Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:No czekolada przekichane masz ;-P
No i nadszedł czas na zmianę avataraMoże być?
AniaŁ123, Parsleyek, Kim87, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Pad-Thai...... Pączek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i teraz nie da mi to spokoju
Nastawiłam się w sobote ze go zjem i kurna nie było wolnych miejsc w dwóch knajpach więc poszlismy do włoskiej - oj jak ja byłam niezadowolona ! Więc stwierdziłam że dziś musze - musze bo mi język ucieknie
Wpierdzieliłam całego - zagryzłam połową gorzkiej czekolady !! POŁOWĄ !!!
Będę gruba !!AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ooo nice !
Też o tym mysle ostatnio
Ja o brwiach nie, ale chciałabym zrobić krechę na górnej powiece, nie musiałabym się męczyć co ranoPączek lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ja codziennie cieniem maluje i już mam dość. A jak nie pomaluje to jak chora wyglądam. Polecam serdecznie
Więc myslę - gdzie zrobić żeby zrobić dobrze i nie zbankrutować -
Bella_Bella wrote:A ja sobie właśnie znieczuliłam brewki i zaraz robimy permanentny
Robiłam w czw
Powodzenia
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hahaha - no za mną to chodziło od Wrocka !
Nastawiłam się w sobote ze go zjem i kurna nie było wolnych miejsc w dwóch knajpach więc poszlismy do włoskiej - oj jak ja byłam niezadowolona ! Więc stwierdziłam że dziś musze - musze bo mi język ucieknie
Wpierdzieliłam całego - zagryzłam połową gorzkiej czekolady !! POŁOWĄ !!!
Będę gruba !!Ale mi narobiłaś mega ochotę
Pewnie było pyszne!!!!! Ale mam smaka na coś...... aaaaaaaaaaaa -
Pączek wrote:ja koloryzującym żelem do brwi miziam i też już mi sie nie chce
Więc myslę - gdzie zrobić żeby zrobić dobrze i nie zbankrutować
Robiłam pierwszy raz jakieś dwa lata temu.. Teraz zrobiłam odświeżenie.. Wygląda to mega dobrzeNo i wygląda dobrze od razu po przebudzeniu!
A to jest plus
-
Hej
jestem nową użytkowniczką serwisu
niedawno zaczęliśmy starania o maluszka
mam 23 Lata mój partner ma 24
Pierwszy miesiąc działań za nami, moja owulacja była pomiędzy 4 a 8 list.
Powiedzcie mi kochane kiedy najlepiej zrobić test ??
22 list. powinnam mieć miesiączkę, poczekać czy zrobić już test, szczerze mówiąc ciekawość bierze górę, dlatego powiedzcie mi jak to wygląda u was. ?Dzasta -
Dzasta4991 wrote:Hej
jestem nową użytkowniczką serwisu
niedawno zaczęliśmy starania o maluszka
mam 23 Lata mój partner ma 24
Pierwszy miesiąc działań za nami, moja owulacja była pomiędzy 4 a 8 list.
Powiedzcie mi kochane kiedy najlepiej zrobić test ??
22 list. powinnam mieć miesiączkę, poczekać czy zrobić już test, szczerze mówiąc ciekawość bierze górę, dlatego powiedzcie mi jak to wygląda u was. ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:A w ciągu dnia nie możesz się kimnąć?
Niby mogę, zaraz chyba pójdę do łóżka
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny polecam..
Robiłam pierwszy raz jakieś dwa lata temu.. Teraz zrobiłam odświeżenie.. Wygląda to mega dobrzeNo i wygląda dobrze od razu po przebudzeniu!
A to jest plus
Brwiod dawna mi się marzą, ale ciągle jakoś mi te miliony monet uciekają
Wpadłam natomiast na pomysł zrobienia może jakiegoś kursu 'paznokciowego' - żebym chociaż spróbowała uciec z tych hotelowych nocek... Albo dorobiła na brwi -
Dzezabella wrote:Brwi
od dawna mi się marzą, ale ciągle jakoś mi te miliony monet uciekają
Wpadłam natomiast na pomysł zrobienia może jakiegoś kursu 'paznokciowego' - żebym chociaż spróbowała uciec z tych hotelowych nocek... Albo dorobiła na brwiWiem, że to głupio zabrzmi ale jak byłam mała to chciałam mieć swój hotel
haha
Jeśli masz zajawke na paznokcie to jasne
Trzeba robić co się lubiDzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czyli pracujesz w hotelu?
Wiem, że to głupio zabrzmi ale jak byłam mała to chciałam mieć swój hotel
haha
Jeśli masz zajawke na paznokcie to jasne
Trzeba robić co się lubi
Tak, na recepcjilubię tę pracę, ale jest cholernie obciążająca psychicznie. Na chwilę obecną śpię po 3 do max 5h na dobę, bo mi się organizm rozpierdzielił zmianami z nocek na dniówki.
Paznokcie, taaakodkąd pamiętam sama sobie robiłam, czy to zwykłe lakiery, potem żele, a teraz hybrydy, które są moją miłością od pierwszego noszenia
Zajawka owszem jest, bardziej ogólnokosmetyczno-urodowa, ale z głównym naciskiem na makijaże i paznokcie
-
Dzezabella wrote:Tak, na recepcji
lubię tę pracę, ale jest cholernie obciążająca psychicznie. Na chwilę obecną śpię po 3 do max 5h na dobę, bo mi się organizm rozpierdzielił zmianami z nocek na dniówki.
Paznokcie, taaakodkąd pamiętam sama sobie robiłam, czy to zwykłe lakiery, potem żele, a teraz hybrydy, które są moją miłością od pierwszego noszenia
Zajawka owszem jest, bardziej ogólnokosmetyczno-urodowa, ale z głównym naciskiem na makijaże i paznokcie
Organizm leci pewnie na rezerwie
Musisz się regenerować...
DzezabellaZatem ja jestem na tak, jeśli chodzi o paznokcie
Skoro masz skilla
Plus to bardzo opłacalny biznes