Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
W mojej rodzinie też był przypadek ze laska została uznana za bezplodna a przeszli wszystko in vitro kliniki zagraniczne cuda niewidy bo bogaci są. I teraz jak po 13 latach starań odpuscila to od razu z miejsca zaszła ....07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
malutka24 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj dalej bez okrsu. Czuje sie jakos dziwnie wrocilam z moim 6 latkiem od lekarza i spalam godzinke. Jej jak za dwoch a nigdy tak nie bylo i do tego szybko sie denerwuje:(
Stres niczemu dobremu nie sprzyja . Powtórz test lub najlepiej idź na betę -
Moja przyjaciółka starała się 5 lat i w tym roku na początku powiedziała dość ile to nerwów kosztuje. Mówi do mnie: daje dobie spokój, widocznie jestem skazana na bezczelność. I teraz spełnię swoje życzenie i pojadę do Barcelony. Minął miesiąc i... zaszla ☺ W listopadzie rodzi ☺35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:Moja przyjaciółka starała się 5 lat i w tym roku na początku powiedziała dość ile to nerwów kosztuje. Mówi do mnie: daje dobie spokój, widocznie jestem skazana na bezczelność. I teraz spełnię swoje życzenie i pojadę do Barcelony. Minął miesiąc i... zaszla ☺ W listopadzie rodzi ☺
Parsleyek jak Twoje jajo? -
Bella_Bella wrote:Też się obawiam jutrzejszej wizyty u ginekologa...
Będę trzymać kciuki i czekać na wieści. Ja już po.
Okazało się dziś, że owulka była! Więc jajo wczoraj albo dziś pękło, skłaniałabym się, że było to dziś...
Od piątku mam brać Duphaston przez 14 dni a potem zrobić test... Tak więc testować będę na pewno, bo okres się nie pojawi dopóki będę przyjmować dupkajednak nie pierwszego, jak strzeliłam wcześniej, a 02.09 na pewno
wvmvw lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
wvmvw wrote:
Parsleyek jak Twoje jajo?
Testować będę jednak kilka dni po TobieEdit: chyba aż ze 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 18:42
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Będę trzymać kciuki i czekać na wieści. Ja już po.
Okazało się dziś, że owulka była! Więc jajo wczoraj albo dziś pękło, skłaniałabym się, że było to dziś...
Od piątku mam brać Duphaston przez 14 dni a potem zrobić test... Tak więc testować będę na pewno, bo okres się nie pojawi dopóki będę przyjmować dupkajednak nie pierwszego, jak strzeliłam wcześniej, a 02.09 na pewno
-
MMadziula wrote:Trzymam kciuki
Dzięki Kochana :*
ja trzymam za Twoją wizytę u gina! Może jednak to była późna owulka? Tylko to jajo w 11dc... Może lekarz będzie mądrzejszy od nas :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Super, trzymam && żeby pod koniec cyklu było zielono -
bbee wrote:to samo parę razy już usłyszałam od kobiet "po latach", że żałują, że nie miały więcej dzieci, mnie chyba to częściowo ruszyło w staraniach o drugie dziecko, przestałam się tak przejmować, że kasa, że mieszkanie niezbyt wielkie itd. Najważniejsze jest mieć kochającą rodzinę, im większa tym więcej osób do kochania, do wspierania.
Mam nadzieję, że my też będziemy mieli wkrótce maleństwo do kochania. Wyczekujemy na nie z tęsknotą już od dawna. Mój zagląda do każdego wózka, który nas mija na spacerze -
marciaa wrote:Super, trzymam && żeby pod koniec cyklu było zielono
A ja wcześniej chce się cieszyć z Twojej zieloności! W tym sierpniu musi się tu coś w końcu pozytywnego zdarzyć!!! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
W końcu jakaś pozytywna wiadomość. Była owulacja będzie i ciąża trzymam kciuki
-
wvmvw wrote:W końcu jakaś pozytywna wiadomość
. Była owulacja będzie i ciąża trzymam kciuki
Dzięki Kochana za miłe słowa! Ja już teraz nie chcę o tym myśleć, chociaż to tak łatwo powiedzieć, trudniej zrobić..co ma być to będzie, w tamtym cyklu były 3 jaja, w tym tylko (albo aż) jedno.
To na pewno będą długie dwa tygodnie, ale trzeba brać się w garść i nie siedzieć tylko i odliczać dni!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Też bym chciała zeby dał mi dupka
Moja siostra brała właśnie w ten sposób w ostatnim cyklu. Niestety nie zdążyła zrobić testu bo w pierwszy dzień po odstawieniu dostała @ -
Parsleyek wrote:Dzięki Kochana za miłe słowa! Ja już teraz nie chcę o tym myśleć, chociaż to tak łatwo powiedzieć, trudniej zrobić..
co ma być to będzie, w tamtym cyklu były 3 jaja, w tym tylko (albo aż) jedno.
To na pewno będą długie dwa tygodnie, ale trzeba brać się w garść i nie siedzieć tylko i odliczać dni!
Zawsze tak jest. Do owulacji jakoś leci gorzej jest później
. Trzeba być dobrej myśli a te 14-16 dni zleci, że nie będziemy wiedzieć kiedy
-
Kobitki a może Wy się orientujecie jak to jest. Normalnie miałam "wysyp" pryszczy jakieś kilka dni przed @ a teraz sypie mnie ciągle od poprzedniej miesiączki. Czym to może być spowodowane? Co się coś zagoi to wyłażą kolejne kwiatki...
Mogą mieć na to wpływ hormony?
Cerę mam normalną niewymagającą nigdy na nią nie narzekałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 19:21
-
Bella_Bella wrote:Też bym chciała zeby dał mi dupka
Moja siostra brała właśnie w ten sposób w ostatnim cyklu. Niestety nie zdążyła zrobić testu bo w pierwszy dzień po odstawieniu dostała @
Mi gin kazał brać przez 14 dni i następnego zrobić test - czyli nie odstawiam tylko kolejnego ranka robię test. Jeśli będzie negatywny nie brać już wtedy dupka i czekać na okres. Jeśli pozytywny brać dalej i dzwonić do niego.
Ja będę brała pierwszy raz, zobaczymy jak skutki uboczne29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
marciaa wrote:A ja czuję że się @ rozkręca
Marcia wypluj to!!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"