Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Tylko u mnie wszystkie inne objawy owulacji byly i to dosyć odczuwalne. A cykle mam krótkie, więc raczej nie powinna się przesunąć. Możliwe, że zmarzłam w nocy bo zimno mi było i byłam odkryta. Może progesteron niski, albo faktycznie ciśnienie też ma wpływ na odczyt...
A jesteś po tabletkach anty? -
Kingulla wrote:Hej dziewczyny. Na razie sie z Wami zegnam. Z dzisiejszego usg wyszlo ze mpja ciaza jest zasniadowa. Jutro mam zabieg. Na razie musimy odpuscic staranie ale tylko wroce z zielonym swiatelkiem to oczywiscie do Was:) chociaz mam nadzieje, ze bardziej dolacze do Was na fioletowej stronie, bo tego Wam bardzo zycze. Pozdrawiam serdecznie.
Przykro mi bardzo. Myślałam,że zajście i podtrzymanie ciąży będzie prostsze. Tule mocno ... -
Cześć dziewczyny.
Wróciłam do pracy. Po długim weekendzie. Byłam na weekend z mężem nad morzem:) Ale od poniedziałku mam plamienia, wczoraj to nawet było krwawienie. Nie wiem co jest grane. Już pomału dostaję głupawki. A dziś jest mój 12dc ale plamienie jest delikatne tylko jak się podcieram. Dodam jeszcze że po ostatnich wynikach mam trochę wysoką prolaktynę.
Dopiero monitoring mam na początku września. ;/ Tylko od czego te plamienia za mało progesteronu? czy za dużo. Nie znam się na tym. Może doświadczone koleżanki mi pomożecie:)??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 09:40
-
Justyna3421 wrote:Cześć dziewczyny.
Wróciłam do pracy. Po długim weekendzie. Byłam na weekend z mężem nad morzem:) Ale od poniedziałku mam plamienia, wczoraj to nawet było krwawienie. Nie wiem co jest grane. Już pomału dostaję głupawki. A dziś jest mój 12dc ale plamienie jest delikatne tylko jak się podcieram. Dodam jeszcze że po ostatnich wynikach mam trochę wysoką prolaktynę.
Dopiero monitoring mam na początku września. ;/ Tylko od czego te plamienia za mało progesteronu? czy za dużo. Nie znam się na tym. Może doświadczone koleżanki mi pomożecie:)??
Na początku września czyli w kolejnym cyklu dopiero?
Może to plamienie owulacyjne? -
Bella_Bella wrote:Dzień dobry Kochane
U mnie dzisiaj spadek. Myślę, że wieczorkiem pozytywny test owu będzieBella_Bella lubi tę wiadomość
bbee wrote:zawsze jest nadzieja póki jeszcze nie ma @
Tak się zastanawiam czy niskie ciśnienie może mieć wpływ na to, że od razu po przebudzeniu mam tak niską temperaturę? Spodziewałam się, że po owulacji mi temperatura gwałtowniej urośnie, a ona jest na poziomie takim jak w pierwszej połowie cyklu ;/ Chyba, że jeszcze trochę urośnie, ale jakoś mi to dziwnie wygląda. Co prawda ciśnienie mam naprawdę niskie, po szklance wina (powinno wzrosnąć) miałam 97/60Od zawsze taka na wpół żywa jestem
hej bbee , też bym chciała się coś więcej dowiedzieć na ten temat
ja też od zawsze mam niskie ciśnienie .. non stop mi zimno, mimo to wszytko temp zawsze ładna , zawsze miałam różnicę między I a II faza cyklu ,wiedziałam kiedy będzie owu ale ostatni cykl mnie zaskoczył takie niskie temp w IIfazie już myślałam że termometr mi się zepsuł, teraz jestem w nowym cyklu i to samo a nawet gorzej temp dziś spadła do 35,9 a to dopiero 4dc ..
a Ty też odczuwasz cały czas zimno ?
Ja nigdy z tym nie miałam problemu ale przy drugiej ciąży brałam dużo duphasonu więc może mój organizm się rozleniwił i już nie chce naturalnie produkować i stąd ta niska temperatura w II fazieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 10:08
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
marciaa wrote:Ale mnie boli brzuchol okresowo
oby na fasolcię27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Oczekiwanie wrote:A jesteś po tabletkach anty?
Czarnulka, no właśnie często mi zimno i dzisiaj też taka wyziębiona się obudziłam, przez to niskie ciśnienie jestem ledwo żywa ogólnie:/ kawy nie mogę pić za bardzo, bo zawiera nikiel i mnie wysypuje po niej, do tego mam gorszy pms przez kawę.
Spadek na owulkę miałam ładny, wyróżnia się w wykresie. -
bbee wrote:Nie. Nigdy nie brałam tabletek.
Czarnulka, no właśnie często mi zimno i dzisiaj też taka wyziębiona się obudziłam, przez to niskie ciśnienie jestem ledwo żywa ogólnie:/ kawy nie mogę pić za bardzo, bo zawiera nikiel i mnie wysypuje po niej, do tego mam gorszy pms przez kawę.
Spadek na owulkę miałam ładny, wyróżnia się w wykresie.
tu jest mój wykresik możesz podglądnąć też bardzo niska temp w II fazie, ale Ty dopiero zaczęłaś II fazę może u Ciebie jeszcze skoczy , a wcześniejsze twoje cykle też były takie czy tylko ten taki ?? co to kawy to ja piję ale nic nie daje i tak mi zimno ciągle i niskie ciśnienie, a bierzesz jakieś tabletki może ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 10:27
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:tu jest mój wykresik możesz podglądnąć też bardzo niska temp w II fazie, ale Ty dopiero zaczęłaś II fazę może u Ciebie jeszcze skoczy , a wcześniejsze twoje cykle też były takie czy tylko ten taki ?? co to kawy to ja piję ale nic nie daje i tak mi zimno ciągle i niskie ciśnienie, a bierzesz jakieś tabletki może ??
widać, że temp. w II fazie są jednak wyższe. U mnie mam nadzieję, że też jeszcze skoczą...Nie biorę żadnych tabletek. Na alergię odstawiłam dwa miechy temu.
-
daga_00 wrote:Dziewczyny orientujecie się jaka może być różnica temperatury w pochwie między pomiarem porannym a w ciągu dnia? Czy to w kreskach czy nawet w stopniach?
może być różnica nawet o stopień
mierzenie po południu nie ma sensu
ale jeśli pytasz z ciekawości to bardzo może się różnic -
daga_00 wrote:Dziewczyny orientujecie się jaka może być różnica temperatury w pochwie między pomiarem porannym a w ciągu dnia? Czy to w kreskach czy nawet w stopniach?
Tak jak dziewczyny pisały może się bardzo różnić.
Daga a kiedy wracasz z wakacji? Jeszcze nie testujesz?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"