Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Jak dla mnie któryś z testów był wadliwy. Bo takie rzeczy same nie znikają. Takie moje zdanie
a co do zarodków to czy zdarza się wadliwy zarodek aż 2 razy i nie jest to genetyka ? ja wysyłałam płód do genetyki ale nie udało im się nic ustalić oprócz płci27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77c29bf5116e.jpg
moje wyniki z czerwca .. Jestem z szokowana jak dziś widziałam negatywny !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 17:14
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:no bo chyba w polce aż tak wadliwy test nie był ? ja zrobiłam dokładnie badanie po 2 tyg po poronieniu a poroniłam w 10 tyg więc przeciwciała mogły być wysokie a teraz tu robiłam prawie w 4 tyg ciąży więc ich poziom mógł być jeszcze mały !! też dziwne to mi się wydaje ..
a co do zarodków to czy zdarza się wadliwy zarodek aż 2 razy i nie jest to genetyka ? ja wysyłałam płód do genetyki ale nie udało im się nic ustalić oprócz płciczarnulka24 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Jak dla mnie może tu w Belgii to częste i nie jest to związane z genetyka. Z tego co słyszałam. Chodzi o to ze dziecko przestaje się rozwijać i niekoniecznie musi mieć wadę genetyczna. Zresztą zobacz na śmietanę 2 poronienia i teraz trzecia ciąża juz 2 trymestr. Bobo zdrowe jakby to była wina wadliwych genów rodziców to wydaje mi się ze i 3 by się nie rozwijala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 17:38
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Hej dziewczyny,
Powiedzcie mi co sądzicie o moich testach owulacyjnych? Czy według Was owulacja już była?? Po jak widać na złączonym zdjęciu kreska testowa nie jest mocniejsza od kontrolnej. Tak po za tym to nigdy w życiu nie miałam mocnych kresek. Może mi po prostu testy nie wychodzą ...... Pomóżcie bo zwariuje:P
-
wiesz kim87 - wszystko było by spoko , nie ważne te przeciwciała czy są czy nie tylko o to chodzi że to była podstawa clexane , lekarce w polsce nie muszę mówić że teraz wyszły negatywne tylko że znów jest problem bo doktorka może mi przepisać clexane raz na 10 dni nie chce dać mi jednorazowo np 3 opakowań czyli na 30 dni a jak da na 10 dni to zanim dojdą to masakra nieraz na coś czekałam 2 tyg a czasem celna zatrzyma i masakra .. a tu wydaje mi się po dzisiejszej rozmowie że mi zabiorą !!27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:A ja mam wrost apetytu ! Parcie na słodycze niesamowite !
Masakraktóry masz dc? Bo nie widzę Twojego wykresu...
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:hehe u mnie w pracy są dwie Renaty i już drugi dzień obżeram się cukierkami
który masz dc? Bo nie widzę Twojego wykresu...
Zjadlam dzis pol czekolady gorzkiej pad-thai teraz żelki wpierdzielam i gazowanego mi sie chceLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:no tak bo jak jest wina genetyki to w ogóle się nie da donosić żadnego dzidziusia , poza tym słyszałam nawet o 3 przypadkach poronień a za 4 razem z zestawem typu clexane , acard , i innymi lekami donaszają ciążę u mnie w rodzinie jest mnóstwo dzieci i u męża też , siostra ma synka , brat za niedługo też się spodziewa , a u męża to 1 siostra maa troje dzieci druga też troje jescze jedna 1, 1 brat troje i kolejny brat jedno .. więc chyba ( mam nadzieję ) to nie jest genetyka ;/ bo chcę kiedyś urodzićMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:17 !
Zjadlam dzis pol czekolady gorzkiej pad-thai teraz żelki wpierdzielam i gazowanego mi sie chce
A ja dziś dwa pączki na śniadanieKim87, Pączek lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
czarnulka24 wrote:wiesz kim87 - wszystko było by spoko , nie ważne te przeciwciała czy są czy nie tylko o to chodzi że to była podstawa clexane , lekarce w polsce nie muszę mówić że teraz wyszły negatywne tylko że znów jest problem bo doktorka może mi przepisać clexane raz na 10 dni nie chce dać mi jednorazowo np 3 opakowań czyli na 30 dni a jak da na 10 dni to zanim dojdą to masakra nieraz na coś czekałam 2 tyg a czasem celna zatrzyma i masakra .. a tu wydaje mi się po dzisiejszej rozmowie że mi zabiorą !!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
mysia09 wrote:Hej dziewczyny,
Powiedzcie mi co sądzicie o moich testach owulacyjnych? Czy według Was owulacja już była?? Po jak widać na złączonym zdjęciu kreska testowa nie jest mocniejsza od kontrolnej. Tak po za tym to nigdy w życiu nie miałam mocnych kresek. Może mi po prostu testy nie wychodzą ...... Pomóżcie bo zwariuje:P
Parsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
mysia09 wrote:Hej dziewczyny,
myślę, że owulacji możesz się spodziewać w ciągu najbliższych dwóch dni od najmocniejszego testu
ilu dniowe masz cykle? Bo dość późno wychodziłaby Ci owulacja...
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:17 !
Zjadlam dzis pol czekolady gorzkiej pad-thai teraz żelki wpierdzielam i gazowanego mi sie chceczasami trzeba sobie pofolgować
30 lat
pola89 wrote:U mnie też nigdy nie wychodziły mocniejsze kreski testowe, a owu mam
myślę, że owulacji możesz się spodziewać w ciągu najbliższych dwóch dni od najmocniejszego testu
ilu dniowe masz cykle? Bo dość późno wychodziłaby Ci owulacja...
Dziękuje za odp.:* Ja mam 31 dniowe cykle.