Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak pasuje ci? Z tym psem to dobrze napisałas.Gizmo wrote:Dr. Grądzka. Ja do niej obecnie chodzę
w Wawie chyba w dwóch klinikach przyjmuje. Byl bardzo dobry dr gin-endo,Ślączka ale niestety zmarł 
-
nick nieaktualny
-
Na razie trzy razy u niej bylam. I musze powiedziec ze jestem mile zaskoczona jej podejściem i konkretnymi odpowiedziami. 12 lat temu będąc u niej po anty dla matek karmiących nie mile mnie potraktowala bo zastrzyk mi na sile wciskala. Ale teraz po tylu,latach zmieniła sie dla mnie o,180stopni
-
Tak to O nie Słyszałam. Polecasz?drogo wizyta? U mogę koleżanka dzięki niej W ciążę zaszłaGizmo wrote:O czym Tissaia?

Ta Grądzka to też Wołoszyn miala nazwisko. Teraz jeszcze jakos inaczej sie nazywa. Ponoc trzech mężów juz miala haha -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny już mi pomogłyście, przynajmniej załapałam o co chodzi.

A co do waszej rozmowy też mam pieska tylko troche większego, amstafa. Mieszka z nami w domu i jest przecudownym przyjacielem. Nie miałam pijęcia, ze piski mogą byc takie kochane.
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny już mi pomogłyście, przynajmniej załapałam o co chodzi.

A co do waszej rozmowy też mam pieska tylko troche większego, amstafa. Mieszka z nami w domu i jest przecudownym przyjacielem. Nie miałam pijęcia, ze piski mogą byc takie kochane.
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko raz prywatnie poszłam. Stówka wizyta a 60usg. Ale ja tylko za wizytę placilam. Chciałam konsultacji,a ona mi buch usg za free:) mowie ze zaraz doplace a ona ze nie trzeba. I ze karty mi zakladac nie bedzie prywatnej tylko zabiera mnie do siebie na NFZ i na drugi dzień kazala mi przyjść do szpitala do siebie do,poradni. Karteczkę napisala żeby mnie dorejestrowali w poradni. I zaraz hormony zlecila. Zapisy byly wtedy dopiero na koniec maja a ja wizytę juz w styczniu zaliczyłamana1122 wrote:Tak to O nie Słyszałam. Polecasz?drogo wizyta? U mogę koleżanka dzięki niej W ciążę zaszła
-
nick nieaktualny
-
To mnie przekonałyscie muszę jeszcze popracowac nad mezem bo nie bardzo chce się zgodzić. A nam już jednego na oku od ciebie Gizmo. . .
-
Szkoda aby że mówić potrafią bo Tak to byłby spokójTissaia wrote:Hahahaaa
Mąż/chłopak/narzeczony to chyba najbardziej wymagające zwierzątko
Tissaia lubi tę wiadomość
-
To super Z jej strony. Pierwszy raz widzę że Lekarz kasę OlałGizmo wrote:Ja tylko raz prywatnie poszłam. Stówka wizyta a 60usg. Ale ja tylko za wizytę placilam. Chciałam konsultacji,a ona mi buch usg za free:) mowie ze zaraz doplace a ona ze nie trzeba. I ze karty mi zakladac nie bedzie prywatnej tylko zabiera mnie do siebie na NFZ i na drugi dzień kazala mi przyjść do szpitala do siebie do,poradni. Karteczkę napisala żeby mnie dorejestrowali w poradni. I zaraz hormony zlecila. Zapisy byly wtedy dopiero na koniec maja a ja wizytę juz w styczniu zaliczyłam

-
A jeszcze jak,szczeniak to taka mala slodka przylepa i wariat do zabawmiomao wrote:Dzięki dziewczyny już mi pomogłyście, przynajmniej załapałam o co chodzi.

-
Tak znalazlam wlasnieGizmo wrote:My tyle lat odwlekalismy zakup psa. Az w końcu mój sam zaproponował. Córki,w szoku byly bo to ich marzenie bylo.
Ana z Ciechanowa chcesz psa? -
Teraz na poczatku lutego bylam u niej to mi przepisala triqiilar, na wyregulowanie okresu na 2miesiace. Miałam teraz zaczac brac ale poczekam jak Tii wyjedzie za granice to wtedy zacznę brac. Wróci to akurat bede juz po pigulach. Może wtedy cos pyknie w końcu. Narazie to,u nas na spontana bylo. Uda sie to się uda.ale juz za dlugo,tyle miesiecyana1122 wrote:To super Z jej strony. Pierwszy raz widzę że Lekarz kasę Olał