Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Trzeba Cię budzić?
Idziesz do tego, do którego wcześniej chciałaś? Trzymam kciuki!
Ja w środę idę do endokrynologa z tymi moimi najgorszymi na świecie wynikami tarczycy
Gina nie wiem kiedy mam - musze poszukać - czasu nie miałam zeby portal pacjenta otwierać i szukać - pewnie dzis wieczorkiem zrobie jak wroce do domciu
Narazie musze sie gdzies ulotnić na jakies 3h z domu -
AniaŁ123 wrote:A ja właśnie wróciłam z biegów. Zrobiłam 8 km
Dzisiaj nogi mnie w ogóle nie bolały, wydolnościowo też jeszcze luzzz, ale coś mnie kręgosłup lędźwiowy zaczął boleć, a mój kręgosłup to bardzo kapryśna bestia i nie chciałam go nadwyrężyć. Tak czy inaczej jestem bardzo szczęśliwa, zwłaszcza że nawet słoneczko wyszło
zimno
leje
Ja sie udaje chyba na spacer po centrum handlowym -
Pączek wrote:Nie nie - w środę mam 21 dzien cyklu wiec proga ide badać
Gina nie wiem kiedy mam - musze poszukać - czasu nie miałam zeby portal pacjenta otwierać i szukać - pewnie dzis wieczorkiem zrobie jak wroce do domciu
Narazie musze sie gdzies ulotnić na jakies 3h z domu
Mi 21dc wypada w piąteki też idę na progesteron.
Ja lecę pod prysznic -
LILITH.P wrote:Ja ustosunkuje się do preparatów typu infolic... Piłam inofem, ok. 2-3 cykle. Był dla mnie najtańszym odpowiednikiem, za 60 saszetek płaciłam ok. 52 zł. Ovarin jest tańszy, ale wg zaleceń producenta...bierzesz 2 tabletki dziennie - więc opakowanie starcza na 1 miesiąc.
Zbadaj poziom progesteronu 6-8 dni po owulacji. Będziesz wiedzieć, jak sprawa wygląda. Dodatkowo, jak bierzesz duphaston, możesz zrobić to przyjmując ten specyfik, bo nie wpływa na poziom naturalnego progesteronu.
który to Twoj cs??
Tak na poważnie to 1 ponieważ wcz w śnie nie wiedziałam że mogę mieć coś nie tak z progestrogenem poza tym od 1.5 tygodnia plamie dlatego pojechałam do gina wcześniej porostu był mąż był czas owulacji no i się robiło mąż też nie zawsze jest bo pracuje w Niemczech tak więc 1 Cs, tak już z pomocą lekarza. -
Tuliska wrote:Jeśli masz regularne cykle i gin wie kiedy masz owu to jak najbardziej
ja mam nieregularne sie muszę wiedziec kiedy owu żeby jej nie zahamować
A może pomóc przy zagniezdzeniu
Cykle raczej regularne co 26-28 dni, powiem ze jestem zielona w tym wszystkim OVU jestok 14 dni przed miesiączka? ??
Będę brala teraz duphoston od następnego cylu między 17- 27 hmm mam nadzieje ze się uda mam 32 lata i trochę czas mnie goni chciałabym rodzeństwo dla syna który ma 7 lat. -
Bella_Bella wrote:Z porannego moczu nie robi się testów owu bo wtedy zawsze stężenie lh jest największe i test wychodzi mylnie pozytywny. Jak chcesz wyluzować to nie rób testów
-
Pączek wrote:Ja to sie cieszę ze sama siedze
dziewczyny czy wiecie mozecie mi pomoc? wlasnie przeczytalam posta dziewczyny ktora napisala ze gin kazal jej brac dupahston od 16 dc, ale kolezanka jej napiosala ze moze go zaczac brac dopiero jak owulacja jest wykryta bo inaczej moze zablokowac. nie wiem co mam teraz zrobic bo powinnam go zacac brac od dzisiaj... -
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
stokrotka666 wrote:Dlaczego?
dziewczyny czy wiecie mozecie mi pomoc? wlasnie przeczytalam posta dziewczyny ktora napisala ze gin kazal jej brac dupahston od 16 dc, ale kolezanka jej napiosala ze moze go zaczac brac dopiero jak owulacja jest wykryta bo inaczej moze zablokowac. nie wiem co mam teraz zrobic bo powinnam go zacac brac od dzisiaj...
Moge posiedzieć sobie w łazience 3hnakładając maseczki itp
No dla mnie to chwila dla siebieBella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
-
stokrotka666 wrote:Dlaczego?
dziewczyny czy wiecie mozecie mi pomoc? wlasnie przeczytalam posta dziewczyny ktora napisala ze gin kazal jej brac dupahston od 16 dc, ale kolezanka jej napiosala ze moze go zaczac brac dopiero jak owulacja jest wykryta bo inaczej moze zablokowac. nie wiem co mam teraz zrobic bo powinnam go zacac brac od dzisiaj...
Ja również brałam po stwierdzonej owulacji, lekarz nie zalecał bez monitoringu bo owu miałam w różne dni i jakbym zaczęła brać przed owu to mogłabym ją właśnie zablokować. Każdy organizm jest inny, oczywiście może być tak, że nie zablokuje ale po co ryzykować a potem żałować? Chyba że jesteś pewna w którym dniu masz owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 18:55
-
Cherry_Blossom wrote:
Teraz widzę Kochana, owulacja byłaAle już się staracie? Czy to trzeba jakoś odczekać dwa cykle? Ja nie wiem czy chce już powrócić do starań...
-
Mania84 wrote:Cykle raczej regularne co 26-28 dni, powiem ze jestem zielona w tym wszystkim OVU jestok 14 dni przed miesiączka? ??
Będę brala teraz duphoston od następnego cylu między 17- 27 hmm mam nadzieje ze się uda mam 32 lata i trochę czas mnie goni chciałabym rodzeństwo dla syna który ma 7 lat.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Teraz widzę Kochana, owulacja była
Ale już się staracie? Czy to trzeba jakoś odczekać dwa cykle? Ja nie wiem czy chce już powrócić do starań...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO