Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nawet dzisiaj nie przywitałam, ale od rana masa pracy
Na dodatek chodzę jak ząbi, bo spałam tylko 3 godziny
No nie mogę ostatnio spać! O 1 w nocy wzięłam się za czytanie książki.. To chyba ta tarczyca. Jeszcze tylko tydzień i kolejna wizyta. Jestem bardzo ciekawa co mi tam wejdzie. Ale coś się źle dzieje
-
AniaŁ123 wrote:Ja się nawet dzisiaj nie przywitałam, ale od rana masa pracy
No nie mogę ostatnio spać! O 1 w nocy wzięłam się za czytanie książki.. To chyba ta tarczyca. Jeszcze tylko tydzień i kolejna wizyta. Jestem bardzo ciekawa co mi tam wejdzie. Ale coś się źle dzieje
Aniu, ja ostatnio zasypiam o północy, budzę się o 4... i walczę do 6potem śpię do 7:30
Jak idę spać przed 22, to śpię do 2-3
Od tygodnia biorę większą dawkę euthyroksu i nadal ten sam problem.
Zaczęłam to sobie rekompensować drzemkami w ciągu dnia... hormony u mnie szaleją i ponoć to to. Można tak reagować. -
AniaŁ123 wrote:A jednak dostałaś cukiereczki;-) Oby to było to i dało oczekiwane efekty:-)
Co do terminu wizyty, to ja tu widzę sens:-)
W moim przypadku było tak, że też na początku brałam małą dawkę 25 lub 50 i faktycznie pierwsze mega pozytywne efekty poczułam po kilku dniach, bo to był szok dla organizmu że cokolwiek dostał, natomiast po kilku tygodniach się przyzwyczaił i już mu było mało, dlatego pozytywne efekty też ustąpiły. Trzeba było zwiększyć dawkę.
Więc ja akurat uważam że to ma sens, zwłaszcza że 25 to minimalna dawka;-)
Ja jestem ciekawa tych pozytywnych efektówtego powera - tej siły z rana
Żebym tylko chaty nie rozniosła od przypływu energii
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja się nawet dzisiaj nie przywitałam, ale od rana masa pracy
A co czytałaś ? -
Dziewczyny, kiedy wykres OvuFriend się poddaje i oznacza dni jako niepłodne? Myślę, że już na pewno nie mam płodnych a ciągle mi się na zielono świeci.. nie czaję
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, kiedy wykres OvuFriend się poddaje i oznacza dni jako niepłodne? Myślę, że już na pewno nie mam płodnych a ciągle mi się na zielono świeci.. nie czaję
plus program sam wstępnie określa wystąpienie dni płodnych - powinnaś widzieć jakiś przedział czasowy zaznaczony na zielono
-
Pączek wrote:Bo zaznaczyłaś śluz rozciagliwy/wodnisty
plus program sam wstępnie określa wystąpienie dni płodnych - powinnaś widzieć jakiś przedział czasowy zaznaczony na zielono
a owulacji nie bylo
moze w przyszlym cyklu jakos to mocniej rozkminie
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny. Leze w szpitalu z zagrożeniem poronienia. Zaczelam krwawic. Serduszko bije ale lekarz mowi ze zagrozenie duze.
Na pewno będzie wszystko dobrze! Nawet nie myśl inaczej!
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, kiedy wykres OvuFriend się poddaje i oznacza dni jako niepłodne? Myślę, że już na pewno nie mam płodnych a ciągle mi się na zielono świeci.. nie czaję
Wydaje mi się, że...
Ovu ma za mało parametrów, żeby to określić pewnie. poza dniami które zaznaczyłaś na zielono nie masz uzupełnionego wykresu. a ovu do wyznaczania potrzebuje zaznaczonej temperatury, śluzu, szyjki macicy.
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny. Leze w szpitalu z zagrożeniem poronienia. Zaczelam krwawic. Serduszko bije ale lekarz mowi ze zagrozenie duze.
będę się modlić na Was .
28lat
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny. Leze w szpitalu z zagrożeniem poronienia. Zaczelam krwawic. Serduszko bije ale lekarz mowi ze zagrozenie duze.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
smerfetkaaa wrote:Wydaje mi się, że...
Ovu ma za mało parametrów, żeby to określić pewnie. poza dniami które zaznaczyłaś na zielono nie masz uzupełnionego wykresu. a ovu do wyznaczania potrzebuje zaznaczonej temperatury, śluzu, szyjki macicy.Chociaż nic nie tracę jak to robię a może przynajmniej się nauczę to robić
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziękuję dziewczyny. Czekam. Leżę i czekam co dalej
-
Lubię_czekoladę wrote:Rozumiem.. Nie zawsze umiem określić śluz..bo np wydaje mi się, że go nie mam.. szyjki macicy nigdy nie badałam.. może warto zacząć faktycznie.. tylko nie wiem czy jest sens teraz ze wszystkim startować czy już poczekać na @ i zacząć z 1dc
Chociaż nic nie tracę jak to robię a może przynajmniej się nauczę to robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 15:52
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
28lat
29.10.2017 (*)
3 rok starań