Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
91patka91 wrote:Też bym sie wkurzyla.. jeszcze nie slyszalam czegos takiego jakby to bylo takie latwe to tez bym sobie przelozyla np na maj ale jakbym miala 100% pewnosci ze sie uda ..
ale z drugiej strony moze przerwa posluzy wyluzujecie i w kwietniu sie uda
No nie? Kurcze no... Ja stawiam na przemęczenie, brak siły.
-
Anula1986 wrote:Jest przemęczony... Zdecydowanie jest. Robi na 3 fronty i nie ma kiedy wypocząć. No, ale to mógłby mi powiedzieć, że od kwietnia zaczynamy starania, bo chce się np. zregenerować, odpocząć, nabrać siły etc. Krótka piłka.
-
kozamonia wrote:Pewnie będzie przemęczony, a nie ma odwagi do tego się przyznać i wymyśla coś z tymi miesiącami? Wiesz jak to jest z chłopami i ich męskością
Wolałabym żeby mi prosto z mostu powiedział o tym... Wtedy bym mu dała ten miesiąc czasu na wyluzowanie się
-
Tissaia wrote:Tylko nawet nie wiem czy u mnie to plamieniem nazwac mozna. Rano, podczas toalety zauwazylam ze sluz jest delikatnie bezowy, tak ledwie zauważalnie
W poprzednim cyklu też tak miałam raz z rana dwa dni przed @. Tak że ja z dystansem podchodzę do tego.
Ale te nasze wykresy śmieszne takie
No racja śmieszne są.. Ja ostatnio przed @ też takie miałam jak Ty plamienie...
Zobaczymy co to z tego będzie.
A wiesz że ostatni mój cykl miał 25 dni??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:51
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyNie ma rady Waldi, trza czekać cierpliwie. Tylko jak to zrobić?
No ja przedostatni cykl miałam też jakoś tak mega krótki bo ja mam normalnie 27 28 a tu 25!
U mnie to niby plamienie to racej na bank zwiastuje @. Ja podejrzewam ze mam za niski progesteron. Wyniki niedlugo, się okaże.
Skąd tu brać tą cierpliwość? Ciągle na coś trzeba czekać, a to wyniki, a to owulacja, a to @ i tak w nieskończoność -
Tissaia wrote:Nie ma rady Waldi, trza czekać cierpliwie. Tylko jak to zrobić?
No ja przedostatni cykl miałam też jakoś tak mega krótki bo ja mam normalnie 27 28 a tu 25!
U mnie to niby plamienie to racej na bank zwiastuje @. Ja podejrzewam ze mam za niski progesteron. Wyniki niedlugo, się okaże.
Skąd tu brać tą cierpliwość? Ciągle na coś trzeba czekać, a to wyniki, a to owulacja, a to @ i tak w nieskończoność
No dokładnie. Za każdym razem czekamy na coś i dzięki temu czas jakoś leci..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wiecie co.. Szlag mnie trafia..
Dzisiaj pojechałam do sklepu no i paczę i widzę dziewczynę z wózkiem.. Zwracam uwagę bo wózek brudny że szok.. No rozumiem Tośka wózek też nie zawsze był czysty ale to co właśnie widziałam było dużo gorsze. Dziecko wiek ok 2 lat. Ale to nic. Laska stoi tyłem.. Ciuchy brudne masakra jakaś.. Stoi przy kasie odwraca się... Zaawansowana ciąża.. No nie wierzę. Wychodzi naładowana torbami. Ja za nią.. Patrzę a przed sklepem stoi chłopaczek z drugim wózkiem i czeka na nią... W drugim wózku dziecko ok rok młodsze od pierwszego... Ręce i nogi opadają. Dlaczego takim ludziom się udaje a nam nie??...
Sory musiałam się czepic..Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Szlag mnie trafia..
Dzisiaj pojechałam do sklepu no i paczę i widzę dziewczynę z wózkiem.. Zwracam uwagę bo wózek brudny że szok.. No rozumiem Tośka wózek też nie zawsze był czysty ale to co właśnie widziałam było dużo gorsze. Dziecko wiek ok 2 lat. Ale to nic. Laska stoi tyłem.. Ciuchy brudne masakra jakaś.. Stoi przy kasie odwraca się... Zaawansowana ciąża.. No nie wierzę. Wychodzi naładowana torbami. Ja za nią.. Patrzę a przed sklepem stoi chłopaczek z drugim wózkiem i czeka na nią... W drugim wózku dziecko ok rok młodsze od pierwszego... Ręce i nogi opadają. Dlaczego takim ludziom się udaje a nam nie??...
Sory musiałam się czepic..
Ostatnio rozmawialiśmy o tym z moim mężem. -
WaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Szlag mnie trafia..
Sory musiałam się czepic..
OMG, ale z tym masz rację... Niedaleko mnie mieszkają ludzie co chleją ile popadnie. Biją się nawzajem, centralnie przy ludziach i wiesz co? Ona obecnie jest w zaawansowanej ciąży z bliźniakami, a wcześniej urodziła 5 dzieciaczków. Nie ogarniam
-
Anula no to jest patologia i szkoda że ludzie brną w to dalej.. Miłość ?? Można to tak nazwać w ogóle??
Tutaj u nas już od dłuższego czasu obserwuję ich bo na mieście ich pełno ale wydaje mi się że oni naprawdę się kochają. Nie wygląda na to żeby u nich też była przemoc.. Masakra.. Ale najgorsze jest to że to jeszcze dzieci są..
No ale skoro teraz Państwo będzie takim płacić no to co będą sobie żałować..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:35
-
I tak nam się potwierdza teoria, że nie ma lepszej rady jak nieplanowanie ciąży albo zluzowanie. Bo jak widać to się sprawdza.
A tych rodzin i dzieci z środowisk patologicznych będzie coraz więcej po wprowadzeniu 500+Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 15:39
agatali, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
hej mimo ze mój wykres jest do bani.. test kupiłam żeby mieć w rezerwie haha na za tydzień - człowiek jest czasem taki głupi....
byłam dziś na badaniach krwi... masakra... krew nie chciała lecieć.. i to już drugi raz w ostatnim czasie.. że się wbijają w żyłę i krew nie leci... albo poleci i do połowy fiolki i stop....Fabian Cyprian Tymuś -
u mnie tez jest kobieta ktora ma chyba z szescioro dzieci najstarsza ma max 17 lat juz u niej chlopak nocuje a najmlodszy syn z 7 lat i nie mowi ale widocznie jej to nie przeszkadza. mieszkanie maja chyba od miasta i kasy ma tyle ze ostatnio mnie zawolala i pytala czy nie chce zmywarki bo jest jeszcze dobra a co ja strzelilo i kupila nowa takze te dzieci to dla niej chyba tylko kasa zalosne
-
hej dziewczyny! Przepraszam Was, że ostatnio tak z doskoku, ale ciężki tydzień
Któraś pisała o plamieniu widziałam. U mnie 2 dni przed @ było, już wiedziałam, że jestem w ciąży i panikowałam strasznie, a okazało się, że nie było potrzeby
Waldi, kochanie, testujesz jutro z krwi? -
Sylwia91 wrote:hej dziewczyny! Przepraszam Was, że ostatnio tak z doskoku, ale ciężki tydzień
Któraś pisała o plamieniu widziałam. U mnie 2 dni przed @ było, już wiedziałam, że jestem w ciąży i panikowałam strasznie, a okazało się, że nie było potrzeby
Waldi, kochanie, testujesz jutro z krwi?
Tak Misiu testuję jutro z krwi..Tissaia lubi tę wiadomość