Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:mój to DOZ Product test ciążowy płytkowy o czułości 10mlU/ml
a najgorsze że wcale takie tanie nie są, zważywszy że czasem w cyklu sika się na kilka ;pmagnolia82222 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny mam pytanko. Czy wiesiolek dziala tez na zwiekszenie ilosci nieplodnego sluzu? Zaczęłam brac w tym cyklu wiec do owulacji jeszcze nie zdazyl chyba tak super zadzialac i bylo tyle sluzu co zwykle.. Ale tego kremowego teraz mam tyle, ze musze z wieksza wkladka ganiac:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 19:00
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
marciaa wrote:kurcze nawet w aptece testy mogą być wadliwe...
a najgorsze że wcale takie tanie nie są, zważywszy że czasem w cyklu sika się na kilka ;pMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Hej dziewczyny jak któraś szuka witamin które mają ciekawy skład to właśnie zwróciłam uwagę na Vitotal dla kobiet. Zawiera nawet luteine. Chyba się skuszę
19Biedroneczka91 wrote:naprawdę fajny skład i cena też spoko
dla chłopa też jest męski odpowiednik i dziewczyny chwalą sobie ze jakość spermy poprawia sie
magnolia82222, 19Biedroneczka91, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Oczekiwanie wrote:Czy was też boli brzuch dzień przed okresem jak na owulacje?35 lat, 2 ciąża
-
ja z zamawianiem poczekam na wynik moich hormonów. :)idę jutro... mam nadzieję, że tylko zmarnuję pieniądze, bo wyniki nic złego nie wykażą
Oj troche was dzis musiałam nadrobić
Witam was wieczornie
Cały dzien załatana byłam i nie miałam czasu napisac
Trzymajcie za mnie jutro kciuki - ide na AMH
Przeraziło mnie info o Ibuprofenie - pol życia to łykałam ! Oj cos czuje ze bedzie u mnie słaboWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 21:00