Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Moja koleżanka dzisiaj ma zabieg... w 6 tc była u gin, pecherzyk.. wczoraj zaczęła krwawic, okazalo sie, ze w tym 6 tc ciaza sie zatrzymala. Ja pierdziele... byla/jest w 9 tc
-
nick nieaktualnyM_Belly wrote:Mam dokładnie tak samo.. wczoraj
mocne skurcze, zimne poty, rozwolnienie, mdlenie... mam już tak od dwóch cykli, u mnie wskazuje to na to, że @ się zbliża.. Zgodnie z poradą dziewczyn z forum tym razem nie wzięłam Nurofenu, ale Nospę i Buscopan... Nospa za bardzo nie pomogła, zwijałam się z bólu, ale po wzięciu Buscopanu przeszło po ok. 20 min. Było mi naprawdę ciężko.. aż stękałam z bólu
31.10 umówiłam się już w klinice niepłodności w Warszawie i zobaczymy co lekarz powie i jakie będą dalsze kroki.. Też już mam dość tego bólu- bo nie mogę tego wytrzymać..
Mega współczuję(( bo wiem co to za ból...
-
Cherry_Blossom wrote:Może mnie ktoś oswiecic o co chodzi z tą pokrzywa
Kochana skopiowałem odpowiedź od kim
,Violet146 napisała:
A to pokrzywa ma jakiś wpływ na progesteron?
Kim napisała :
,,Flaming vel Śmietana sprzedała mi patent ze pomaga go podnieść.
Ponoć ona gdzieś przeczytała i jej mąż kupił jej 1kg i piła.
Jest w ciazy wiec może coś to da. Zaszkodzić nie zaszkodzi bo ma pozytywny wpływ na całe ciało. Woec postanowiłam pić w 2 fazie cyklu
Cherry_Blossom, Pączek lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kochana skopiowałem odpowiedź od kim
,Violet146 napisała:
A to pokrzywa ma jakiś wpływ na progesteron?
Kim napisała :
,,Flaming vel Śmietana sprzedała mi patent ze pomaga go podnieść.
Ponoć ona gdzieś przeczytała i jej mąż kupił jej 1kg i piła.
Jest w ciazy wiec może coś to da. Zaszkodzić nie zaszkodzi bo ma pozytywny wpływ na całe ciało. Woec postanowiłam pić w 2 fazie cyklu
DziękiViolet146 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Zdziwiła mnie informacja o zależności pokrzywy a wysokości progesteronu. Czytałam trochę o pokrzywie ale z tym się nie spotkałam. Pokrzywę piję od kilku miesięcy głównie na zatrzymywanie wody w organizmie ale po prostu lubię jej smak
Aniołek 7t3d (*) -
Hej, ja do was dołączam, za miesiąc będzie cykl staraniowy.
Mam 27 lat, już w ciąży byłam, ale maleństwo postanowiło urodzić się wcześniej. Termin był na koniec kwietnia. Teraz mam pierwszą miesiączkę po tym wszystkim i pod koniec listopada działamy
Biorę eutyrox, kwas foliowy i witaminę D, planuję się zaszczepić przeciwko grypie ( o ile okres kwarantanny nie będzie zbyt długi)
Już mam nawet wizytę u ginekologa zarezerwowaną na koniec grudnia w celu potwierdzenia ciąży
Pozdrawiam