Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Ja tez testuje 26-08 i też nie mam żadnych objawów:(
Dlatego w tym cyklu zacznę mierzyć temperature, ale nie jestem pewna kiedy zacząć? Czy w pierwszy dzień @? Dziewczynki Bardzo żałuję że nie jestem w Polsce tu do ginekologa raczej nie ma szans...
nie musi być w 1 dc, możesz zacząć od 4Violet146 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Takie słowa to miód na moje serce!
Kochane jesteście wszystkie !!! :*
Świetnie napisane,będę często zaglądać :* -
MMadziula wrote:Byłam, czytałam
Świetnie napisane,będę często zaglądać :*
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Mój mąż do końca tygodnia będzie w domu, już nie mogę się doczekać... te wszystkie przykre wiadomości spadły na mnie jak byłam sama
Dobrze, że będzie się do kogo przytulić
-
MMadziula wrote:Mój mąż do końca tygodnia będzie w domu, już nie mogę się doczekać... te wszystkie przykre wiadomości spadły na mnie jak byłam sama
przytuli i od razu będzie lżej)
Madziulek, ile dni trwa Twój cykl? -
LILITH.P wrote:przytuli i od razu będzie lżej
)
Madziulek, ile dni trwa Twój cykl?ja już zgłupiałam, od 18.08 jestem na dupku (10dni) ale mam w sobie wiele wątpliwości co do diagnozy, że był u mnie cykl bez owulacji
-
MMadziula wrote:Mój mąż do końca tygodnia będzie w domu, już nie mogę się doczekać... te wszystkie przykre wiadomości spadły na mnie jak byłam sama
-
MMadziula wrote:Nigdy nie miałam dłuższych niż 28 dni, a teraz jakaś masakra
ja już zgłupiałam, od 18.08 jestem na dupku (10dni) ale mam w sobie wiele wątpliwości co do diagnozy, że był u mnie cykl bez owulacji
właśnie widzę 39dc... a test ciążowy na dniach będziesz robić? -
Parsleyek wrote:Dziewczyny.. hmm... nie ma jeszcze wiele do poczytania ale mam nadzieję że nie porzuce swojego pomysłu i będę pisać. I z czasem będzie więcej
Choć nie wiem czy dobrze mi to wychodzi
waiting4.pl
będę często tm zaglądać -
Violet146 wrote:Przykro mi kochana... Mi też często doskwiera samotność, mieszkam za granicą,(mąż pracuje cały dzien)a najbardziej brakuje jakiejś psiapsióły od serca żeby czasami móc się wygadać o wszystkim...
-
LILITH.P wrote:właśnie widzę 39dc... a test ciążowy na dniach będziesz robić?
LILITH.P właśnie miałam Was zapytać, bo ja już nie wiem czy się nie zapędzam przypadkiem. Wczoraj miałam kupić ale odpuściłam i kupiłam witaminę C
Myślisz, że jest sens testować? -
MMadziula wrote:LILITH.P właśnie miałam Was zapytać, bo ja już nie wiem czy się nie zapędzam przypadkiem. Wczoraj miałam kupić ale odpuściłam i kupiłam witaminę C
Myślisz, że jest sens testować?
wydaje mi się, że powinnaś, szczególnie tego 10 dnia brania dupkao ile dobrze kojarzę w przypadku groszka nie przerywa się jego brania
a jak nie ma 2 kreseczek, to się odstawia i przychodzi @
mogę się mylić, bo nigdy nie brałam -
MMadziula wrote:U mnie właśnie sytuacja jest taka, że jedyną pasiapsi od serca jest mój mąż. Miałam kiedyś "przyjaciółkę" ale to była bardzo jednostronna znajomość, moje problemy szły w odstawkę liczyło się to co dzieje się w okół niej. I po paru latach odpuściłam
No u mnie podobnie jestem z mężem już ponad 12 lat i jesteśmy nie tylko małżeństwem, ale i przyjaciółmi, chociaż czasami są tematy o których wolałabym porozmawiać z kobietą ( czasami kobieta kobietę bardziej zrozumie).. A co do psiapsiolek też się nacielam... Ale męża nie ma przez cały dzień, rodzina daleko w Polsce... Może dlatego przyciągnęło mnie tu do Was..marciaa, bbee lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Nigdy nie miałam dłuższych niż 28 dni, a teraz jakaś masakra
ja już zgłupiałam, od 18.08 jestem na dupku (10dni) ale mam w sobie wiele wątpliwości co do diagnozy, że był u mnie cykl bez owulacji
Madziulko! Jeśli masz taką wątpliwość to zatestuj! Ja biorę duphaston na podtrzymanie ewentualnej ciąży, przed jego odstawieniem (po 14dniach) mam zrobić test, bo jeśli wyszedłby pozytywny mam go brać dalej.
Więc jeśli uważasz, że diagnoza mogła być nie słuszna, a of wyznaczył Ci w miarę dobrze owulację, to sprawdź to. Dla swojego spokoju :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Justyś91 wrote:Czytałam i suuuperrrrrrr
będę często tm zaglądać
Dziewczyny dziękuję Wam ślicznie za te wszystkie miłe słowa! Dużo dla mnie znaczą29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
LILITH.P wrote:wydaje mi się, że powinnaś, szczególnie tego 10 dnia brania dupka
o ile dobrze kojarzę w przypadku groszka nie przerywa się jego brania
a jak nie ma 2 kreseczek, to się odstawia i przychodzi @
mogę się mylić, bo nigdy nie brałam
Dokładnie tak!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
nick nieaktualnyszatynka wrote:to mnie czasem tak na tydzień przed @ zaczyna boleć podbrzusze.
Może ja przesadzam..nie wiem..chyba boje się, że coś przeocze i potem bede to leczyć długi czas.
dziś 15 dzień fazy lutealnej, jutro okres zrobie AMH.
Parsleyek super blogWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:33
-
Violet146 wrote:No u mnie podobnie jestem z mężem już ponad 12 lat i jesteśmy nie tylko małżeństwem, ale i przyjaciółmi, chociaż czasami są tematy o których wolałabym porozmawiać z kobietą ( czasami kobieta kobietę bardziej zrozumie).. A co do psiapsiolek też się nacielam... Ale męża nie ma przez cały dzień, rodzina daleko w Polsce... Może dlatego przyciągnęło mnie tu do Was..
Jesteśmy i wspieramy się nawzajem.Trafiłaś w dobre miejsce
Violet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Madziulko! Jeśli masz taką wątpliwość to zatestuj! Ja biorę duphaston na podtrzymanie ewentualnej ciąży, przed jego odstawieniem (po 14dniach) mam zrobić test, bo jeśli wyszedłby pozytywny mam go brać dalej.
Więc jeśli uważasz, że diagnoza mogła być nie słuszna, a of wyznaczył Ci w miarę dobrze owulację, to sprawdź to. Dla swojego spokoju :*
To co dziewczyny jutro testować czy jak będę brała ostatni raz dupka ? -
misia1989 wrote:Może ja przesadzam..nie wiem..chyba boje się, że coś przeocze i potem bede to leczyć długi czas.
dziś 15 dzień fazy lutealnej, jutro okres zrobie AMH.
Parsleyek super blog
Misia, ja na początku też myślałam, że przesadzam...miesiączki regularne, owu potwierdzona, ale stwierdziłam, że mogę wyłożyć te 150 zł i zobaczyć, czy mam w ogóle dobry stan jajników, czy coś się nie dzieje. I gdyby coś z żołnierzykami było nie tak, czy mamy szanse na inne metody. No i mamyod czasu badań jakoś wyluzowałam, zdaje się na to, co przyniesie życie