Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Vitotal dla kobiet plus wieska i kwas foliowy w dawce 0.2 bo mają w vitotalu jest taka sama dawkaAlicja 28 wrote:Witam dziewczyny jestem tu nowa, piszę bo czuję się bezradna - byłam juz u 2 ginekologów i dalej nic nie wiem ;( Ogólnie staramy się o maleństwo od listopada 2015, w lutym poroniłam aniołka. Proszę o poradę co bierzecie oprócz kwasu foliowego? Będę bardzo wdzięczna za pomocMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Alicja 28 wrote:Szatynka tylko to czy jeszcze dodatkowo kwas foliowy?
powiem Ci od razu że ja biorę Elevit Pronatal tylko dlatego że w swoim składzie nie ma jodu. A ja mam niedoczynność tarczycy hashimoto i nie wolno mi brać jodu jeśli nie jestem w ciąży. Moja endokrynolog dała mi receptę na jod (jodid 100) i mam go dopiero zacząć brać jak ginekolog potwierdzi ciążę.
Kwas foliowy jest w składzie elevit.
Jest wiele rodzajów witamin dla przyszłych mam które w składzie mają m.in. kwas foliowy.
Aaa i nie należą do tanich bo za 30 tabletek płace nie całe 50zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 20:08
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Tak sobie patrzę na mój wykres z 2009r. I widzę że tam współżycie było 6dc 8dc 9dc 11dc 12dc i 18dc a 27dc zielona kropka
także może nie jest tak źle skoro w tym cyklu seksik był podobnie. Oby to wystarczyło.
Jeszcze jedno mnie ciekawi czy to normalne aby przez dwa dni testy owu wychodziły pozytywnie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4909f81e5504.jpg
jak dla mnie test 12dc godz 13.00 i test 13dc godz. 13.00 są takie same pod względem intensywności.
No i bądź tu mądry. Kiedy owulka w takim przypadku mogłaby mieć miejsce, w którym dniu cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 20:20
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Szatynka kochanie m wrażenie ze się strasznie przejełaś. Kochana pieczenie może wystąpić po stosunku bez względu na twoje infekcje. Zobacz jak będzie następnym razem. Wystarczy jeden plemnior abyś zaszła wiec wydaje mi się że z seruchami u ciebie dobrze. Jak zobaczysz neg wynik to dorwij męża raz albo dwa i będzie dobrze kochanaszatynka wrote:Tak sobie patrzę na mój wykres z 2009r. I widzę że tam współżycie było 6dc 8dc 9dc 11dc 12dc i 18dc a 27dc zielona kropka
także może nie jest tak źle skoro w tym cyklu seksik był podobnie. Oby to wystarczyło.
Jeszcze jedno mnie ciekawi czy to normalne aby przez dwa dni testy owu wychodziły pozytywnie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4909f81e5504.jpg
jak dla mnie test 12dc godz 13.00 i test 13dc godz. 13.00 są takie same pod względem intensywności.
No i bądź tu mądry. Kiedy owulka w takim przypadku mogłaby mieć miejsce, w którym dniu cyklu?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kochana proszę zmienić nastawienie bo jajo i plemnior się obrazą. Póki nie ma @ jest nadziejaViolet146 wrote:Wszyscy dookoła w ciąży, siostra w Polsce w 4 miesiącu, jeszcze znajoma mi się pochwaliła dziś że wyszedł jej test pozytywnie..
A ja myślę, że chyba się nie udało,chociaż jeszcze jakaś malutka nadzieja tkwi we mnieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kochana skoro gin nic nie widzi to może blokada psychiczną? Poronilam tak jak ty i czasem nieświadomie boimy się ze znów nas to spotka. Wrzuć na luz. Co do supli to vitaminy kwas i wiesiołka biorę. Ten ostatni ładnie reguluje hormonyAlicja 28 wrote:Witam dziewczyny jestem tu nowa, piszę bo czuję się bezradna - byłam juz u 2 ginekologów i dalej nic nie wiem ;( Ogólnie staramy się o maleństwo od listopada 2015, w lutym poroniłam aniołka. Proszę o poradę co bierzecie oprócz kwasu foliowego? Będę bardzo wdzięczna za pomoc
. Życzę Ci dwóch kreseczek
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat