Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Mój jest tylko mocny w gadce...A działań zero. Witaminy 30-dniowe je 2 miesiące
A tak sobie teraz myślę, że może ja Ciebie trochę nastraszyłam, lub coś Ci namieszałam... Jakoś nie mogę pozbierać myśli, a to przecież jest poważna sprawa. Nie chcę się "wymądrzać" w takim stanie. Pogadamy jak się wyśpię. Ale czego jestem pewna, to nie ma się czym bardzo stresować i myśleć pozytywnie
Spoko :****
Własnie -dobrze piszesz - myślenie pozytywne - muszę sobie je zapodać - będę sobie powtarzać jak mantrę od rana do wieczora że uda sie z grochem
Uwaga zaczynam....Ommmmm.....ommmm...Grochu przybywaj....ommmmm....ommmm....Kim87, AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Nie - nic z tych rzeczy - nie nastraszyłaś mnie.
Spoko :****
Własnie -dobrze piszesz - myślenie pozytywne - muszę sobie je zapodać - będę sobie powtarzać jak mantrę od rana do wieczora że uda sie z grochem
Uwaga zaczynam....Ommmmm.....ommmm...Grochu przybywaj....ommmmm....ommmm....Pączek, AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Parsleyek, Dzezabella, Bella_Bella, Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczyny
Tak po prostu...
Nie będę na wszystko odpowiadała tylko ogólnieZ jednej strony mi przykro, że też Wam tak ciężko a z drugiej strony się cieszę, że nie jestem sama.. Tak zołzowato trochę ale taka natura ludzka chyba..
Myślę, że w końcu nam to wszystko zostanie wynagrodzone! Mam tylko nadzieję, że to się stanie zanim zwariujemy...
Co do ewentualnego porodu to tylko we dwoje.. Teściów bym w życiu nie wpuściła- poza tym moja teściowa bardzo szanuje naszą prywatność i by nie chciała nawet a moja mama.. by się stresowała pewnie bardziej niż ja, więc musiałabym ją uspakajaćPoza tym to taka intymna chwila raczej..
Ja też OMMMMMMM OMMMMMMM OMMMMMMMAniaŁ123, Pączek lubią tę wiadomość
-
Matko ja dzisiaj nic w pracy nie robię. Siedzę sama, to tylko forum ifb i inne bajery
I wcinam czekoladki
Tą ostatnią już przesadziłam, bo zrobiło mi się niedobrze, ale chwila delektowania się... bezcenna
Lubię_czekoladę, Pączek lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny
Tak po prostu...
Nie będę na wszystko odpowiadała tylko ogólnieZ jednej strony mi przykro, że też Wam tak ciężko a z drugiej strony się cieszę, że nie jestem sama.. Tak zołzowato trochę ale taka natura ludzka chyba..
Myślę, że w końcu nam to wszystko zostanie wynagrodzone! Mam tylko nadzieję, że to się stanie zanim zwariujemy...
Co do ewentualnego porodu to tylko we dwoje.. Teściów bym w życiu nie wpuściła- poza tym moja teściowa bardzo szanuje naszą prywatność i by nie chciała nawet a moja mama.. by się stresowała pewnie bardziej niż ja, więc musiałabym ją uspakajaćPoza tym to taka intymna chwila raczej..
Ja też OMMMMMMM OMMMMMMM OMMMMMMMOMMMMMMMMMM OMMMMMMMMMM
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny
Tak po prostu...
Ja też OMMMMMMM OMMMMMMM OMMMMMMM
CzekoladkaJeśli będziemy się trzymać razem to nie zwariujemy
OMMMMMM OMMMMM OMMMMMM!!!!
Zbiorowa medytacjaW kupie siła
Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Matko ja dzisiaj nic w pracy nie robię. Siedzę sama, to tylko forum ifb i inne bajery
I wcinam czekoladki
Tą ostatnią już przesadziłam, bo zrobiło mi się niedobrze, ale chwila delektowania się... bezcenna
-
Czekoladka, tak Ci powiem...że ten Twój nick...to taki smakowity
Dawniej Pączuś czuł się osaczony, bo tylko zastanawiałam się jak go poobgryzać, ale czekoladka...? No też lubię czekoladę
P.S. Ale mam dziwny nastrójGłupawkowy
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Mój syndrom "nie chce mi się " dzisiaj sięga apogeum. Do tego spać mi się chce
Ja się ratuję kawą, ale chyba nic nie pomoże
Tak mi się nie chce jechać później do tego endo, taki kawał drogi, a z drugiej strony nie mogę się doczekać, aż usłyszę co też ma mi do powiedzenia -
AniaŁ123 wrote:Czekoladka, tak Ci powiem...że ten Twój nick...to taki smakowity
Dawniej Pączuś czuł się osaczony, bo tylko zastanawiałam się jak go poobgryzać, ale czekoladka...? No też lubię czekoladę
P.S. Ale mam dziwny nastrójGłupawkowy
OOłłzatem jestem w opałach
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja się ratuję kawą, ale chyba nic nie pomoże
Tak mi się nie chce jechać później do tego endo, taki kawał drogi, a z drugiej strony nie mogę się doczekać, aż usłyszę co też ma mi do powiedzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 12:34
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:OOłł
zatem jestem w opałach
Ratuj się kto możeLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Ja też OMMMMMMM OMMMMMM.
Ja jestem nieprzytomna, w nocy prawie nie spałam, a dzisiaj idę na noc do pracy i dostanę młodą na szkolenie, więc ani forum, ani przykimać... Tragedia będzie.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja zjadłam właśnie obiad - całą wielką porcję Pad-Thai
A teraz co - gorzka czekolada !!
Om Om Om omPączek lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ja też OMMMMMMM OMMMMMM.
Ja jestem nieprzytomna, w nocy prawie nie spałam, a dzisiaj idę na noc do pracy i dostanę młodą na szkolenie, więc ani forum, ani przykimać... Tragedia będzie.
A w ciągu dnia nie możesz się kimnąć?