Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetkaaa wrote:Ja mierzyłam temperaturę, badałam szyjkę I śluz na początku było ciężko ale potem się jakoś nauczyłam A potem weszło w nawyk. A po zaznaczeniu tych parametrów owulacje wyznaczało mi po ok 5dniach. Możesz zacząć już teraz przynajmniej będziesz miała porównanie.
Temperaturę zaczęłam dzisiaj to i dzisiaj sprawdzę szyjkę.. mam nadzieję, że poprawnie
-
Biedroneczko !!! Nawet nie wiem co mam napisać, to musi się skończyć dobrze, po prostu musi! Wspieram Cię Kochana najmocniej jak potrafię. Trzymajcie się mocno.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:Ok dziękuję :* Tak zrobię
Temperaturę zaczęłam dzisiaj to i dzisiaj sprawdzę szyjkę.. mam nadzieję, że poprawnie
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny. Leze w szpitalu z zagrożeniem poronienia. Zaczelam krwawic. Serduszko bije ale lekarz mowi ze zagrozenie duze.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczyny możecie sobie sprawdzać na początku nie musicie zapisywać. Ale później będziecie wstanie określić czy szyjka jest wysoko czy nisko, czy jest twarda czy miękka I czy jest otwarta I zamknięta. Ja na początku też byłam Zielona.
A co do temperatur to moje są niskie ale ten cykl jest w ogóle rozregulowany więc biorę na wstrzymanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 16:15
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Pączek wrote:Ja jestem ciekawa tych pozytywnych efektów
tego powera - tej siły z rana
Żebym tylko chaty nie rozniosła od przypływu energii
Też się nie spodziewaj cudówto działa tak, że niweluje negatywne objawy tarczycowe, ale to nie działa jak dopalacz
zobaczysz z resztą. Ja dostałam zastrzyk energii, ale przed leczeniem czasami nie miałam siły aby wstać z łóżka
Na pewno powinnaś się poczuć dobrze, ale tak normalnie dobrze, czyli tak jak każdy się powinien czuć -
smerfetkaaa wrote:Dziewczyny możecie sobie sprawdzać na początku nie musicie zapisywać. Ale później będziecie wstanie określić czy szyjka jest wysoko czy nisko, czy jest twarda czy miękka I czy jest otwarta I zamknięta. Ja na początku też byłam Zielona.
A co do temperatur to moje są niskie ale ten cykl jest w ogóle rozregulowany więc biorę na wstrzymanie.
Od nowego cyklu na pewno wszystko wróci do normy -
nick nieaktualnyHej, czytam was już jakiś czas i przyznam, że jednocześnie mnie to stresuje i pomaga, bo przynajmniej wiem, że każda z nas przechodz przez to samo (prawie).
Mam 23 lata, jestem pół roku po ślubie i staramy się od dwóch cykli. 3,5 roku brałam tabletki antykoncepcyjne, więc po odstawieniu hotmony są w rozsypce.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamą, to musi być super uczucie zobaczyc te 2 kreski -
Pączek wrote:Ja też dziś z boku na bok się przewalałam ;/
A co czytałaś ?
A nic specjalnegoKupiłam kiedyś na promocji w Saturnie, taka książka o mormonach
Nawet się rozkręciła.
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny. Leze w szpitalu z zagrożeniem poronienia. Zaczelam krwawic. Serduszko bije ale lekarz mowi ze zagrozenie duze.
Biedroneczka mam nadzieję że wszystko będzie dobrzeTrzymam mocno kciuki!!!!
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej dziewczyny. Leze w szpitalu z zagrożeniem poronienia. Zaczelam krwawic. Serduszko bije ale lekarz mowi ze zagrozenie duze.
kochana , trzymaj się ;* normalnie aż po mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam .. oby z maleństwem było wszystko dobrze ;*27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity