Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Tak jak ktoś ma regularne cykle ale to zależy ile trwa twoja faza lutealna( od owu do @). Może od 10 do 16 dni. Gdy wzrośnie temperatura i wejdzie w fazę tych wyższych to masz do czynienia z fl. Wiesz ile ma zazwyczaj dni u ciebie?
Chyba nie wiem, pewnie dowiem się z wykresu która pokazuje kiedy mniej więcej jest owu. Podeślę wykres ok
-
Wiec tak owu mogła być tak jak ci wykres pokazuje ale też mogła być wcześniej kolo 13dc. Musisz systematycznie prowadzic wykres. Jak mierzyć temp? GdzieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Jakie badania juz robiłaś ?
Mialas robione tak jak Kim pisze ft4 i ft3 ? Usg tarczycy było ? Prolaktyna ?
Ja jestem z Warszawy mam namiar na super lekarza ale do Pani doktor idzie sie z pełna lista zrobionych badań - jak masz jakis pakiet luxmed czy cos innego to polecam najpierw porobić badania wszystko co sie da z pakietu a pozniej do niej. Ona tania nie jest - jedna wizyta 300 zł a jak okarze sie ze cos masz nie porobione to zleci Ci co trzeba i wrócisz z wynikami. Oczywiście to nie problem tyle ze jak ma sie jakis pakiet to lepiej porobić na pakiecie wszystko co mozna a pozniej do niej
Jak bedziesz zainteresowana to napisz na prv i dam Ci namiarstarania od wrzesień 2016 r.
Aniołek maj 2017 r. (8t2dz) -
Hej:)
witam Was niedzielnie dziewczyny:* Ewciu ja też jestem zdania, że trzeba się wstrzymać z
. Ja nie plamilam ani nic a lekarz mowil, ze do kolejnej wizyty bez współżycia.
hej
ja właśnie wróciłam od Teściów
mnie lekarz nic o zakazienie mówił, ale i tak jakoś nie mam chęci, jak mdli, ciągnie chwilami i boli... i jak padam o 21
trzeba przetrwać te pierwsze tygodnie i tyle
-
Coś w tym jest dziewczyny... Poczekamy zobaczymy co będzie. Powiem wam że moje samopoczucie w tej ciąży jest średnie... Do dobrych go nie zaliczę... Ale i tak się cieszę... I mam nadzieję że nie długo przejdzie. Lilith to ty jesteś w o tydzień straszej ciąży. Jak miło
-
Kim87 wrote:Wiec tak owu mogła być tak jak ci wykres pokazuje ale też mogła być wcześniej kolo 13dc. Musisz systematycznie prowadzic wykres. Jak mierzyć temp? Gdzie
no mierzymy dalej o godz 5;30 w ustach
dziś zrobiłam sobie test po 10 dniach bo nie wytrzymałam do miesiaczki, ale niestety wyszedł negatywny. Jak wyłączyć myślenie o dziecku- jestem załamana chyba za bardzo chcę dlatego nic z tego nie wychodzi(
-
Mania84 wrote:no mierzymy dalej o godz 5;30 w ustach
dziś zrobiłam sobie test po 10 dniach bo nie wytrzymałam do miesiaczki, ale niestety wyszedł negatywny. Jak wyłączyć myślenie o dziecku- jestem załamana chyba za bardzo chcę dlatego nic z tego nie wychodzi(
Czekaj do francy jak nie przyjdzie to dopiero zrób test.
Zagnieżdżane trwa od 4 do 12 dni a jak jako się zagnieżdzi to zaczyna dopiero po 48h produkować hormon.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dobry wieczór
Widziałam że spowiadałyście się ze swoich grzeszków weekendowychJa niestety zjadłam 3 kawałki szarlotki u mamy
Ale takie pyszne było, że nie mogłam się oprzeć, a wieczorem przysmarzyłam sobie na patelni dwa małe oscypki.
Ale za to byłam dzisiaj na rowerku z mężem i w ok 1,5h zrobiliśmy 36kmEndomondo mówi że spaliłam ponad 700kcal, nie wiem czy to możliwe, w każdym razie miło widzieć taką informację
Miłego wieczorku życzę :*
Witam nowe forumowiczki i życzę szybkiego groszka i miłego czasu z namiKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Haj
Ja dzis niedziela rodzinnie
Wsiadłam rano w samochod i o 9 dotarłam do rodzicow
Miłej niedzieli Kochane !
Pączek a gdzie mieszkają Twoi rodzice? Tzn skąd jesteś? Może kiedyś pisałaś, ale jakoś mi umknęło
P.S. Ja też byłam u rodzicówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 20:29
-
AniaŁ123 wrote:Dobry wieczór
Widziałam że spowiadałyście się ze swoich grzeszków weekendowychJa niestety zjadłam 3 kawałki szarlotki u mamy
Ale takie pyszne było, że nie mogłam się oprzeć, a wieczorem przysmarzyłam sobie na patelni dwa małe oscypki.
Ale za to byłam dzisiaj na rowerku z mężem i w ok 1,5h zrobiliśmy 36kmEndomondo mówi że spaliłam ponad 700kcal, nie wiem czy to możliwe, w każdym razie miło widzieć taką informację
Miłego wieczorku życzę :*
Witam nowe forumowiczki i życzę szybkiego groszka i miłego czasu z nami
Ja wracam na właściwy tor jutro.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Moje grzeszki przeistoczyky się w weekend z grzeszkami. Tak mogło być z endemondo
Ja wracam na właściwy tor jutro.
Ja teżod jutro wraca ważenie i mierzenie jedzenia