Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Ana pytalam juz ale chyba nie doczytalas posta pare dni temu. Skąd jesteś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:58
-
Gizmo wrote:Na razie zostawal sam kilka razy po 2godz. Nic w tym czasie nie spsocil. Nawet sie nie zalatwil w domu.
-
Gizmo wrote:To Ty pytalas o drPawlaka? U was nie przyjmuje przypadkiem?
-
Zawsze bałam się że będzie mały pies i jednocześnie małe dziecko. Ale teraz jak już plany Z dzieckiem odchodzą na bok to może warto się zdecydowac. Zawsze marzyłam O piesku
-
nick nieaktualnyAna jak na bobasa jesteś gotowa to żeby mieć pieska tym bardziej. No przeciez obowiazkow I odpowiedzialnosci to jest ulamek tego przy piesku co jest przy bobasie.
Jak jestes zdecydowana to kup I nie sluchaj ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 23:01
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Od nas sporo lekarzy w Plonsku i w stolicy przyjmuje. Ordynator ginekologii chyba z Bydgoszczy jest o ile się nie mylę. Zycie mi uratował bo lyzeczkowanie chcieli mi zrobic a nie bylo co skrobać. Ściany macicy by prędzej przebili
-
ana1122 wrote:Zawsze bałam się że będzie mały pies i jednocześnie małe dziecko. Ale teraz jak już plany Z dzieckiem odchodzą na bok to może warto się zdecydowac. Zawsze marzyłam O piesku
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Ana jak na bobasa jesteś gotowa to żeby mieć pieska tym bardziej. No przeciez obowiazkow I odpowiedzialnosci to jest ulamek tego przy piesku co jest przy bobasie.
Jak jestes zdecydowana to kup I nie sluchaj ludzi