Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Ja dziś zrobiłam i pierwszy raz mam coś takiego, dałam trzy kropelki zgodnie z instrukcją i jakieś zabarwienie mi wyszło ...
rynce opadają
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/600b1d15d05a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fdee355d9d4.jpg
Miał ktoś tak ?
MMadziula ja dzisiaj sobie zrobiłam test bo przecież jeden miałam na zbyciu ale wytrzymać nie mogłam, bo dostałam bóli podbrzusza i z ciekawości zrobiłam.
Test mi wyszedł bardzo podobny do Twojego, też taki rozlany na zółto tylko że moje zółte pole jest przy T, a TWÓJ ma dużo tego rozlanego i jakby tą drugą kreske było widać też u Ciebie35 lat, 2 ciąża -
magnolia82222 wrote:MMadziula ja dzisiaj sobie zrobiłam test bo przecież jeden miałam na zbyciu ale wytrzymać nie mogłam, bo dostałam bóli podbrzusza i z ciekawości zrobiłam.
Test mi wyszedł bardzo podobny do Twojego, też taki rozlany na zółto tylko że moje zółte pole jest przy T, a TWÓJ ma dużo tego rozlanego i jakby tą drugą kreske było widać też u Ciebie
Ja już na nim dziś cuda widziałam dlatego postanowiłam Wam pokazać -
Dziewczyny mam pytanko. Czy wiesiolek dziala tez na zwiekszenie ilosci nieplodnego sluzu? Zaczęłam brac w tym cyklu wiec do owulacji jeszcze nie zdazyl chyba tak super zadzialac i bylo tyle sluzu co zwykle.. Ale tego kremowego teraz mam tyle, ze musze z wieksza wkladka ganiac:*
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny mam pytanko. Czy wiesiolek dziala tez na zwiekszenie ilosci nieplodnego sluzu? Zaczęłam brac w tym cyklu wiec do owulacji jeszcze nie zdazyl chyba tak super zadzialac i bylo tyle sluzu co zwykle.. Ale tego kremowego teraz mam tyle, ze musze z wieksza wkladka ganiac:*
nie jestem pewna ale wydaje mi się że tak19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Na razie sie z Wami zegnam. Z dzisiejszego usg wyszlo ze mpja ciaza jest zasniadowa. Jutro mam zabieg. Na razie musimy odpuscic staranie ale tylko wroce z zielonym swiatelkiem to oczywiscie do Was:) chociaz mam nadzieje, ze bardziej dolacze do Was na fioletowej stronie, bo tego Wam bardzo zycze. Pozdrawiam serdecznie.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Kingulla wrote:Hej dziewczyny. Na razie sie z Wami zegnam. Z dzisiejszego usg wyszlo ze mpja ciaza jest zasniadowa. Jutro mam zabieg. Na razie musimy odpuscic staranie ale tylko wroce z zielonym swiatelkiem to oczywiscie do Was:) chociaz mam nadzieje, ze bardziej dolacze do Was na fioletowej stronie, bo tego Wam bardzo zycze. Pozdrawiam serdecznie.
Przykro mi -
Kingulla wrote:Hej dziewczyny. Na razie sie z Wami zegnam. Z dzisiejszego usg wyszlo ze mpja ciaza jest zasniadowa. Jutro mam zabieg. Na razie musimy odpuscic staranie ale tylko wroce z zielonym swiatelkiem to oczywiscie do Was:) chociaz mam nadzieje, ze bardziej dolacze do Was na fioletowej stronie, bo tego Wam bardzo zycze. Pozdrawiam serdecznie.
Życzę dużo szczęścia przy kolejnym zielonym światełku
-
-
magnolia82222 wrote:zdjęcie niewyrazne, ale cos tam widać
https://zapodaj.net/fcf95673b69f8.jpg.html -
Marcysiem wrote:MMadziula ja kiedyś miałam identyczny test i niestety okazał się wadliwy
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie to był cień cienia
-
Kingula trzymaj się i dużo sił Ci życzę!!! A potem wracaj tu do nas, ale tylko na chwilę, by się pochwalić dwoma kreseczkami! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"