Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:albo groszek
dziewczyny czuły się, jakby je jakaś grypa rozkładała, a tu...malenstwo
mam nadzieję, że odczarujesz nam sierpień
Dzięki za miłe słowa :***
Bardzo bym chciała żeby to jednak fasolka, w końcu jak każda tutajLILITH.P lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Oj troche was dzis musiałam nadrobić
Witam was wieczornie
Cały dzien załatana byłam i nie miałam czasu napisac
Trzymajcie za mnie jutro kciuki - ide na AMH
Przeraziło mnie info o Ibuprofenie - pol życia to łykałam ! Oj cos czuje ze bedzie u mnie słaboMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Kimi tak dodatkowo, poza tym co bierzesz czy zrezygnujesz z czegoś?
Zaciekawiłas mnie tymi witaminkami.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kingulla wrote:Hej dziewczyny. Na razie sie z Wami zegnam. Z dzisiejszego usg wyszlo ze mpja ciaza jest zasniadowa. Jutro mam zabieg. Na razie musimy odpuscic staranie ale tylko wroce z zielonym swiatelkiem to oczywiscie do Was:) chociaz mam nadzieje, ze bardziej dolacze do Was na fioletowej stronie, bo tego Wam bardzo zycze. Pozdrawiam serdecznie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Wrzucam listę :
U mnie okres obfity widać jeszcze się czyszczę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
TESTUJĄ
17.08 - Caro
18.08 - Daga_00
19.08 - Marciaa
21.08 - Magnolia82222
25.08 - Czikosz
26.08 - Dzezabella,19Biedroneczka91
31.08 - Wvmvw
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
1.09 - Parsleyek
2.09 - Bella_Bella
12.09 - Czarnulka24
14.09 - Kim87
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Kingulla - TP -> 21.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 21.03.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Oczekiwanie wrote:Nie taki dobry kiedy temperatura spada a @ zbliża się takimi krokami że nie uciekniesz
Ja już wyluzowalam. Zajdę jak zajde skoro teraz się nie udało to moje ciało widać nie było gotowe.
Wolę dłużej poczekać niż jak znów ma mi się coś przytraficMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Hej nie martw się ja odstawiłam i zaszlam w pierwszym cyklu bez
I też jestem w szoku bo tylko 2 razy brałam tabsy - jakos tak coś podejrzanie łagodnie w tym miesiącu
PS - zrobiłam dziś AMH - ja nienawidzę igieł, pobierania krwi itp. W nocy nie spałam bo przezywałam a przed gabinetem kolana mi drżały chyba tak mocno że cąły budynek się trząsł
No ale nic - 1 wrzesnia będzie wiadomo co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 08:17
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:teraz odstawiłam tzn w tym cyklu od początku paracetamol wcinam
I też jestem w szoku bo tylko 2 razy brałam tabsy - jakos tak coś podejrzanie łagodnie w tym miesiącu
PS - zrobiłam dziś AMH - ja nienawidzę igieł, pobierania krwi itp. W nocy nie spałam bo przezywałam a przed gabinetem kolana mi drżały chyba tak mocno że cąły budynek się trząsł
No ale nic - 1 wrzesnia będzie wiadomo co i jakMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Oczekiwanie wrote:Nie taki dobry kiedy temperatura spada a @ zbliża się takimi krokami że nie uciekniesz
Dobrze, że ja ibupromu nie biorę, prawdopodobnie mam uczulenie i unikam, miałam robić testy wykluczające, ale mi się nie chciało paru godzin siedzieć u alergologa...
Tak się zastanawiam czy niskie ciśnienie może mieć wpływ na to, że od razu po przebudzeniu mam tak niską temperaturę? Spodziewałam się, że po owulacji mi temperatura gwałtowniej urośnie, a ona jest na poziomie takim jak w pierwszej połowie cyklu ;/ Chyba, że jeszcze trochę urośnie, ale jakoś mi to dziwnie wygląda. Co prawda ciśnienie mam naprawdę niskie, po szklance wina (powinno wzrosnąć) miałam 97/60Od zawsze taka na wpół żywa jestem
-
bbee wrote:zawsze jest nadzieja póki jeszcze nie ma @
Dobrze, że ja ibupromu nie biorę, prawdopodobnie mam uczulenie i unikam, miałam robić testy wykluczające, ale mi się nie chciało paru godzin siedzieć u alergologa...
Tak się zastanawiam czy niskie ciśnienie może mieć wpływ na to, że od razu po przebudzeniu mam tak niską temperaturę? Spodziewałam się, że po owulacji mi temperatura gwałtowniej urośnie, a ona jest na poziomie takim jak w pierwszej połowie cyklu ;/ Chyba, że jeszcze trochę urośnie, ale jakoś mi to dziwnie wygląda. Co prawda ciśnienie mam naprawdę niskie, po szklance wina (powinno wzrosnąć) miałam 97/60Od zawsze taka na wpół żywa jestem
ja mam w granicach 100/60
u mnie było podobnie, brak wzrostu po owu i okazało się, że przesunęła mi się z 14 dnia na 25 dzień cyklu. Obserwuj może u Ciebie bedzie podobnie
-
MMadziula wrote:hej to nie jestem sama
ja mam w granicach 100/60
u mnie było podobnie, brak wzrostu po owu i okazało się, że przesunęła mi się z 14 dnia na 25 dzień cyklu. Obserwuj może u Ciebie bedzie podobnie
-
bbee wrote:Tylko u mnie wszystkie inne objawy owulacji byly i to dosyć odczuwalne. A cykle mam krótkie, więc raczej nie powinna się przesunąć. Możliwe, że zmarzłam w nocy bo zimno mi było i byłam odkryta. Może progesteron niski, albo faktycznie ciśnienie też ma wpływ na odczyt...
-
MMadziula wrote:Powiem Ci tak u mnie było jajeczko 2,28 cm w 11 dc, testy pozytywne, śluz płodny...i szczerze mówiąc nie ogarniam tego cyklu