Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:hej dziewczynki, jak wiecie okres miałam dostać wczoraj w 27dc. Jak co miesiąc standard tempka 24dc poszła w górę a w 25 i 26dc szła w dół. Byłam pewna że okres będzie (wczoraj) ku mojemu zaskoczeniu tempka poszła w górę z 37,03 na 37,19. Zrobiłam test strumieniowy bobo-test o czułości 10 ... negatyw. Pod wieczór jednak dopatrzyłam się cień cienia cienia ale w necie wyczytałam że mogą pokazywać cienia mimo braku ciąży, więc nic Wam nie pisałam.
Dziś rano mierzę tempkę a ona dalej 37,19 osikałam strumieniowy bobo-test 10 i ku mojemu zdziwieniu już nie ma cień cienia cienia lecz blada druga kreska, rzucająca się w oczy już bez wpatrywania, podświetlania pod słońcem.
Poszłam od apteki i kupiłam bobo test płytkowy o czułości 25 i ta daammmm ....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34fe77e395a5.jpg
7 lat temu 07 października wysikałam II krechy i mam syna. A teraz wysikałam II 04 października
Cieszę się okropnie, ale też boję się aby tym razem wsio było ok.
Jedynie co mnie pociesza to to, że tym razem @ się zatrzymała bo w kwietniu jak zaszłam w ciążę normalnie krwawiłam w dniach małpowych i niestety wiecie jak się zakończyło
Czytam i czytam i czytam..
I dla takich wiadomosci warto sie wysilic
Nooo Gratulacje kochana!
Cudownie -
Ja się właśnie zastanawiam czy sobie jutro jeszcze raz nie siknąć
Dziś/jutro powinna być @ narazie cisza. Dzis mierzyłam rano temp o tej samej godzinie co zawsze i wyszło 36,80 - przez chwile przez myśl rano mi przeszło że moze pojechać na bete ale z drugiej strony mysle że może jutro sikne na 10 i bedzie wiadomo. Jakos tak spokojnie do tego wszystkiego podchodze - bez stresu -
Pączek wrote:Ja się właśnie zastanawiam czy sobie jutro jeszcze raz nie siknąć
Dziś/jutro powinna być @ narazie cisza. Dzis mierzyłam rano temp o tej samej godzinie co zawsze i wyszło 36,80 - przez chwile przez myśl rano mi przeszło że moze pojechać na bete ale z drugiej strony mysle że może jutro sikne na 10 i bedzie wiadomo. Jakos tak spokojnie do tego wszystkiego podchodze - bez stresu
sikaj, sikaj!!
będzie zatrzęsienie groszków -
Pączek wrote:Ale objawów u mnie zero - no troche mnie cycki mrowiły wczoraj ale dziś już spokój i cisza. Śluzu jakoś tak mało, prawie nic. Więc się za specjalnie nie nastawiam
ja w ogóle nie miałam śluzu
a piersi zaczęły boleć w dniu @, albo 1 dzień przed... żadnych objawów -
Pączek wrote:Ale objawów u mnie zero - no troche mnie cycki mrowiły wczoraj ale dziś już spokój i cisza. Śluzu jakoś tak mało, prawie nic. Więc się za specjalnie nie nastawiam
Sikaj sikaj, ja mam objawów mniej niz na @ a beta ślicznie rośnie) trzymamy kciuki
Lilka wysyłam Ci tarczycowy privWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 09:27
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
szatynka wrote:hej dziewczynki, jak wiecie okres miałam dostać wczoraj w 27dc. Jak co miesiąc standard tempka 24dc poszła w górę a w 25 i 26dc szła w dół. Byłam pewna że okres będzie (wczoraj) ku mojemu zaskoczeniu tempka poszła w górę z 37,03 na 37,19. Zrobiłam test strumieniowy bobo-test o czułości 10 ... negatyw. Pod wieczór jednak dopatrzyłam się cień cienia cienia ale w necie wyczytałam że mogą pokazywać cienia mimo braku ciąży, więc nic Wam nie pisałam.
Dziś rano mierzę tempkę a ona dalej 37,19 osikałam strumieniowy bobo-test 10 i ku mojemu zdziwieniu już nie ma cień cienia cienia lecz blada druga kreska, rzucająca się w oczy już bez wpatrywania, podświetlania pod słońcem.
Poszłam od apteki i kupiłam bobo test płytkowy o czułości 25 i ta daammmm ....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34fe77e395a5.jpg
7 lat temu 07 października wysikałam II krechy i mam syna. A teraz wysikałam II 04 października
Cieszę się okropnie, ale też boję się aby tym razem wsio było ok.
Jedynie co mnie pociesza to to, że tym razem @ się zatrzymała bo w kwietniu jak zaszłam w ciążę normalnie krwawiłam w dniach małpowych i niestety wiecie jak się zakończyło
Szatynko a możesz pokazać swój wykres))
GRATULUJE!!!!!
-
Parsleyek wrote:Gratulacje!!! Łóżkowe wyczyny z mężem nie poszły na marne. Pięknie
Życzę spokojnej ciąży :*
oj przyznam że akrobacje w tym cyklu w łóżku były, prze różniaste pozycje tak aby noga męża nie była obciążona ... no wygonie czasem nie było ale ważny że efekt jest. A mimo uważania na jego nogę to i tak rana w pachwinie mu się lekko rozeszła
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
ines. wrote:Szatynka supeeeeeer!
A wczoraj pisałas ze na pewno bedzie @
bo tak się kochana czułam, bóle @ o różnym nasileniu od kilku dni. Przez parę dni były tak mocne że no-spa max ledwie dawała radę.
Mąż już wie, ucieszył się bardzoi się ze mnie śmieje, że już teraz wszystko jasne dlaczego na weselu co byliśmy w tą sobotę jadłam jakbym była głodzona od kilku dni
Żołądek był pełny po brzegi a oczy by jeszcze jadły
A tak to zero objawów ... tylko te bóle jak na @ i tyle.09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:bo tak się kochana czułam, bóle @ o różnym nasileniu od kilku dni. Przez parę dni były tak mocne że no-spa max ledwie dawała radę.
Mąż już wie, ucieszył się bardzoi się ze mnie śmieje, że już teraz wszystko jasne dlaczego na weselu co byliśmy w tą sobotę jadłam jakbym była głodzona od kilku dni
Żołądek był pełny po brzegi a oczy by jeszcze jadły
A tak to zero objawów ... tylko te bóle jak na @ i tyle.
no i Mąż znów miał rację, mając przeczucie, że się udało -
LILITH.P wrote:no i Mąż znów miał rację, mając przeczucie, że się udało
to moja trzecia ciąża i za każdym razem wyczuł ... on ma jakieś moce nadprzyrodzone. W pierwszej ciąży jeszcze do testowania sporo a on z tekstem że jestem w ciąży i będzie syn Cyprian no i jestw tym roku w kwietniu jak zaczęliśmy się strać też powiedział że czuję u mnie ciążę i córeczkę ... ciąża owszem była ale nie utrzymała się
Zeszły cykl był naszym pierwszym po poronieniu i od razu powiedział że to jeszcze nie teraz i miał rację. A w tym cyklu powiedział że się postarał i syn będzieno i testy wskazują że ciąża jest
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:to moja trzecia ciąża i za każdym razem wyczuł ... on ma jakieś moce nadprzyrodzone. W pierwszej ciąży jeszcze do testowania sporo a on z tekstem że jestem w ciąży i będzie syn Cyprian no i jest
w tym roku w kwietniu jak zaczęliśmy się strać też powiedział że czuję u mnie ciążę i córeczkę ... ciąża owszem była ale nie utrzymała się
Zeszły cykl był naszym pierwszym po poronieniu i od razu powiedział że to jeszcze nie teraz i miał rację. A w tym cyklu powiedział że się postarał i syn będzieno i testy wskazują że ciąża jest
może jakieś specjalne plemniory na takie okazje wysyłai mu raportują