Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:A ja sobie właśnie znieczuliłam brewki i zaraz robimy permanentny
Fajnieteż niedawno robiłam
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cherry_Blossom wrote:Witam się i zmykam.
Jutro wolne to wpadnę tutaj albo wieczorkiem - choć dziś chyba owu to sami rozumiecie.... -
Wszystko jest ok z moim Maluszkiem:)
juz mamy 3.89cm:)
kawal Dzidzia:)
Lubię_czekoladę, Meli92, Parsleyek, Pączek, Evelin, AniaŁ123, Kim87, Zołza:), pola89, Violet146, emidomi, Bella_Bella, Dzezabella lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Wszystko jest ok z moim Maluszkiem:)
))))))
Super))))) Bardzo się cieszę!!
-
19Biedroneczka91 wrote:Wszystko jest ok z moim Maluszkiem:)
Brawo, brawo!!! -
nick nieaktualny
-
Oby teraz dobre wieści nas tylko nawiedzaly. Dość poronien jednych kresek i komplikacji. Teraz akceptujemy tylko pozytywna energie
Lubię_czekoladę, pola89, Tuliska, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Heeej
Ale Was dzisiaj ciężko nadgonićmacie tempo
Widziałam mnóstwo tematów dziś
•poród - jeśli już, to tylko z mężem
•deprecha - też mnie łapie... Szczególnie jak zaczyna się okres, ale dobrze, że jest gdzie się wygadać
Czekoladka,
Fajny avatar
Birdroneczka,
Tak się cieszę!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Oby teraz dobre wieści nas tylko nawiedzaly. Dość poronien jednych kresek i komplikacji. Teraz akceptujemy tylko pozytywna energie
Kim87 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny proszę o pomoc ..
ale wał wyszedł normalnie nie spodziewałam się takiego obrotu rzeczy ! Niby dobrze a niby nie bo już wyjaśniam o co chodzi , a mianowicie po II poronieniu było zrobiłam masę badań było to w czerwcu - z tych wszystkich wyszły tylko przeciwciała przeciwjądrowe ANA1 dodatnie , no i niedobór wit D , doktorka w Polsce stwierdziła że da mi clexane i acard ale że trochę są problemy bo ja za granica jestem to mówiła że lepiej by było gdyby tam mi przepisali acard i clexane bo wiadomo jak bym brała z polski to różnie bywa poczta się opóźnia itd czasami celni lubią zabrać a najgorsze to że doktorka nie może na raz przepisać np 3 op , tylko jedno. więc ktoś musiałby wysyłać non stop, no i w takiej sytuacji poszłam do lekarza za granica pokazałam mu badania z przeciwciałami wysłał zawiadomienie do specjalisty gin i zgodzili się że mi dadzą , no ale dla potwierdzenia lekarz chciał żebym powtórzyła badania na te przeciwciał i uwierzcie że byłam dziś i były wyniki okazało się negatyw - NIE MA PRZECIWCIAŁ !!!! lekarz zgłupiał i mówił że nie wie jak to dalej będzie bo nie ma podstaw do clexane i może będą musieli odstawić ... normalnie załamka ostatnia deska ratunku !!!
I teraz tak , czy te przeciwciała faktycznie były ale jakoś zaniknęły i będzie wszystko dobrze czy poprostu nigdy ich nie było test był wadliwy i wyszły wtedy dodatnie ????
ale jeżeli ich nie było to co mogło spowodować 2 poronienia skoro reszta wyszła dobrze ?? boję się że może to być genetyka ;( nie wiem co myśleć .. leki zabiorą i będzie d..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny proszę o pomoc ..
ale wał wyszedł normalnie nie spodziewałam się takiego obrotu rzeczy ! Niby dobrze a niby nie bo już wyjaśniam o co chodzi , a mianowicie po II poronieniu było zrobiłam masę badań było to w czerwcu - z tych wszystkich wyszły tylko przeciwciała przeciwjądrowe ANA1 dodatnie , no i niedobór wit D , doktorka w Polsce stwierdziła że da mi clexane i acard ale że trochę są problemy bo ja za granica jestem to mówiła że lepiej by było gdyby tam mi przepisali acard i clexane bo wiadomo jak bym brała z polski to różnie bywa poczta się opóźnia itd czasami celni lubią zabrać a najgorsze to że doktorka nie może na raz przepisać np 3 op , tylko jedno. więc ktoś musiałby wysyłać non stop, no i w takiej sytuacji poszłam do lekarza za granica pokazałam mu badania z przeciwciałami wysłał zawiadomienie do specjalisty gin i zgodzili się że mi dadzą , no ale dla potwierdzenia lekarz chciał żebym powtórzyła badania na te przeciwciał i uwierzcie że byłam dziś i były wyniki okazało się negatyw - NIE MA PRZECIWCIAŁ !!!! lekarz zgłupiał i mówił że nie wie jak to dalej będzie bo nie ma podstaw do clexane i może będą musieli odstawić ... normalnie załamka ostatnia deska ratunku !!!
I teraz tak , czy te przeciwciała faktycznie były ale jakoś zaniknęły i będzie wszystko dobrze czy poprostu nigdy ich nie było test był wadliwy i wyszły wtedy dodatnie ????
ale jeżeli ich nie było to co mogło spowodować 2 poronienia skoro reszta wyszła dobrze ?? boję się że może to być genetyka ;( nie wiem co myśleć .. leki zabiorą i będzie d..czarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO