Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj mam jakiegoś dołka... Owulacja się dopiero zbliża a ja już się martwię, że znowu może się nie udać...
Ogólnie mój czas zajmuje praca i przeprowadzka, ale jak już człowiek usiądzie, pierwsze co to wchodzi na forum i myśli co dalej... Nie lubię już tego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella_Bella wrote:Dzisiaj mam jakiegoś dołka... Owulacja się dopiero zbliża a ja już się martwię, że znowu może się nie udać...
Ogólnie mój czas zajmuje praca i przeprowadzka, ale jak już człowiek usiądzie, pierwsze co to wchodzi na forum i myśli co dalej... Nie lubię już tego dnia
Sierpień nas dobija chociaż ja szczerze w czasie owulacji jestem pełna nadzieji, później powoli myślę że to musi być ten miesiąc i wiele sobie wyobrażam a później przychodzi @ i jestem mega zła a. Wieczorem wyje w poduszkę z bezsilności -
Co do niskiego ciśnienia też mam niskie i również niską temperature ciała dlatego myślałam że u mnie może nie być skoku ale już drugi cykl mam prawidłowo więc myślę że niskie ciśnienie a skok nie mają nic do siebie.
Wydaje mi się że to brak progesteronu -
cześć dziewczynki kochane
dawno mnie tutaj nie było -
Bella_Bella wrote:Dzisiaj mam jakiegoś dołka... Owulacja się dopiero zbliża a ja już się martwię, że znowu może się nie udać...
Ogólnie mój czas zajmuje praca i przeprowadzka, ale jak już człowiek usiądzie, pierwsze co to wchodzi na forum i myśli co dalej... Nie lubię już tego dnia
Bella też mam jakiś zły dzień, zapewne obawa przed monitoringiem... temperatura wskazuje że pęcherzyk chyba jeszcze wczoraj nie pękł. Mam nadzieję że zrobił to już lub zdąży przed wizytą bo chciałabym choć łudzić się że są szanse. Jeśli nie pęknie to przerośnie i nici z cyklu29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:To po co monitoring 27dc? Nie bardzo wiem dlatego pytam
[/QUOTE
Bo ogólnie od dwóch cykli nie pęka mi pęcherzyk. Rośnie i nie pęka i powstaje torbiel. I jeszcze mój ginekolog chce to sprawdzić. Dlatego wizyta teraz 27 dc. Tak zawsze miałam w owulację.
Dwa miesiące było ok po leczeniu hormonalnym. Przyszła wizyta i co torbiel znowu krwotoczna. To kolejne leki. A teraz idę znowu co z pęcherzykiem czy nadal nie pęka. Mam już dość. Teraz jeszcze zrobiłam te badania. To prolaktyna za wysoka ponad normę. Wiec wszystkie wyniki i łącznie wynik Tsh = 2,77 to biorę niech oceni co dalej. -
Ja też mam doła. Już po owu ale mam wrażenie, że znów się nie udało, że to kolejny "nie ten" cykl, chciałabym wiedzieć czy się udało, czy nici w tym miesiącu... W poniedziałek pójdę na progesteron to chociaż będę miała pewność czy owulacja była czy mnie ominęła. Uściskini dla moich forumowych dołeczków, buziaczki ślimaczki!!!
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Tak jak dziewczyny pisały może się bardzo różnić.
Daga a kiedy wracasz z wakacji? Jeszcze nie testujesz? -
-
Ja sie dzis czuje dziwnie. W pracy lodowato i czuje jakbym w lodowce siedziala, tylko glowe miala w piekarniku, tak mi w nia cieplo:)
Przeglądałam sobie właśnie galerię cykli (skończonych ciążą) z krótkimi fazami lutealnymi, większość dosyć kosmicznie wygląda, nie ma wielkiej różnicy w temperaturach... U mnie też ta faza lutealna jest raczej z tych krótkich. Ale mam nadzieję, że w kolejnych dniach coś się interesującego będzie działo w końcu na tym moim wykresie