Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Cześć Dziewczyny :*
Nie udzielam się ale pilnuję Was ciągle
Po wyznaczeniu owu miałam już nie mierzyć tempki ale dzisiaj jeszcze się nie powstrzymałam, niestety... Bo mój wykres jest jakiś płaski, niby owu stwierdzoną przez monitoring a nic temperatura nie rośnie, jest poniżej 37,8 i nie wiele się różni od pierwszej fazy, chyba tylko 0,1
Możecie rzucić okiem i powiedzieć mi czy spotkałyście się z takim zjawiskiem i czy jest szansa na groszka...?
Ja o niczym innym nie myślę
Chyba będę musiała zrezygnować z podgladania Was nawet, już sama nie wiem co robić żeby jakoś wrzucić na luz...
czarnulka24 wrote:oo hehe.. a ja dziś o 6 skończyłam pracę i zaraz idę nynać , tak gdzieś do 11 , u mnie nic ciekawego się nie dzieję dziś 11dc , testy owu w 9i 10 dc negatywne , w zeszłym cyklu w 10dc był pozytywny, zobaczymy dziś . do tego mnie piersi znów zaczęły boleć a nawet owu nie było, w ogóle po tym zabiegu łyżeczkowania nie poznaje swoich cykli wszytko pokiełbasione, śluz się pojawił już w 6dc i był obecny 7,8,9 dc wczoraj nie zaobserwowałam a dziś zobaczymy, coś mi się nie może śluz zgrać z owulką .
Twój wykres wygląda obiecująco , mam nadzieję że ci się udało zafasolkować. trzymam mocno kciuki , ściskam mocio ;*
Bella ja na Twoim miejscu, przy takim poziomie stresu odpuściłabym mierzenie temp., monitorowanie cyklu, czy cokolwiek... Pamiętaj stres też nie służy zajściu w ciążę! Bardziej możesz się blokować psychicznie, niż cokolwiek innego...w przyszłym cyklu masz zakaz mierzenia, patrzenia... Odpocznijcie!!
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Po wyznaczeniu owu miałam już nie mierzyć tempki ale dzisiaj jeszcze się nie powstrzymałam, niestety... Bo mój wykres jest jakiś płaski, niby owu stwierdzoną przez monitoring a nic temperatura nie rośnie, jest poniżej 37,8 i nie wiele się różni od pierwszej fazy, chyba tylko 0,1
Możecie rzucić okiem i powiedzieć mi czy spotkałyście się z takim zjawiskiem i czy jest szansa na groszka...?
Chyba będę musiała zrezygnować z podgladania Was nawet, już sama nie wiem co robić żeby jakoś wrzucić na luz...
-
bella_bella twój wykresik jak na razie wygląda dość dobrze , oby tylko temperaturka utrzymywała się na takim samym wysokim poziomiecałkowicie cię rozumie, wiem że trudno od tak wrzucić na luz ja też tak do końca nie potrafię całkowicie ale się staram , pomału pomału i damy radę
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziś po 6.00 się obudziłam, za nim maż wrócił z nocki, musiałam do tej 7.00 doleżeć by temperaturę zmierzyć, myślałam, że nie wyrobię, cała się zgrzałam pod kołdrą, a nie chciałam się odkrywać, bo zaraz bym się wychłodziła. Temperatura lekko do góry skoczyła od wczoraj
Ale chyba jeszcze za mało by mówić o III fazie.
Dzisiaj będę odpoczywać, w końcu ! -
19Biedroneczka91 wrote:Moze Twoj organizm dochodzi juz do siebie i bedxiesz miala gdzies kolo 14 dnia owulacje, no chyba ze zawsze mialas krótsze cykle to nie wiem:*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Bella u mnie jest podobnie!! Owu potwierdzona monitoringiem a temperatura nie wiele różniąca się od pierwszej fazy. Ale widać u Ciebie ładny skok!I ja również myślałam żeby zaprzestać mierzenia.. ale.. co ma być to będzie czy będę ją mierzyć czy nie, a jak ją mierze to czuję się jakoś pewniej
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
czarnulka24 wrote:no własnie przeważnie miałam 13 -14 dc owulację i 13 dni fazy lutealnej, oby tak było jak mówisz
a więc głowa do góry, pierś do przdu, bo niedlugo urok i wdzięk będą Ci potrzebne, bys uwiodla swojego mezczyzne:)
Cześć dziewczyny kochane
U mnie jest dziś strasznie mglisto i zimno brrr
mam nadzieję że u Was kolorowe nastojeBella_Bella lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Bella ja na Twoim miejscu, przy takim poziomie stresu odpuściłabym mierzenie temp., monitorowanie cyklu, czy cokolwiek... Pamiętaj stres też nie służy zajściu w ciążę! Bardziej możesz się blokować psychicznie, niż cokolwiek innego...w przyszłym cyklu masz zakaz mierzenia, patrzenia... Odpocznijcie!!
Myślę, że masz racje. Już mi odbija po 10 cyklach -
Bella_Bella wrote:
u mnie to już fale Dunaju hihi
Uważam że twój wykres jest OK -
Bella_Bella wrote:Myślę, że masz racje. Już mi odbija po 10 cyklach
Nic tak nie dołuje, jak niepowodzenie. Zrób sobie wolne,kiedy macie ochotę, nie mierz, nie sikaj na testy owu. Nie licz na nic, tylko totalnie się zresetuj
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
19.08 - Lokokoko - pozytywny
22.08 - Worldbyme - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
TESTUJĄ
25.08 - Czikosz
26.08 - Dzezabella,19Biedroneczka91, Violet147
30.08 - Justyś91
31.08 - Wvmvw, Katie31
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce3ce1601ce9.jpg
TESTUJĄ
2.09 - Parsleyek
6.09 - Bella_Bella
8.09 - Szatynka
12.09 - Czarnulka24
14.09 - Kim87
15.09 - Ewa231
25.09 - Msiaq
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 21.03.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczyny.. hmm... nie ma jeszcze wiele do poczytania ale mam nadzieję że nie porzuce swojego pomysłu i będę pisać. I z czasem będzie więcej
Choć nie wiem czy dobrze mi to wychodzi
waiting4.pl
19Biedroneczka91, LILITH.P, Kim87, Bella_Bella, bbee, Justyś91 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
MY wczoraj mieliśmy gości, znajomych, z którymi spędziliśmy weekend. Mój powiedział swojemu przyjacielowi o staraniach jakiś czas temu, wczoraj sama zaczęłam wątek, rozmawiając o niedoczynności tarczycy, planach, itp. Mówię, że zrobiłam badania, itp. Michał na to, że to super, odpowiedzialnie, patrzy się na mojego i mówi, a Ty się badałeś? On na to, że nie... Jak Mu pojechał, że On od razu poszedł na badania, bo mężczyznę dłużej się leczy
Idziemy wieczorem spać, mój Mąż do mnie, to ja zrobię szybciej te badania, niż chciałaś, co????Bella_Bella, bbee, misiaq lubią tę wiadomość
-
Witam was babeczki
ja po
leżę z nogami do góry.
Na wakacjach doszłam do wniosku że będzie co będzie. Nic na siłę. Daje sobie czas do stycznia na zajście i zobaczymy co dalej:-) na razie relaks i tyle. Nie pozwolę aby całe moje życie było pod płodzenie potomka podporządkowane
Luuuuzzzz.
Buziam was kochane i lecę po drożdżółwi do kawy. Komu?Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
LILITH.P wrote:MY wczoraj mieliśmy gości, znajomych, z którymi spędziliśmy weekend. Mój powiedział swojemu przyjacielowi o staraniach jakiś czas temu, wczoraj sama zaczęłam wątek, rozmawiając o niedoczynności tarczycy, planach, itp. Mówię, że zrobiłam badania, itp. Michał na to, że to super, odpowiedzialnie, patrzy się na mojego i mówi, a Ty się badałeś? On na to, że nie... Jak Mu pojechał, że On od razu poszedł na badania, bo mężczyznę dłużej się leczy
Idziemy wieczorem spać, mój Mąż do mnie, to ja zrobię szybciej te badania, niż chciałaś, co????Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat