Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Myślę, że masz racje. Już mi odbija po 10 cyklach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 08:03
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
LILITH.P wrote:mieliśmy plan zrobić badania, jak do końca roku nam nie wyjdzie... pewnie po urlopie pomyślimy
Oby nie było potrzeby robić badań, ale jeśli już to fajnie że jest pełna akceptacja!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Dodane do ulubionych zakładek
KochanaBella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Oby nie było potrzeby robić badań, ale jeśli już to fajnie że jest pełna akceptacja!
mój nie ma z tym problemów, chce dziecko, to musi zrobić badania...
ja nie cierpię pobierania krwi, a 4 fiolki oddałam -
LILITH.P wrote:mój nie ma z tym problemów, chce dziecko, to musi zrobić badania...
ja nie cierpię pobierania krwi, a 4 fiolki oddałamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana tulę cię mocno tylko zdystansowanie się i odpuszczenie psychiczne ci pomoże. Wiem 10dc wiem chciałbyś juz bo w około same ciężarówki bądź młode mamy. Niestety im bardziej się wkurzasz stresujesz itp tym bardziej blokujesz się
Kimi
W kolejnym cyklu miałam iść na ten test pct, może jeden cykl przeczekam... Pomyślę... Spróbuję jakoś zmienić nastawienie, że nie musi być "na już".
No i schowalam termometr do szuflady po dzisiejszym mierzeniu. Owu stwierdzoną przez lekarzem, mierzenie nic już nie zmieni. Jedyne co to muszę jeszcze w sobotę pójść na progesteron żeby mieć do z głowy. -
Bella_Bella wrote:Kimi
W kolejnym cyklu miałam iść na ten test pct, może jeden cykl przeczekam... Pomyślę... Spróbuję jakoś zmienić nastawienie, że nie musi być "na już".
No i schowalam termometr do szuflady po dzisiejszym mierzeniu. Owu stwierdzoną przez lekarzem, mierzenie nic już nie zmieni. Jedyne co to muszę jeszcze w sobotę pójść na progesteron żeby mieć do z głowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 08:16
-
Kim87 wrote:Będę czytać
Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie nie jesteście do końca „panami swojego losu” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.
Tą poradę chyba powinna zapamiętać każda z nas
Dobrego dnia!Kim87, misiaq, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Parsleyek wrote:Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować. Oczywiście bardzo dobrym pomysłem jest maksymalizowanie swoich szans na zapłodnienie, ale świadomość tego, że w tym procesie nie jesteście do końca „panami swojego losu” może zaoszczędzić Wam niepotrzebnego stresu.
Tą poradę chyba powinna zapamiętać każda z nas
Dobrego dnia!Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Parsleyek, ja też będę czytać, już oba wpisy przeczytałam
Bardzo fajnie piszesz!
Lilith, super że ktoś na męża pozytywnie wpłynąłMój też czasami się słucha wszystkich w okół, a ja jak mówię to samo, to niekoniecznie słucha
-
wvmvw wrote:Nie wiem kurcze nie wiem, nie mam żadnych objawów chociaż się staramy jestem 8 dni po owulacji a nawet mnie piersi nie bolą, nawet uroić sobie nic nie mogę
Ja tez testuje 26-08 i też nie mam żadnych objawów:(
Dlatego w tym cyklu zacznę mierzyć temperature, ale nie jestem pewna kiedy zacząć? Czy w pierwszy dzień @? Dziewczynki Bardzo żałuję że nie jestem w Polsce tu do ginekologa raczej nie ma szans... -
bbee wrote:Parsleyek, ja też będę czytać, już oba wpisy przeczytałam
Bardzo fajnie piszesz!
Takie słowa to miód na moje serce!
Kochane jesteście wszystkie !!! :*bbee lubi tę wiadomość
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"