęcie na https://zapodaj.net/
a potem robisz taki mykdaga_00 lubi tę wiadomość