X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tylko mówię, że od małego mam wysiłek dość spory na codzień a zaszłam podczas kontuzji, tak mówię na "śmieszno"

Tuliska lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Jak dla mnie zabobony. Tak samo jak kobieta w ciąży powinna leżeć pachnieć i jeść za dwoje a nie dla dwojga. Jasne zapytaj. Ciekawa jestem co powie
    Zapytam zapytam i dam znaka :)

Kim87 lubi tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Tak tylko mówię, że od małego mam wysiłek dość spory na codzień a zaszłam podczas kontuzji, tak mówię na "śmieszno"
    Kochana ja tego nie neguje i tez nie mowie ze jestem wszystko wiedząca. Tylko wydaje mi się ze koleżanka Paczka trochę przesadza.

♡♡♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 19:58

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Kochana ja tego nie neguje i tez nie mowie ze jestem wszystko wiedząca. Tylko wydaje mi się ze koleżanka Paczka trochę przesadza.

♡♡♡
    Naczytała sie pewnie w necie i o to wyniki dzis były
    Chyba ze to taka gadka specjalnie bo nie wiem np zazdro jakies ze ktos cos robi a ona samotna i faceta nie moze znaleźć

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Chyba ze to taka gadka specjalnie bo nie wiem np zazdro jakies ze ktos cos robi a ona samotna i faceta nie moze znaleźć
    Może. Nie słuchaj.

3jgxflw1867zd36k.png
  • sunshine26 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Bardzo mozliwe! Moja przyjaciolka, w listopadzie rok temu jak mowilam ze staramy sie o dzidzie niestety bez skutku, nie dosc ze chamsko przy jakiejs okazji poteafila mi dopiec w stylu "nie mozesz miec dzieci", to jeszcze zrobila wyklad ze mamy czas, zeby sie bawic jeszcze itp. A ja jestem ze swoim M. juz prawie 8 lat, wybawilismy sie, pozwiedzalismy, wybudowalismy i wiemy, ze chcemy dziecka. Miesiac pozniej znalazla sobie faceta i po pol roku spotykania zaszla w ciaze... Teraz znowu slucham "nie ma na co czekac, robcie sobie Dziecko, wspaniale uczucie" itd...
    Kobiety potrafia byc bardzo zazdrosne.. :/

w57v3e3kxnsycn9c.png
    8 lat staran:
    2017- 3 x IUI :(
    01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
    09.06.2020 - II 🥰
    10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine26 wrote:
    Bardzo mozliwe! Moja przyjaciolka, w listopadzie rok temu jak mowilam ze staramy sie o dzidzie niestety bez skutku, nie dosc ze chamsko przy jakiejs okazji poteafila mi dopiec w stylu "nie mozesz miec dzieci", to jeszcze zrobila wyklad ze mamy czas, zeby sie bawic jeszcze itp. A ja jestem ze swoim M. juz prawie 8 lat, wybawilismy sie, pozwiedzalismy, wybudowalismy i wiemy, ze chcemy dziecka. Miesiac pozniej znalazla sobie faceta i po pol roku spotykania zaszla w ciaze... Teraz znowu slucham "nie ma na co czekac, robcie sobie Dziecko, wspaniale uczucie" itd...
    Hej kochana nawet się nie przywitalalam. Sorka ale lecę przez posty aby być na czasie. Witaj rozgosc się i ciesze się ze do nas przyszlas.

Tak kobita potrafią być wredne. Gdy poronilam moja niby najlepsza przyjaciółka która wiedziała co się stało nie mogła się oprzec pokusie powiedzenia mi o tym ze właśnie dowiedziała się ze jest w ciazy.

Baby są straszne czasem ale nic nie zrobimy. Skoro one nie potrafią zachować się z klasą i zieja jadem to ich sprawa. Nie wolno sprowadzać się do ich poziomu; )

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine26 wrote:
    Aaaa to wiem wiem - ja takich tekstów troche sie nasłuchałam w zeszłym roku dlatego od dłuższego czasu nic nikomu nie mowie na ten temat
    Dzis był przypadek rozmowy o sporcie - mowie ze ja biegam i nie wydaje mi sie zebym biegała wolno, widze swoje postępy itp i mnie to motywuje by dalej by szybciej - a ona wypaliła tekstem ze jak sie intensywnie ćwiczy to opoźnia sie zajście w ciaze itp wiec ona radzi mi zebym sie zastanowiła bo to moze mi zaszkodzić itp
    Baby potrafią dopiec jak komuś cos wychodzi, powodzi sie - juz pare razy sie o tym przekonałam

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Aaaa to wiem wiem - ja takich tekstów troche sie nasłuchałam w zeszłym roku dlatego od dłuższego czasu nic nikomu nie mowie na ten temat
    Dzis był przypadek rozmowy o sporcie - mowie ze ja biegam i nie wydaje mi sie zebym biegała wolno, widze swoje postępy itp i mnie to motywuje by dalej by szybciej - a ona wypaliła tekstem ze jak sie intensywnie ćwiczy to opoźnia sie zajście w ciaze itp wiec ona radzi mi zebym sie zastanowiła bo to moze mi zaszkodzić itp
    Baby potrafią dopiec jak komuś cos wychodzi, powodzi sie - juz pare razy sie o tym przekonałam
    Taaaaa bo na pewno ta twoja intensywność to wzrasa o 200%z każdym treningiem

3jgxflw1867zd36k.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine26 wrote:
    Ooo, hehe :* a jak u Ciebie sprawa, długo się staracie?
    Staramy się sporo ponad rok. 1,5 mies temu pozegnalam się z groszkiem w 13 tyg ciąży, serduszko przestało bić (malutka miała wadę genetyczna). A teraz powoli zbieram się w sobie i ruszamy po marzenia na nowo. U mnie pco, lewy jajnik nie pracuje mi wcale, prolaktynemia czynnosciowa, rosnące ale nie pekajace pęcherzyki. Tyle w skrócie ;)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Taaaaa bo na pewno ta twoja intensywność to wzrasa o 200%z każdym treningiem
    Hehehe no ona chyba tak myśli - no głupia i zazdrosna - na bank
    A mi intensywność wzrasta powoli :) ale jak tak patrze na statystyki to kiedyś odcinek 5km robiłam w jakies 40min a dzis w 25

Kim87 lubi tę wiadomość

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęsknię za Zołzolem. Jej poranna kawa z ciachem. Ehhh mam nadzieje ze wróci wkrótce

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisiu kolorowy teraz tez zajdziesz szybko. Na bank. Tego ci życzę koteczku ♡♡♡ i do tego bobo będzie zdrowe jak ta lala,; )

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Tęsknię za Zołzolem. Jej poranna kawa z ciachem. Ehhh mam nadzieje ze wróci wkrótce
    Ja tez !
    A masz z nia kontakt ?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Hehehe no ona chyba tak myśli - no głupia i zazdrosna - na bank
    A mi intensywność wzrasta powoli :) ale jak tak patrze na statystyki to kiedyś odcinek 5km robiłam w jakies 40min a dzis w 25
    Hahaha .Jak tak będziesz zapierdzielac to rzeczywiście jajo ci odleci i poleci w świat; )

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Ja tez !
    A masz z nia kontakt ?
    Nie mam wlasnie mam nadzieje ze jej nałóg siedzenia i podglądanie co się dzieje na wątku wreszcie weźmie górę i się odezwie;)

3jgxflw1867zd36k.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Hahaha .Jak tak będziesz zapierdzielac to rzeczywiście jajo ci odleci i poleci w świat; )
    No wes mnie nie strasz ! :P :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Tulisiu kolorowy teraz tez zajdziesz szybko. Na bank. Tego ci życzę koteczku ♡♡♡ i do tego bobo będzie zdrowe jak ta lala,; )
    Mua, mua, muaaaa <3 <3 <3
    Następny cykl nasz! Będziemy razem chodzić z wielkimi brzucholami i marudzi na wszyyystkooo ;) ;)

Kim87, Pączek lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Nie mam wlasnie mam nadzieje ze jej nałóg siedzenia i podglądanie co się dzieje na wątku wreszcie weźmie górę i się odezwie;)
    Wiec apel !!
    Zołza - prosze nie podglądać tylko sie do nas odzywać !
    Uciekanki macanki !
    Wracać prosze !!

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Ja tez !
    A masz z nia kontakt ?

I ja też! Ja też! Ja też!

Zołzolitkooooooooo gdzieś ty jest???
    Heeeeeejaaaaaaaa hoooooooooo!
    Gdzie nasza Mała Mi <3 <3
    Ja nawet pamiętnik dziś jej przeczytałam :*

8p3ovfxm8uset94e.png
‹‹ 3323 3324 3325 3326 3327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ