Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Tak tylko mówię, że od małego mam wysiłek dość spory na codzień a zaszłam podczas kontuzji, tak mówię na "śmieszno"
♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 19:58
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana ja tego nie neguje i tez nie mowie ze jestem wszystko wiedząca. Tylko wydaje mi się ze koleżanka Paczka trochę przesadza.
♡♡♡
Chyba ze to taka gadka specjalnie bo nie wiem np zazdro jakies ze ktos cos robi a ona samotna i faceta nie moze znaleźć -
Pączek wrote:Naczytała sie pewnie w necie i o to wyniki dzis były
Chyba ze to taka gadka specjalnie bo nie wiem np zazdro jakies ze ktos cos robi a ona samotna i faceta nie moze znaleźćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Naczytała sie pewnie w necie i o to wyniki dzis były
Chyba ze to taka gadka specjalnie bo nie wiem np zazdro jakies ze ktos cos robi a ona samotna i faceta nie moze znaleźć
Kobiety potrafia byc bardzo zazdrosne..
8 lat staran:
2017- 3 x IUI
01.2019- laparo- endometrioza II st, jajowody drożne
09.06.2020 - II 🥰
10.06.2020 - hcg- 1241 ✊🏼 Prog.- 43,40 -
sunshine26 wrote:Bardzo mozliwe! Moja przyjaciolka, w listopadzie rok temu jak mowilam ze staramy sie o dzidzie niestety bez skutku, nie dosc ze chamsko przy jakiejs okazji poteafila mi dopiec w stylu "nie mozesz miec dzieci", to jeszcze zrobila wyklad ze mamy czas, zeby sie bawic jeszcze itp. A ja jestem ze swoim M. juz prawie 8 lat, wybawilismy sie, pozwiedzalismy, wybudowalismy i wiemy, ze chcemy dziecka. Miesiac pozniej znalazla sobie faceta i po pol roku spotykania zaszla w ciaze... Teraz znowu slucham "nie ma na co czekac, robcie sobie Dziecko, wspaniale uczucie" itd...
Tak kobita potrafią być wredne. Gdy poronilam moja niby najlepsza przyjaciółka która wiedziała co się stało nie mogła się oprzec pokusie powiedzenia mi o tym ze właśnie dowiedziała się ze jest w ciazy.
Baby są straszne czasem ale nic nie zrobimy. Skoro one nie potrafią zachować się z klasą i zieja jadem to ich sprawa. Nie wolno sprowadzać się do ich poziomu; )Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
sunshine26 wrote:Bardzo mozliwe! Moja przyjaciolka, w listopadzie rok temu jak mowilam ze staramy sie o dzidzie niestety bez skutku, nie dosc ze chamsko przy jakiejs okazji poteafila mi dopiec w stylu "nie mozesz miec dzieci", to jeszcze zrobila wyklad ze mamy czas, zeby sie bawic jeszcze itp. A ja jestem ze swoim M. juz prawie 8 lat, wybawilismy sie, pozwiedzalismy, wybudowalismy i wiemy, ze chcemy dziecka. Miesiac pozniej znalazla sobie faceta i po pol roku spotykania zaszla w ciaze... Teraz znowu slucham "nie ma na co czekac, robcie sobie Dziecko, wspaniale uczucie" itd...
Dzis był przypadek rozmowy o sporcie - mowie ze ja biegam i nie wydaje mi sie zebym biegała wolno, widze swoje postępy itp i mnie to motywuje by dalej by szybciej - a ona wypaliła tekstem ze jak sie intensywnie ćwiczy to opoźnia sie zajście w ciaze itp wiec ona radzi mi zebym sie zastanowiła bo to moze mi zaszkodzić itp
Baby potrafią dopiec jak komuś cos wychodzi, powodzi sie - juz pare razy sie o tym przekonałam
-
Pączek wrote:Aaaa to wiem wiem - ja takich tekstów troche sie nasłuchałam w zeszłym roku dlatego od dłuższego czasu nic nikomu nie mowie na ten temat
Dzis był przypadek rozmowy o sporcie - mowie ze ja biegam i nie wydaje mi sie zebym biegała wolno, widze swoje postępy itp i mnie to motywuje by dalej by szybciej - a ona wypaliła tekstem ze jak sie intensywnie ćwiczy to opoźnia sie zajście w ciaze itp wiec ona radzi mi zebym sie zastanowiła bo to moze mi zaszkodzić itp
Baby potrafią dopiec jak komuś cos wychodzi, powodzi sie - juz pare razy sie o tym przekonałamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
sunshine26 wrote:Ooo, hehe :* a jak u Ciebie sprawa, długo się staracie?
-
Kim87 wrote:Taaaaa bo na pewno ta twoja intensywność to wzrasa o 200%z każdym treningiem
A mi intensywność wzrasta powoliale jak tak patrze na statystyki to kiedyś odcinek 5km robiłam w jakies 40min a dzis w 25
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hehehe no ona chyba tak myśli - no głupia i zazdrosna - na bank
A mi intensywność wzrasta powoliale jak tak patrze na statystyki to kiedyś odcinek 5km robiłam w jakies 40min a dzis w 25
-
Pączek wrote:Ja tez !
A masz z nia kontakt ?Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Tulisiu kolorowy teraz tez zajdziesz szybko. Na bank. Tego ci życzę koteczku ♡♡♡ i do tego bobo będzie zdrowe jak ta lala,; )
Następny cykl nasz! Będziemy razem chodzić z wielkimi brzucholami i marudzi na wszyyystkoooKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Nie mam wlasnie mam nadzieje ze jej nałóg siedzenia i podglądanie co się dzieje na wątku wreszcie weźmie górę i się odezwie;)
Zołza - prosze nie podglądać tylko sie do nas odzywać !
Uciekanki macanki !
Wracać prosze !!Tuliska lubi tę wiadomość