Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
wvmvw wrote:Dziewczyny 30 dzien cyklu brak okresu testy negatywne. Troche mnie to martwii ze 27 dni wydluzyl mi sie cykl i poki co @ brak. Zero objawow jakby to byl srodek cyklu....
trzymam kciuki:)
-
wvmvw wrote:Dziewczyny 30 dzien cyklu brak okresu testy negatywne. Troche mnie to martwii ze 27 dni wydluzyl mi sie cykl i poki co @ brak. Zero objawow jakby to byl srodek cyklu....
polubienie to tak przez przypadek...
widocznie i cykl Ci wyluzował... a tak na poważnie, przesunięcia się zdarzająjak masz test 10 to zastosuj, albo beta
-
wvmvw wrote:Dziewczyny 30 dzien cyklu brak okresu testy negatywne. Troche mnie to martwii ze 27 dni wydluzyl mi sie cykl i poki co @ brak. Zero objawow jakby to byl srodek cyklu....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Witam się z ogromnym bólem gardła, katarem i spadkiem temp 7dpo. @ is coming! Mam nadzieję, że już już szybko, bo mam dość tego cyklu
Nie zazdroszczę
Ciepła herbatka - kołderka i grzej sie ile wlezieCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoże mi pomożecie przed wizytą u lekarza... choć nie wiem do którego mam iść z tym.
Wczoraj miałam atak... Zaczęło się od bólu brzucha... takiego jakby Ci coś zaszkodzilo.. który zaczął się nasilac do tego stopnia że musiałam biec do wc.
A tam nic... Ból był coraz gorszy że aż mnie zginalo... plus silne dreszcze i zimne poty.... z wc gdzie nic nie zrobilam pobieglam do lozka się położyć ale tak bolalo ze nie szło wytrzymac.. i znowu pobieglam do wc ( ponoc się przewrocilam... a tego nie pamietam)
W wc cos poszlo ale ledwo ledwo... na chwile bylo ok... po czym znowu ból wrócił...
Po wszystkim się polozylam i zasnelam... wieczorem przyszedł okres.
Pierwszy taki atak mialam w 2013r. Wtedy myslalam że to przez pieczarki.
Później mialam jeszcze 2 ale nie przez jedzenie.. i wczoraj 4raz. I też nie przez jedzenie
Mój był tak wystraszony ze chciał po karetke dzwonić...
Wczesniej bagatelizowalam ale wczoraj tak bolalo ze nie chce znowu przez to przechodzic
Gdzies wyczytalam że to może byc na tle nerwowym i miec zwiazek ze zblizajaca się miesiaczka..
Niestety nie pamietam jak to bylo przy tamtych atakach u mnie z @... czy bylam przed czy po...
Gdzie ja mam z tym isc??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:@ mi się pospieszyla...
Drożność mam na 2 listopada... to bedzie moj 10dc. Nie za późno?
wydaje mi się, że powinno być przed 10 dc... skontaktuj się z gin. Zadzwoń/napisz
czasami dają termin do 14 dc...pytanie, jak UCK praktykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 09:32
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Zolzo co do ataku nic nie pomoge... a co do nowego cyklu to sciskam mocno mocno mocno
Na ten cykl nie liczyłam.
Na kolejny nie liczę , ponieważ po kontraście który dostanę przy badaniu na drożność musimy odpuścić starania. Kontrast jest niebezpieczny dla płodu. -
nick nieaktualny