Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Witam Was dziewczyny nieśmiało.
Miesiąc temu wyszłam za mąż i to jest nasz pierwszy cykl starań. Według moich obserwacji, pomiarów temperatury owulacja się zbliża słoniowatymi krokami. Mierzę temperaturę, obserwuję śluz i szyjkę i dodatkowo robie testy owulacyjne, które kupiłam za grosze. Kreska codziennie coraz ciemniejsza, ale jeszcze negatywny test.
Działamy:)
Długo szukałam aktywnego i fajnego forum i myślę, że w końcu trafiłam.
Witaj Domuska, życzę powodzeniadobuska lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:JUstyś, trzymam kciuki!!! :*
temp mierzę o stałej porze i nie mam znaczonych pełnych niebieskich kropek czemu to tak?? -
daga_00 wrote:No właśnie... razem jest lżej
U mnie wczoraj była znajoma... jej Mąż nie może mieć dzieci i jakimś cudem udało im się Z in vitro... Mają syna... i ona ciągle się mnie pyta czy jestem w drugiej ciąży, kraka, że nie zajdę... wkurza mnie to
wczoraj powiedziałam jej, żeby mi nie truła i nie życzyła źle... że jak zajdę to na bank tego nie ukryje...
Daga, uwielbiamy takie "znajome". Jakiś miesiąc temu miałam takie spięcie z koleżanką z pracy, że chyba dwa tygodnie nie mogłam dojść do siebie, ale skończyło się na tym , że absolutnie nie rozmawiamy na ten temat i ona nic nie komentuje -
Justyś91 wrote:mogła byś zerknąć na mój wykres?
temp mierzę o stałej porze i nie mam znaczonych pełnych niebieskich kropek czemu to tak??
może ustaw sobie godz. 6 jako godz. domyślnąmoże to pomoże
spójrz też na takie mało okienko pod temp. może masz odhaczone, żeby ignorowało te temp. -
Czikosz wrote:Hej dziewczyny.
Jutro mi będą wyrywać zęba. Dostanę jakieś bezpieczne znieczulenie i będzie dobrze. Rany boskie 2.500,00 zł za wyrwanie zęba, bo trzeba pod mikroskopem mi wyczyścić kość... Ogólnie źle nie jest, więc myślę, że będzie dobrze.
Temperatura mi trochę spadła, ale położyłam się wczoraj późno spać, a w zasadzie dzisiaj, bo jak zasnęłam to była pierwsza, a mierzę temperaturę o piątej, więc wiecie.
Liczę na to, że jutro temperatura się podniesie, ale wiecie mierzę ją w ustach, a wiadomo, że tam temperatura jest troszkę niższa.
Trzymajcie kciuki, aby groszek się zadomowił i dobrze już czuł.
Matko Czikosz! 2500 zł za wyrwanie zęba? Który to ząb? A masz to zapalenie czy coś? -
LILITH.P wrote:może ustaw sobie godz. 6 jako godz. domyślną
może to pomoże
spójrz też na takie mało okienko pod temp. może masz odhaczone, żeby ignorowało te temp.
dziękujęLILITH.P lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:ile ten wiesiołek kosztuje?
macie jakiś link skąd zamawiałyście?
Marcia ja biorę Oeparol
https://www.doz.pl/apteka/p49678-Oeparol_kapsulki_60_szt. -
Bierka wrote:Kochane powiedzcie mi z testami ovu to kiedy najlepiej robic? Sa jakies wytyczne? Wiem ze pic 2 h przed nie mozna. Cos jescze?
Mi najlepiej wychodziły ok 22, wcześniej też dziewczyny mówiły że te godzina jest ok. Nie wolno z pierwszego moczu i nie wcześniej niż o 10 -
LILITH.P wrote:Castagnus chyba działa i inofem... powinnam mieć jutro owulację, jak zawsze, 12 dc, a tu test owu negatywny, bladzioch nieziemski. Coś czuję, że cykl się wydłuży z 25 dni do 27-28
Lili ja nie mogę zobaczyć Twojego wykresu nie wiem czemu -
Bella_Bella wrote:Lili ja nie mogę zobaczyć Twojego wykresu nie wiem czemu
jest ukrytyna dni płodne mamy rozłąkę, to tak wiesz... nie ma sensu. Mierzę temp. tylko dla siebie, żeby sprawdzić, czy suplementy na mój cykl wpływają
-
I co o tym myślicie ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed3cca77ee30.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 14:46
-
Bierka wrote:Dzieki Aniu a godzina dla porównania z kilku dni musi byc zachowana taka sama?
ja mam masę tych tanich testów, więc robiłam kilka razy dziennie. Najciemniejszy wychodził własnie ok 22. Powinno się porównywać te z tej samej godziny -
MMadziula wrote:I co o tym myślicie ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed3cca77ee30.jpg
Estradiol niskiA nie masz norm dla prolaktyny?