Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:a tak mnie ciekawi jaki powinien być poziom progesteronu żeby uznać go za wystarczający w jakich granicachMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kupuj ja nie zadziała w staraniach to będziesz chociaż mieć bujną grzywnę
Mój też chrapie. Sama jadę po dżem. Inaczej całe opakowanie daktyli zaraz wyladuje w moim brzuchu.
A s propos daktyli to mój sposób na słodycze. Bardzo lubię. 100 g to około 260kcal a 100 g czekolady to 550 kcal
A ile jeszcze korzyści zdrowotnych mają. Nie wiem tylko ile kosztują w pl. Ja mam tu sprytny sklep vos po 2 zł wszystko i tu też jedzenie napoje można kupić po małej cenieale chyba figi bardziej - ostatnio zajadam sie figami
Robie nam zdrowe przekaskipokrojone jabłuszko, 3 orzechy brazylijskie i dwie figi
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:W lutealnej do 16 jednostek pewnie
aha czyli jak jest np 11 to jest niski .. bo ostatnio spotkałam się w necie z normami gdzie pisało że w II fazie cyklu norma zaczyna się od 3 nie pamiętam do ilu ale w granicach 50 więc chyba jakieś bajki .. ? skoro np norma jest od 3 to czemu nieraz się słyszy jak dziewczyny mają 9-czy 10 i mówią że to nisko ???27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:Ściskam Cie mocno !! ❤️
Najważniejsze ze groszkowi nic nie jest !!
Odpoczywaj jak najwiecej !
Ps - ale nas tu troszke nastraszylasżyje i mam nadzieję że teraz już tylko lepiej będzie... Staram się nie forsowac i jakoś funkcjonować nie męczac się
Pączek lubi tę wiadomość
-
ewa231 wrote:Nie wyobrażasz sobie jakiego ja miałam stracha od tygodnia bo tyle te plamienia trwają... Ale musiałam to spokojnie przetrawic... Już jestem
żyje i mam nadzieję że teraz już tylko lepiej będzie... Staram się nie forsowac i jakoś funkcjonować nie męczac się
Najważniejsze ze jest dobrze i tak jak piszesz bedzie coraz lepiej
Odpoczywaj - Groszkowi napewno sie to przyda ❤️ewa231 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:aha czyli jak jest np 11 to jest niski .. bo ostatnio spotkałam się w necie z normami gdzie pisało że w II fazie cyklu norma zaczyna się od 3 nie pamiętam do ilu ale w granicach 50 więc chyba jakieś bajki .. ? skoro np norma jest od 3 to czemu nieraz się słyszy jak dziewczyny mają 9-czy 10 i mówią że to nisko ???
Ginekolodzy często informują swoje pacjentki o tym, że po owulacji poziom progesteronu powinien wynosić nie mniej niż 10.
Wiec moze stadczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Znalazłam w necie:
Ginekolodzy często informują swoje pacjentki o tym, że po owulacji poziom progesteronu powinien wynosić nie mniej niż 10.
Wiec moze stad
no możliwe ja robiłam w zeszłym cyklu i wyniósł 34,0 ale tak czytałam normy ostatnio bo coś za dużo mi się wydawało i widziałam że przy normach jest coś takiego jak nmol/l .. i tak patrzę u siebie i nie mam napisane żadnej jednostki może powinnam to przeliczyć jakoś ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nie wiem z jakiej jednostki się go przelicza albo ng/ml sama nie wiem hehe chyba zapytam lekarza ja nie że jestem w polsce , zapytam swojego lekarza przy okazji, może to był już gotowy wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 10:17
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Cześć kochane:)
całuje wszystkie mocno i gorąco pozdrawiam:)
milego weekendu Laseczki:)
czarnulka24, Kim87, Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
czarnulka24 wrote:nie wiem z jakiej jednostki się go przelicza albo ng/ml sama nie wiem hehe chyba zapytam lekarza ja nie że jestem w polsce , zapytam swojego lekarza przy okazji, może to był już gotowy wynik
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Z tym.co nie pomogę bo u mnie lekarz powiedział ze jest ok ale nie powiedział jak poziom.
aha ja robiłam na własną rękę ale te w labo chciały żebym pierwsze poszła do lekarza a ja nie chciałam iść do niego po to tylko by mi zlecił badania .. w końcu jakoś mi zrobiły obeszło się bez wizyty po kilku dniach byłam po wyniki a tu mi mówią że muszę iść do lekarza powie mi co i jak .. no kuźwa więc się zdenerwowałam a ona tam sprawdziła sobie na komputerku bo im przychodzi wszytko internetowo .. więc wyciągłam kartkę i mówię żeby mi napisał prolaktynę i progesteron bo to ważne to ona wydrukowała te wszystkie badania co robiłam i mi dała .. i tak wszystkie wyniki są ale właśnie bez jednostek i nie wiem może to już był wynik gotowy .. zapytam nastęnym razem lekarza .. specjalnie robiłam te badania a i tak nie wiem czy mam proga w porządku .. heh ale jeszcze niecałe 2 miechy i lecę do polski więc zrobię sobie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:nie wiem z jakiej jednostki się go przelicza albo ng/ml sama nie wiem hehe chyba zapytam lekarza ja nie że jestem w polsce , zapytam swojego lekarza przy okazji, może to był już gotowy wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 10:32
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
ewa231 wrote:Hej Kochane
jestem, jestem. Gin mnie zbadał, twierdzi że to z tego małego krwiaczka, że w ten sposób się opróżnia a część może się wchłonac. Po raz drugi stwierdził że ciąża jest zdrowa i nie ma z nią najmniejszych problemów. Dał mi luteine dopochwowo no i tyle... Powiedzial ze dopóki nie ma żywo czerwonej krwi to nie ma powodu do obaw. Trochę mnie uspokoił. Poczytałam też jak przebiega ciąża z krwiakiem i rzeczywiście pojawiają się takie plamienia. Jestem już na zwolnieniu nie mogę się przemeczac ale nie zmuszał mnie do leżenia biorąc pod uwagę że te plamki sa albo ich nie ma...
Ufff, cieszę się, że wszystko dobrze :*ewa231 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Kim87 wrote:Ja czekam na mojego aby wstał i pojechał do sklepu po dżem. Naleśniki dzisiaj na tapecie
Na razie pije pokrzywe na progesteron bo u mnie już po owu
♡♡♡♡
Pokrzywa pomaga? U mnie leży w domu już dluuugo i nic z nią nie robie więc może wypije...