Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane. Zrobilam test, niestety negatywny. Plus jest taki, ze jesli miesiaczka dzis przyjdzie to ten cykl bedzie dlugoscia taki jak te przed porodem.... Walczymy od nowa
ewa231 wrote:Hej dziewczyny, zaczęłam mierzyć sobie temperaturę co prawda dopiero drugi raz dziś był ale był. Co dzień o tej samej porze. Zastanawiam się czy ja coś może źle robię, bo temperatura pokazuje mi a to 36,26 a to dziś 36,09 tak patrzę sobie na wykresy niektórych z Was i macie a to 36,30 lub wyżej. Nie mówię że coś jest nie tak ale nigdy tego nie robiłam i zastanawiam się, czy na pewno ja to dobrze robię. Temperaturę mierze w ustach termometrem elektronicznym. Zawsze po tej samej stronie pod jeżykiem (tak wyczytałam ż tak właśnie się to robi )
.
Pozdrawiam
Cześć, ja też mierzę temperaturę w ustach, też elektronicznym. I też jest niższa niż "książkowe"czytałam, że temperatura w ustach jest najniższa, potem w pochwie, a najwyższa i najbardziej dokładna jest mierzona w odbycie.
Mimo wszystko mierzę w ustach od kwietniaNieważna jest wartość temp, najważniejszy jest jej skok w okolicach owulacji. U mnie przed owu jest średnio 36,2 a po owu 36,6. Poprzeglądaj sobie moje wykresy (te historyczne, bo teraz dopiero zaczęłam cykl)
https://ovufriend.pl/graph/772438fc317b04b07cb8674c248f869a -
19Biedroneczka91 wrote:Czesc kochane. Zrobilam test, niestety negatywny. Plus jest taki, ze jesli miesiaczka dzis przyjdzie to ten cykl bedzie dlugoscia taki jak te przed porodem.... Walczymy od nowa
-
19Biedroneczka91 wrote:Czesc kochane. Zrobilam test, niestety negatywny. Plus jest taki, ze jesli miesiaczka dzis przyjdzie to ten cykl bedzie dlugoscia taki jak te przed porodem.... Walczymy od nowa
tak już na 100% to dopiero jak @ przyjdzie chyba, co? może jednak nie przylezie.
Ja się zbieram na działkę, miłego dnia dziewczyny :* -
poczekaj spokojnie na @, jak przyjdzie dzisiaj czy jutro to znak, że organizm doszedł do siebie i następny cykl będzie Wasz :*
-
LILITH.P wrote:poczekaj spokojnie na @, jak przyjdzie dzisiaj czy jutro to znak, że organizm doszedł do siebie i następny cykl będzie Wasz :*
Dzezabella, Katie31, bbee lubią tę wiadomość
witam serdecznie
u mnie kolejna ciężka noc, pobudka o 1 na siku, potem standardowo o 4Na dodatek śniło mi się, że byłam policjantką rozbijającą grupę alfonsów. Wcieliłam się w role prostytutki
Operacja była fatalnie przeprowadzona, ale z sukcesem. Nie zdążyłam wykazać się w nowym zawodzie
Z wrażenia aż się obudziłam po 5
-
19Biedroneczka91 wrote:A do tego podjelismy wczoraj z mezem wazna decyzje. Chcemy nadac sens smierci naszej Coreczki, uchronic jakies dziecko przed brakiem Milosci. We wrzesniu idziemy do osrodka adopcyjnego:*
Piękny gest!! Mnie kiedyś marzyło się stworzenie rodziny zastępczej... adopcja to poważny krok, mam w rodzinie kilka przypadków adopcji. Niestety niezbyt udanej. -
LILITH.P wrote:witam serdecznie
u mnie kolejna ciężka noc, pobudka o 1 na siku, potem standardowo o 4Na dodatek śniło mi się, że byłam policjantką rozbijającą grupę alfonsów. Wcieliłam się w role prostytutki
Operacja była fatalnie przeprowadzona, ale z sukcesem. Nie zdążyłam wykazać się w nowym zawodzie
Z wrażenia aż się obudziłam po 5
Bella_Bella wrote:Dzień dobry
Dzisiaj pierwszy raz nie zmierzylam rano temperatury, wiecie jak było ciężko się oprzeć?
ja się nie oparłam, mierzę i mierzę i nie poznaję swojego wykresutakich niskich temp.nigdy nie miałam
jednym słowem wchodzimy w fazę urojeniową19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Piękny gest!! Mnie kiedyś marzyło się stworzenie rodziny zastępczej... adopcja to poważny krok, mam w rodzinie kilka przypadków adopcji. Niestety niezbyt udanej.
19Biedroneczka91 wrote:Siostra mojego męża, jest mama Aniolka, jest tez dwukrotna mama adopcyjna i doczekala sie rowniez rodzonego dziecka. Wiadomo sa ciezkie chwile, jak w kazdej rodzinie, ale tworza swietna ekipe:*
U mojej cioci doszło do sytuacji, gdzie adopcyjna córka wynosiła z domu rzeczy na sprzedaż, by mieć na alkohol. Na szczęście nie każdy tak ma -
19Biedroneczka91 wrote:juz czuje jej podstepne kroki, ten bol brzucha i piersi....ale niech przychodzi i szybko sobie idzie. W czwartek za tydzień ide sprawdzic do lekarza moje jajniki... A do tego podjelismy wczoraj z mezem wazna decyzje. Chcemy nadac sens smierci naszej Coreczki, uchronic jakies dziecko przed brakiem Milosci. We wrzesniu idziemy do osrodka adopcyjnego:*
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jak nie idzie z groszkiem to trzeba sobie w jakiś inny sposób osładzać życie
Trochę do tej 90tki mi jeszcze zostało
no raczej... musisz też mieć siły na pięcioraczki19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny