Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:chyba mam te same testy. Wcześniej wychodziła Ci słabsza? czy z dnia na dzień się mocno zmieniało?
owulacyjną grubszą niż kontrolną -
daga_00 wrote:wczesniej wychodziła mi słabsza... zdjęcie jest kiepski ale tutaj miałam
owulacyjną grubszą niż kontrolną
bardzo ładnie wyszła kreskawidocznie nie każdy test z allegro to bubel
ja wyczaiłam w aptece wyjątkowo tanie i jak będę robić zamówienie na inofem chyba kupię, bo na aptekę to mega niska cena
http://www.aptekagemini.pl/test-owulacyjny-paskowy-horienmedical-1-opakowanie-30-testow.htmldaga_00, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
W tym cyklu idę do gina na monitoring.. niech zobaczy czy owulka jest i czy pęcherzyk graffa uwolnił jajco bo ja niestety mam tendencję, że czasem pęcherzyk nie pęka i robi mi sie trobiel czynnościowa... ostatnio byłam u gina w marcu i jajo było uwolnione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 13:11
-
LILITH.P wrote:bardzo ładnie wyszła kreska
widocznie nie każdy test z allegro to bubel
ja wyczaiłam w aptece wyjątkowo tanie i jak będę robić zamówienie na inofem chyba kupię, bo na aptekę to mega niska cena
http://www.aptekagemini.pl/test-owulacyjny-paskowy-horienmedical-1-opakowanie-30-testow.htmli potem się okazało, że ciąża
te testy, które Ty chcesz kupić są w cenie aptecznych z tym, że to jest 30 sztuk... a aptecznych 5 sztuk... ciekawe z czego wynikają te różnice cenowe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 13:15
-
daga_00 wrote:Ja się zastanawiam nad kupieniem jakiś droższch z apteki... jak w pierwszą ciążę zaszłam to kupiłam jakieś apteczne.. było ich 5 w paczce, cena coś koło 20 zł...i zaszłam w 5 cyklu tylko z jednego współżycia... mijało jakoś ostataie 6 h od dwóch kresek, ja wróciłam z delegacji i mówie do mojego : "choć się bzykniemy bo szkoda 20 zeta "
i potem się okazało, że ciąża
dobredaga_00 lubi tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:jeju jak tu sie ustawia miniatue?
Robisz tak... moje ovufriend - bieżący wykres - udostępnij wykres - wybierasz miniatura - kopiujesz link
A później w chodzisz w ustawienia swojego konta - społeczność - kopiujesz link do rubryki Twój podpis na forum
I gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 13:24
-
daga_00 wrote:Wyjdzie wyjdzie... najlepiej rób po południu... i tak dwie godziny przed nie pij
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Kochane ja uciekam narazie... musze uzupełnić pazury ( jestem samoukiem
) bo już mam 3-tygodniowy odrost i się wkurzam... a później jedziemy z mężem do rodziców..
w końcu po moje dziecię
bo już siedzi u dziadków tydzień
Justyś91 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe staraczki
Dziewczyny dzisiaj pędzę do gina na przegląd po biochemie trzymajcie kciuki żeby było wszystko OK.
Ciekawi mnie co powie na temat mojego podwyższonego TSH.daga_00, AniaŁ123, Bella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Witam wszystkie nowe staraczki
Dziewczyny dzisiaj pędzę do gina na przegląd po biochemie trzymajcie kciuki żeby było wszystko OK.
Ciekawi mnie co powie na temat mojego podwyższonego TSH. -
Ciekawi mnie co powie na temat mojego podwyższonego TSH.
Ja też uciekam popracować, bo potem się nie wyrobię. Po pracy spróbuję nadrobić -
daga_00 wrote:trzymam kciuki, daj znać jak już bedziesz coś wiedziala !
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Ciekawi mnie co powie na temat mojego podwyższonego TSH.
JUstyś, trzymam kciuki!!! :* -
Kim87 wrote:Szyjka wędruje w ciągu dnia. Ja miałam twardą wedrującą i bylam w ciąży
Spróbuję później. Mam nadzieję że mi też powędrujeKim87 lubi tę wiadomość