Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór Wam!!! Siadam i szybko nadrabiam. Ja jestem jak wnioskuję jakieś kilkanaście godzin po owu, szyjka już zamknięta i wysoko. Niestety temperaturki w tym cyklu nie mierze więc niewiele mi zostało. Za tydzień sobie pójdę na progesteron no i zaczynam wielkie oczekiwanie
-
[QUOTE=PączekTrzymajcie za mnie jutro kciuki - ide na AMH
Przeraziło mnie info o Ibuprofenie - pol życia to łykałam ! Oj cos czuje ze bedzie u mnie słabo[/QUOTE]
trzymam, trzymam!!!!
nie sugeruj się się tym, że brałaś ibuprofen, wpływa na owulację, ale nie naturalną rezerwę jajnikowąu mnie amh było na dobrym, nawet bardzo poziomie, a też ibuprofen, ketonal...czy nawet tramal z paracetamolem
będzie dobrze -
wvmvw wrote:Dobry wieczór Wam!!! Siadam i szybko nadrabiam. Ja jestem jak wnioskuję jakieś kilkanaście godzin po owu, szyjka już zamknięta i wysoko. Niestety temperaturki w tym cyklu nie mierze więc niewiele mi zostało. Za tydzień sobie pójdę na progesteron no i zaczynam wielkie oczekiwanie
u mnie owu na dniach, stawiam na pojutrze i też oczekiwanie -
LILITH.P wrote:trzymam, trzymam!!!!
nie sugeruj się się tym, że brałaś ibuprofen, wpływa na owulację, ale nie naturalną rezerwę jajnikowąu mnie amh było na dobrym, nawet bardzo poziomie, a też ibuprofen, ketonal...czy nawet tramal z paracetamolem
będzie dobrze -
Pączek wrote:No wlasnie mysle ze owulacja poziom zero - no łykałam tabsy jak cukierki co @, bol głowy no zawsze zawsze - i mysle ze bedzie klops
Ja też wpier*$#%&& tyle tabletek zawsze a akurat w tym cyklu jak mnie @ nawiedziła o byłam u siostry i nie miała nic oprócz paracetamolu i tym się ratowałam. Mam nadzieję, ze tylko na dobre mi to wyjdzie... -
wvmvw wrote:Ja też wpier*$#%&& tyle tabletek zawsze a akurat w tym cyklu jak mnie @ nawiedziła o byłam u siostry i nie miała nic oprócz paracetamolu i tym się ratowałam. Mam nadzieję, ze tylko na dobre mi to wyjdzie...
Bedzie dobrzetrzymam kciuki
-
Kim87 wrote:Hej dziewczyny jak któraś szuka witamin które mają ciekawy skład to właśnie zwróciłam uwagę na Vitotal dla kobiet. Zawiera nawet luteine. Chyba się skuszę
Kimi tak dodatkowo, poza tym co bierzesz czy zrezygnujesz z czegoś?
Zaciekawiłas mnie tymi witaminkami. -
Nie chciałam Was straszyć tym ibuprofenen, choć w pierwszej chwili u lekarza i ja byłam przerażona.
Pomyślałam, że info przydatne, więc się nim z Wami podzieliłam :*
Dobrej nocy!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Nie chciałam Was straszyć tym ibuprofenen, choć w pierwszej chwili u lekarza i ja byłam przerażona.
Pomyślałam, że info przydatne, więc się nim z Wami podzieliłam :*
Dobrej nocy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 07:07
marciaa wrote:To chyba jakieś przeziębienie, bo beznadziejnie się czuję. Ból głowy taki goraczkowy
albo groszekdziewczyny czuły się, jakby je jakaś grypa rozkładała, a tu...malenstwo
mam nadzieję, że odczarujesz nam sierpieńmarciaa lubi tę wiadomość