Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:testujesz dzis kochana? trzymam mocno kciuki
No i się udaloKim87, magnolia82222 lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Są dwie krechy na teście owu! Jedna troszeczkę jaśniejsza Ale są dwie chyba pierwszy raz od po poronieniu
Bella_Bella, Pączek, Kim87 lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
Bella_Bella wrote:Mnie też boli jak na @ więc się lepiej nie nastawiać na testowanie.
-
stokrotka666 wrote:Ja tam się nie nastawiam:-) zła tylko jestem bo w nocy wyjeżdżamy w góry, mój ma jutro urodziny a ja jestem spuchnieta jak balon, bolą mnie bimbalki i wogole jakbym mogła to bym kogoś pobiła
To faktycznie nie odpowiedni moment na @. -
Bella_Bella wrote:Nic tylko do pracy
Muszę dopaść megoBoże jak się cieszę
Mimo, że miałam dziś pierwszy egzamin na prawko i nie zdalam to trochę mi smutno na początku było bo popełniłam jeden głupi błąd ale ten test make my day
Bella_Bella lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Witam Was kochane moje!
Ja długą przerwę sobie zrobiłam, nie mogłam się ogarnąć przez ostatnie tygodnie jakoś... Ale postanowiłam i zabieram się za realizację: wracam do pisania mojej pracy! bo na prawdę poszła w odstawkę na dłuższy czas!!
Postanowiłam pisać, pisać i pisać! gdybym czasem zapominała to przypomnijcie mi o tym proszębo moja mobilizacja kuleje ostatnio i potrzebuje mocnych kopniaków chyba
Trzymam kciuki żeby @@@ poszła w dal!!! chyba że do Szatynki, bo ona na nią czeka
Buźki!Bella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Witam wszystkie kobietki
.
Zastanawiam się może tu odnajdę spokojną przystań i trochę spokoju? Kolejny nieudany cykl starań za mną, mąż jakoś nie do końca mnie rozumie. Na wszystkich forach zgrane grupy kobiet, ciężko się wkraść gdziekolwiek bo są "sami swoi". A może Wy przygarniecie nowego człowieka na pokład?Bierka, Evelin lubią tę wiadomość
-
wvmvw wrote:Witam wszystkie kobietki
.
Zastanawiam się może tu odnajdę spokojną przystań i trochę spokoju? Kolejny nieudany cykl starań za mną, mąż jakoś nie do końca mnie rozumie. Na wszystkich forach zgrane grupy kobiet, ciężko się wkraść gdziekolwiek bo są "sami swoi". A może Wy przygarniecie nowego człowieka na pokład?
Witaj wśród nasOczywiście, że przygarniemy Cię
Tu są same dobre dusze.
Pisz co u Ciebie -
.
Zastanawiam się może tu odnajdę spokojną przystań i trochę spokoju? Kolejny nieudany cykl starań za mną, mąż jakoś nie do końca mnie rozumie. Na wszystkich forach zgrane grupy kobiet, ciężko się wkraść gdziekolwiek bo są "sami swoi". A może Wy przygarniecie nowego człowieka na pokład? -
.
Zastanawiam się może tu odnajdę spokojną przystań i trochę spokoju? Kolejny nieudany cykl starań za mną, mąż jakoś nie do końca mnie rozumie. Na wszystkich forach zgrane grupy kobiet, ciężko się wkraść gdziekolwiek bo są "sami swoi". A może Wy przygarniecie nowego człowieka na pokład?
Ja też jestem tu niedługo, a już bardzo mi się podoba! Wiele wsparcia i ciepłych słówWięc witamy w naszej drużynie! Kolejny cykl będzie Twój
07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
.
Zastanawiam się może tu odnajdę spokojną przystań i trochę spokoju? Kolejny nieudany cykl starań za mną, mąż jakoś nie do końca mnie rozumie. Na wszystkich forach zgrane grupy kobiet, ciężko się wkraść gdziekolwiek bo są "sami swoi". A może Wy przygarniecie nowego człowieka na pokład?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Serdeczne dzięki za tak ciepłe powitanie
Przyznam od razu, że w wielu kwestiach mogę być zielona bo to dopiero 4 cykl starań ale służę wsparciem i pomocą dla Was jeśli tylko będzie to możliwe. Słowem wstępu o sobie dziś mam 6 dc owulacja mniej więcej przewidywana na 17-18.08 - oczywiście testy owulacyjne zbunkrowane w kartoniku w szafie
. Niewiele więcej mogę o sobie powiedzieć nie mam zbyt dużych doświadczeń w tym temacie ale mam nadzieję, że z Wami szybciutko wszystko nadrobię
. Powiem Wam tylko w sekrecie, że wymyśliłam sobie, że zajdę w ciążę i już...A tu psikus 3 cykle i nic się nie dzieję, przez co narasta we mnie trochę frustracji...
-
Bella_Bella wrote:Ja nie mam aplikacji tylko jestem zalogowana na stronie caly czas. A jest jakaś aplikacja?
Nie ma aplikacji07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015