Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Halo, ale cichutko tu
Rano taki tłok, a teraz echo się po temacie odbija
Zaglądam a tu pustki i cisza29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
LILITH.P wrote:kuku!!
Hejo!
Co tam u Was? Jakieś wieczorne pozytywne wieści?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
https://zapodaj.net/8314b2c186ab2.jpg.html
marciaa, Parsleyek, Dzezabella lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Witam dziewczyny jestem tu nowa, piszę bo czuję się bezradna - byłam juz u 2 ginekologów i dalej nic nie wiem ;( Ogólnie staramy się o maleństwo od listopada 2015, w lutym poroniłam aniołka. Proszę o poradę co bierzecie oprócz kwasu foliowego? Będę bardzo wdzięczna za pomoc
Alicja -
Alicja 28 wrote:Witam dziewczyny jestem tu nowa, piszę bo czuję się bezradna - byłam juz u 2 ginekologów i dalej nic nie wiem ;( Ogólnie staramy się o maleństwo od listopada 2015, w lutym poroniłam aniołka. Proszę o poradę co bierzecie oprócz kwasu foliowego? Będę bardzo wdzięczna za pomoc07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
hej dziewuszki.
Jakoś dziś nie mam humoru dlatego nie udzielam się. Byłam rano na na OF tylko po to aby dane na wykres nanieść i dopiero teraz weszłam na forum.
Wczoraj po ok 2 godz. od stosunku poczułam pieczenie przy wejściu do pochwyChciałam zastosować lactovaginal ale on wiadomo zakwasza środowisko pochwy czego nie lubią plemniki, więc odczekałam 6 godzin i zapodałam globulkę.
Rano było ok. ale później znów zaczęło lekko piec wejście do pochwyPodmyłam się tandum rosa i posmarowałam clotrimazolum. Póki co przeszło.
Śluz mam normalny lepki, żadem tam infekcyjny, zero zaczerwień i opuchnięć. Także już sama nie wiem dlaczego to tak. A może faktycznie tak jak mówiła babeczka po kuracji przeciwgrzybicznej i przeciwbakteryjniej jestem wyjałowiona i stąd dyskomfort pod postacią pieczenia. Kazała brać lactovaginal i jednocześnie się starać. No ale jak Wam wyżej napisałam wyczytałam, że probiotyk dopochwowy zakwasza co nie sprzyja plemnikom. W kwaśnym środowisku szybko giną. Także brałam go przez 3 dni i było ok. a potem przerwałam bo bałam się że niekorzystnie wpłyną na staranka no dwa dni przerwy i znów powróciło lekkie pieczenie.
Dziś kupiłam inny dopochwowy probiotyk INVAG który ma 3 szczepy bakterii pochodzących od polek. Zapodam sobie na noc i zobaczymy jak jutro będzie.
Dzisiejszy test owulacyjny z godz. 13.00 taki sam jak wczorajszy o tej samej godzinie, czyli pozytywny. Normalnie dziennie testuję dwa razy 13.00 i 21.00 ale daruję sobie testowanie o 21.00 ponieważ został mi jeden test który chcę jutro wykorzystać.
Kurcze a dziś w planach miałami nie wiem co robić, chcę ale się boję, że pieczenie powróci i tylko sobie zaszkodzę. No ale z drugiej strony czy seks 9dc 10dc 11dc i 12dc wystarczy? Cykle mam regularne 26 dni (rzadziej 25, 27).
worldbyme piękna beta, gratki09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Alicja 28 wrote:Witam dziewczyny jestem tu nowa, piszę bo czuję się bezradna - byłam juz u 2 ginekologów i dalej nic nie wiem ;( Ogólnie staramy się o maleństwo od listopada 2015, w lutym poroniłam aniołka. Proszę o poradę co bierzecie oprócz kwasu foliowego? Będę bardzo wdzięczna za pomoc
witaj
ja biorę zestaw witamin Elevit pronatal + witamina C09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙