Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elina wrote:kochana odezwij się jak tam wizyta
My już po... Podsumowując, dużo treści, czyli ok i też fajnie i klarownie poprowadzone i wytłumaczone. Spotkanie trwało 2h a potem jeszcze każda para miała swoje 20 min. Niestety przeraża mnie czas, jaki musi upłynąć, żeby w ogóle coś leczyć... Rozumiem to oczywiście, bo trzeba poznać swoje ciało, ale perspektywa np. kolejnego roku czy dwóch mnie dołuje..
No ale nic. Na razie dostaliśmy materiały i się trzeba "douczyć". A od jutra startuję z obserwacją.. We'll see ... -
Chociaż muszę coś wyprostować, bo może źle to zabrzmiało... Nauka obserwacji trwa krótko, max 3 miesiące. Potem badania i się dxiała dalej. Ale sobie jakoś tak zapamiętałam,że rezultat może nie być od razu... No i tym mnie tak trochę zdołowali.. Chyba już za długo czekam, bo każdy miesiąc bez dzidzi wydaje mi się straconym ...
-
o.n.a. wrote:Chociaż muszę coś wyprostować, bo może źle to zabrzmiało... Nauka obserwacji trwa krótko, max 3 miesiące. Potem badania i się dxiała dalej. Ale sobie jakoś tak zapamiętałam,że rezultat może nie być od razu... No i tym mnie tak trochę zdołowali.. Chyba już za długo czekam, bo każdy miesiąc bez dzidzi wydaje mi się straconym ...
Kochana doskonale Cię rozumiem, chociaż nie miałam nigdy do czynienia z napro. Czekanie jest potworne... No ale z drugiej strony to kto da radę, jak nie my??o.n.a. lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
o.n.a. wrote:Chociaż muszę coś wyprostować, bo może źle to zabrzmiało... Nauka obserwacji trwa krótko, max 3 miesiące. Potem badania i się dxiała dalej. Ale sobie jakoś tak zapamiętałam,że rezultat może nie być od razu... No i tym mnie tak trochę zdołowali.. Chyba już za długo czekam, bo każdy miesiąc bez dzidzi wydaje mi się straconym ...
Kochana, wbrew pozorom napro bardzo często działa bardzo szybko. Rozeznanie się w stanie organizmu, szybka dokładna diagnostyka i szybkie wprowadzenie leków w indywidualnie dobranych dawkach czyni cuda i czasami błyskawicznie zachodzi się w ciążę. Nawet jeśli będziesz musiała na nią dłużej poczekać, to uwierz, że na prawdę warto, bo razem z postępowaniem leczenia poprawiają się wyniki. Unaocznienie zmian zachodzących w Twoim ciele da Ci poczucie kontroli nad tym, co się dzieje, a to daje olbrzymi zastrzyk cierpliwościo.n.a. lubi tę wiadomość
23cs -
PanaKotka wrote:Kochana, wbrew pozorom napro bardzo często działa bardzo szybko. Rozeznanie się w stanie organizmu, szybka dokładna diagnostyka i szybkie wprowadzenie leków w indywidualnie dobranych dawkach czyni cuda i czasami błyskawicznie zachodzi się w ciążę. Nawet jeśli będziesz musiała na nią dłużej poczekać, to uwierz, że na prawdę warto, bo razem z postępowaniem leczenia poprawiają się wyniki. Unaocznienie zmian zachodzących w Twoim ciele da Ci poczucie kontroli nad tym, co się dzieje, a to daje olbrzymi zastrzyk cierpliwości
Dzis zmierzyłam tempkę i na razie rośnie... Może tak pozostanie i nie będę musiała zaczynać Napro chciałabym baaaaaaardzo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:11
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Kurcze pisałam dzis 2 posty i teraz patrze że jest tylko jeden....???
Elinko ile dni przed @ będziesz testować betę?? To ja będę wiedziała kiedy iść
Prl i progesteron zrobiony...Jutro wynik.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
o.n.a. wrote:Ech, mam nadzieję... Jak to mówią " nadzieja umiera ostatnia"
Dzis zmierzyłam tempkę i na razie rośnie... Może tak pozostanie i nie będę musiała zaczynać Napro chciałabym baaaaaaardzo:)
Tego Ci serdecznie życzę.
Napro warto zacząć tak czy siak, no fajnie jest się pozbyć problemu u źródła, a nie leczyć się jedynie objawowo. Napro to inwestycja na przyszłośĆ23cs -
WaldhauzerM wrote:Kurcze pisałam dzis 2 posty i teraz patrze że jest tylko jeden....???
Elinko ile dni przed @ będziesz testować betę?? To ja będę wiedziała kiedy iść
Prl i progesteron zrobiony...Jutro wynik.
kochana ja mam zamiar testować w tą niedzielę z apteki 10 lut też z apteki a 12 lut z bety a beta będzie jakieś 3 dni przed @ bo 2kończe brać dupka.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
o.n.a. wrote:My już po... Podsumowując, dużo treści, czyli ok i też fajnie i klarownie poprowadzone i wytłumaczone. Spotkanie trwało 2h a potem jeszcze każda para miała swoje 20 min. Niestety przeraża mnie czas, jaki musi upłynąć, żeby w ogóle coś leczyć... Rozumiem to oczywiście, bo trzeba poznać swoje ciało, ale perspektywa np. kolejnego roku czy dwóch mnie dołuje..
No ale nic. Na razie dostaliśmy materiały i się trzeba "douczyć". A od jutra startuję z obserwacją.. We'll see ...
no najważniejze ze jesteście zadowoleni a nie masz się co przejmować czasem bo lekarz mówi tak a możesz mieć fasolke o wiele wcześniej.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Caro napisała:
"Kitek85
martamarta
o.n.a
Jak tam nastroje przed testowaniem?"
Cześć, z nastrojem słabiutko Będę zaskoczona jak w tym miesiącu NIE przyjdzie @...
Czuję się zupełnie normalnie.. I jeszcze w pracy mamy roszady. Zwalniają ludzi.Aktualnie jestem na zwolnieniu i z tego co mi przekazała koleżanka jak wrócę do pracy to mam mieć złożone wypowiedzenie ;( Sorry dziewczyny, że z tą pracą się wyrwałam (nie na temat), ale jest mi po ludzku ŹLE...12 cs, 31 lat, PCOS -
Kitek85 wrote:Caro napisała:
"Kitek85
martamarta
o.n.a
Cześć, z nastrojem słabiutko Będę zaskoczona jak w tym miesiącu NIE przyjdzie @...
Czuję się zupełnie normalnie.. I jeszcze w pracy mamy roszady. Zwalniają ludzi.Aktualnie jestem na zwolnieniu i z tego co mi przekazała koleżanka jak wrócę do pracy to mam mieć złożone wypowiedzenie ;( Sorry dziewczyny, że z tą pracą się wyrwałam (nie na temat), ale jest mi po ludzku ŹLE...
kochana przykro mi. wszystko się ułoży4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Kitek85 wrote:Caro napisała:
"Kitek85
martamarta
o.n.a
Czuję się zupełnie normalnie.. I jeszcze w pracy mamy roszady. Zwalniają ludzi.Aktualnie jestem na zwolnieniu i z tego co mi przekazała koleżanka jak wrócę do pracy to mam mieć złożone wypowiedzenie ;( Sorry dziewczyny, że z tą pracą się wyrwałam (nie na temat), ale jest mi po ludzku ŹLE...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:17
Kitek85 lubi tę wiadomość
-
Cześć chciałabym się do was przyłączyć. 26 lat i 6 cykl starań o bobasa, co prawda dopiero pierwszy miesiąc na ovufriend, dlatego próbuję się tu odnaleźć.
Na dniach mam owu, więc działamy gorączkowo ) -
martamarta wrote:Hej u mnie tak sobie, wczoraj jeszcze miałam pełne piersi i bardzo mnie bolały, a dziś już brak jakichkolwiek oznak, w głowie oczywiście gonitwa myśli, raz nadzieja a raz smutek że znowu się nie udało.
A ty jak tam Caro ? 7.02 testujesz ?
Czemu ten czas jak nie trzeba to leci tak powoli. Ach... będzie co ma być
martamarta termin @ mam na 05.02, czyli już za dwa dni. Z objawów jest wybija się zdecydowanie jeden - obolałe i ociężałe piersi i to już od zeszłej środy. Test zrobię chyba w sobotę.
Kitek85, będzie dobrze. Mniej stresu, więcej uśmiechu. Rozumiem, że to tylko słowa, ale trzymam kciuki za Ciebie
W ogóle TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE TESTUJĄC W NAJBLIŻSZYM CZASIE!!WaldhauzerM, martamarta lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
O.n.a wykres cud, miód, malina
No i witam nowa koleżankęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 12:20
o.n.a. lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:O.n.a wykres cud, miód, malina
Powiem szczerze, ze to chyba jeden z nielicznych, tak "ładnych" wykresów w moim "wykonaniu"
Powiedzcie mi jeszcze proszę, bo to jest mój pierwszy wykres na ovufr..., co oznaczają te puste kółeczka, które pojawiają się na wykresach niektórych z Was?