Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny ja właśnie wróciłam z pracy i zaczynam weekend
życzę miłego dnia ;*
Kim87, AniaŁ123, Pączek lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dobri w weekend
jeszcze nosa za drzwi nie wystawilam ale u nas plany grzybobraniowe
tzn mąż na grzyby, ja na spacer z psem
bo ślepa jestem że hej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 09:02
AniaŁ123, Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
ewa231 wrote:Hej Kochane
jestem, jestem. Gin mnie zbadał, twierdzi że to z tego małego krwiaczka, że w ten sposób się opróżnia a część może się wchłonac. Po raz drugi stwierdził że ciąża jest zdrowa i nie ma z nią najmniejszych problemów. Dał mi luteine dopochwowo no i tyle... Powiedzial ze dopóki nie ma żywo czerwonej krwi to nie ma powodu do obaw. Trochę mnie uspokoił. Poczytałam też jak przebiega ciąża z krwiakiem i rzeczywiście pojawiają się takie plamienia. Jestem już na zwolnieniu nie mogę się przemeczac ale nie zmuszał mnie do leżenia biorąc pod uwagę że te plamki sa albo ich nie ma...
Ewa superObyś nie miała już więcej stresów
Odpoczywaj :*
ewa231 lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na mojego aby wstał i pojechał do sklepu po dżem. Naleśniki dzisiaj na tapecie
Na razie pije pokrzywe na progesteron bo u mnie już po owu
♡♡♡♡AniaŁ123, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzień dobry
U mnie na szczęście nie leje, ale słońca też nie widać
Kimi ale mi robisz smaka! Ja dżemów mam pod dostatkiem, ale naleśniki na mojej diecie to raczej są niewskazaneAle za to zjem sobie twarożek z dżemem
-
Violet146 wrote:A to pokrzywa ma jakiś wpływ na progesteron?
Właśnie, właśnie???
Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
U mnie na szczęście nie leje, ale słońca też nie widać
Kimi ale mi robisz smaka! Ja dżemów mam pod dostatkiem, ale naleśniki na mojej diecie to raczej są niewskazaneAle za to zjem sobie twarożek z dżemem
W weekend jem 3 x dziennie .Tuliska, AniaŁ123, Szaron lubią tę wiadomość
-
Stokrotko kieruj się głównie swoimi obserwacjami, testy mogą podpowiedzieć ale nie zawsze jest tak piszą w instrukcji
Po pierwsze za wczesna pora na test, może być fałszywie dodatni, ale nie musi... test najczęściej kilka dni z rzędu wychodzi zaś pozytywny a podobno pod uwagę bierze się pierwsza równie mocną kreskę.
I będę powtarzała że swojego doświadczenia że mnie test pozytywny w cyklu z ciążą wyszedł w samą owu. A robiłam 2 razy dziennie. Potwierdzone monitoringiem... ufajmy sobie przede wszystkim, organizm podpowiada najlepiejAniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:A to pokrzywa ma jakiś wpływ na progesteron?
Ponoć ona gdzieś przeczytała i jej mąż kupił jej 1kg i piła.
Jest w ciazy wiec może coś to da. Zaszkodzić nie zaszkodzi bo ma pozytywny wpływ na całe ciało. Woec postanowiłam pić w 2 fazie cykluAniaŁ123, Violet146, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja w weekend pozwalam sobie na inne jedzenie niż w tyg. W tyg jem 5 x dziennie. Raczej zdrowo.owsianka i te sprawy ale weekend to co innego. Zresztą wczoraj walnelam 10km to mogę
W weekend jem 3 x dziennie .
No jasneDałaś czadu wczoraj, aż mi narobiłaś takiej chęci na bieganie, tylko niestety wczoraj było paskudnie, ale dzisiaj chcę iść
Teraz jestem na tej diecie, ale normalnie też zawsze kultywowałam sobotnie śniadanka -
Kim87 wrote:Flaming vel Śmietana sprzedała mi patent ze pomaga go podnieść.
Jest w ciazy wiec może coś to da. Zaszkodzić nie zaszkodzi bo ma pozytywny wpływ na całe ciało. Woec postanowiłam pić w 2 fazie cyklu
O to ja też muszę dzisiaj kupić -
Kim87 wrote:Flaming vel Śmietana sprzedała mi patent ze pomaga go podnieść.
Jest w ciazy wiec może coś to da. Zaszkodzić nie zaszkodzi bo ma pozytywny wpływ na całe ciało. Woec postanowiłam pić w 2 fazie cyklu
Dobrze wiedzieć, jak znowu głupi małpiszon @ przylezie do mnie to zacznę pić...
-
Ja mam jeszcze zapasy z ciąży bo wtedy mi kupili w pl znajoni. Woec pije . Coś musi w tym być bo progesteron odpowiada za ładne włosy paznokci i skórę. A na to zaleca się picie pokrzywy
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja czekam na mojego aby wstał i pojechał do sklepu po dżem. Naleśniki dzisiaj na tapecie
♡♡♡♡
Ja leżę i uprawiam sufilotologie
Na sniadanie chyba pójdę w jajkaKim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja mam jeszcze zapasy z ciąży bo wtedy mi kupili w pl znajoni. Woec pije . Coś musi w tym być bo progesteron odpowiada za ładne włosy paznokci i skórę. A na to zaleca się picie pokrzywy
U mnie tez juz po owuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 09:26
-
Hej dziewczyny
fajnie macie z tym bieganiem, moja przygoda skończyła się jakieś 2 lata temu urazem kolana - biegałam sobie regularnie jakieś 2-3 miesiące, coraz lepiej było, aż sobie źle stanęłam w trakcie
i potem miesiąc kuśtykałam jak kaleka. Przeszedł mi więc zapał, ale żałuję, bo już wyszłam z etapu umierania po biegu, tylko miałam euforię.
A dla fanek naleśników dbających o IG to polecam naleśniki z mąki pełnoziarnistej czy orkiszowej. Są takie orzechowe, nieco korzenne w smaku. Można zrobić naleśniki bardziej fit, z borówkami, odrobiną chudego twarożku z miodem. Ale wiadomo, że najlepsze są te na masełku, z dżemem czy syropem klonowym....
-
Kim87 wrote:Ja czekam na mojego aby wstał i pojechał do sklepu po dżem. Naleśniki dzisiaj na tapecie
♡♡♡♡
a tak mnie ciekawi jaki powinien być poziom progesteronu żeby uznać go za wystarczający w jakich granicach27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pączek wrote:To kupuje jak nic !
U mnie tez juz po owu
Mój też chrapie. Sama jadę po dżem. Inaczej całe opakowanie daktyli zaraz wyladuje w moim brzuchu.
A s propos daktyli to mój sposób na słodycze. Bardzo lubię. 100 g to około 260kcal a 100 g czekolady to 550 kcal
A ile jeszcze korzyści zdrowotnych mają. Nie wiem tylko ile kosztują w pl. Ja mam tu sprytny sklep vos po 2 zł wszystko i tu też jedzenie napoje można kupić po małej cenieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat